Dün 6.5 mm ölçülmüştü bugün 6,70 ölçmüş ama cihaz farkından kestiremedim. Haftaya aynı cihazdan olacağı için belli olur iyice dün ve bugün 6+4 uyumlu ölçüldüBuarada maşallah canmm Bebek milimi flan kaç? Ay ben acilde hcbsy öğrenemedim ya demedi bana şu kadar dyee. Göremedim bile sadce dinletti. Senden azcok tahmin edeyim ben de bebişimin boyunuCherie
Çok afedersn canımmm git git tabi saglıcakla büyüyecek minnaklarımız inanıyorum. Çok güzel şeyler hissediyorummmKuzum 9. Haftaya kadar kritik olduğundan kalp atışının iyi olduğundan emin olmak istiyorbi de idrar verdim. Ayy çok sevindim iyi olmanıza bebeğim. Hep iyi olun hep iyi olalım sağ salim kavuşalım yavrularımıza
Bugün eşimle girdik anlık dinletti uzun uzun dinletmedi ama var ya nasıl güzel bir ses biraz daha büyüsün kaydını alıp açıp açıp dinlerim artıkÇok afedersn canımmm git git tabi saglıcakla büyüyecek minnaklarımız inanıyorum. Çok güzel şeyler hissediyorummmben de beni ara randevuya cagıran dr.a mı gitsem karasızım. Ona gidersem eşimi de alacak ama diğerine gidersem Perşembe muhtemelen yalnızca ben girecegm. Salı gidersek sbah 8 30 gidip bilmediğim bir saati bekleyeceğimmm
kuzum kol biraz ağrıyor göbekten hiiiç korkma o kadar basit ki acısı da yok içini ferah tut göbekten yapın iğneni ben anneme bile yaptırıyorum oda gözlerini yakını çok görmediği haldeMerhaba kızlar umarım hepiniz çok çok iyisinizdirbugün doktorumla ilk randevumuz vardı çok şükür kalp atışıda güzeldi haftaya tekrar çağırdı. Oksapar ve euthyrox başlattı ilk iğnemi eşim koldan yaptı göbekten yapmak istiyorum ama hiiç gelemiyorum öyle şeylere keşke kendim yapabilsem kullananlardan taktik alırım
Canım benim çok sevindim kalp atışı duymana darısı başıma inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniBugün eşimle girdik anlık dinletti uzun uzun dinletmedi ama var ya nasıl güzel bir ses biraz daha büyüsün kaydını alıp açıp açıp dinlerim artıkbaba için de çok güzel bir tecrübe o yüzden bence salı erken olur bir sıkıntın yok çok şükür perşembe bence ideal Mardin de eşinle özelde girersin bu arada ben riskli gebelik grubundayım o yüzden de 3 haftada bir olabilir kontroller
Kese gördüğümüz zamanı diyorsun sanırım 8000 di betaacaba beta değerin kaçtı canımm
Çok şükür. Ben de oksapar euyhyrox kullanıyorum. Göbekten daha iyi oluyor. Hem zamanla alışırsın canım.Merhaba kızlar umarım hepiniz çok çok iyisinizdirbugün doktorumla ilk randevumuz vardı çok şükür kalp atışıda güzeldi haftaya tekrar çağırdı. Oksapar ve euthyrox başlattı ilk iğnemi eşim koldan yaptı göbekten yapmak istiyorum ama hiiç gelemiyorum öyle şeylere keşke kendim yapabilsem kullananlardan taktik alırım
Evet kuzum bayağı bir ağrıyor ve yanıyor. Göbekten yapacam artık net. İnşallah ben yapamasamda eşim yapar. Hangi saatlerde yapıyorsun kuzum? Akşam 10 da yaptım çok mu geç? Her gün aynı saatte yapmak gerek sanırım. Evet onlar iyi olsundakuzum kol biraz ağrıyor göbekten hiiiç korkma o kadar basit ki acısı da yok içini ferah tut göbekten yapın iğneni ben anneme bile yaptırıyorum oda gözlerini yakını çok görmediği haldehiiiç stres yapma hem herşey minik bebeklerimiz için
Çok teşekkür ederimCanım benim çok sevindim kalp atışı duymana darısı başıma inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişinitam olarak kaçıncı haftada duymuş oldun acaba ben de çarşamba gününe randevu aldım
Umarım alışırım canım ben de kendim yapmayı da deneyeceğim iğne ucu küçük zatenKese gördüğümüz zamanı diyorsun sanırım 8000 di beta
Çok şükür. Ben de oksapar euyhyrox kullanıyorum. Göbekten daha iyi oluyor. Hem zamanla alışırsın canım.
Ay aynısı bende de oldu çene bölgesinde sivilce çıkardım bi de uçuk çıktı neden oluyor acabaBenimde ilk zamanlar çene bölgemde çıktı ama gözle görülür gibi değil sanki deri altıydı. Birde dudağımda uçuk oldu.
kuzum ben hep aynı saatte olmasına özen gösteriyorum ama biraz değişebiliyor bazenEvet kuzum bayağı bir ağrıyor ve yanıyor. Göbekten yapacam artık net. İnşallah ben yapamasamda eşim yapar. Hangi saatlerde yapıyorsun kuzum? Akşam 10 da yaptım çok mu geç? Her gün aynı saatte yapmak gerek sanırım. Evet onlar iyi olsunda
Çok teşekkür ederiminşallah sende duyarsın çarşamba. 6+0 da başlamıştı ama çok azdı 6+5 te gittim kendi doktoruma gayet güzeldi
Umarım alışırım canım ben de kendim yapmayı da deneyeceğim iğne ucu küçük zatençok teşekkürler
Benimde burnumda ve burnumun kenarında çıktı acıyor dokununca :))kızlar bende sivilceler çıkmaya başladı öyle olan var mı öyle olunca kızmış diyorlar cinsiyeti ama.
Açık değer yok mu1000 üstü 1000 ila 1500 arası demek matematiksel olarakkızlarrrr acik sorum varrrr şimdi benim cuma günü sağlık ocağında sonucum 746 çıkmıştı ya doktorum pazar günü devlette hep yaptığın yerde kan ver tekrar dedi bende bugün acilden verdim sonuç 1000 üstü diye gösteriyorrrrrrr
Ayrıca sacma olmus dr.n böyle demesi enson verdiğin yerde yarın da vereblrdin tam 2.5 katına bakardnız. Matematik işi bu zor değil yaaaAçık değer yok mu1000 üstü 1000 ila 1500 arası demek matematiksel olarak
Tam değer yazmıyor mu?kızlarrrr acik sorum varrrr şimdi benim cuma günü sağlık ocağında sonucum 746 çıkmıştı ya doktorum pazar günü devlette hep yaptığın yerde kan ver tekrar dedi bende bugün acilden verdim sonuç 1000 üstü diye gösteriyorrrrrrr
Hamileliğin ilk haftalarında olurmuş ben araştırdım. Birde başağrısı ve ara ara mutsuzluk. Benim mide bulantım yok sadece inşallah olmazdaAy aynısı bende de oldu çene bölgesinde sivilce çıkardım bi de uçuk çıktı neden oluyor acaba
Oh çok şükür valla rahatladım ben decanlarrrr çıktı sonucum cuma 746 idi bugün pazar 1574 çıktıne zaman doktor kontrolüne randevu alayım kızlarrrrrr
Benimde ilk betam 441 çıkmıştı ikinci betam aynı yerde aynı saatte 770 çıktı. Ama hiç bir problem yok bebişimin kalp atışını bile duydum. Hiç sıkıntı etmeyin yüzde 60 artış yeterli kabul ediliyorbenim devlette çarşamba günü betam 480 di cuma günü sağlık ocağında 746 çıktı moralim çok bozukacaba dedim sağlık ocağı az mı çıkarttı olabilir mi
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)Selam kızlar, nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelik
Burada doktor muayenelerine gidenleri gördükçe heyecanlanıp acaba ben de gitsem mi diye düşünüp durdum, ama zor da olsa sabrettim. Nihayet yarın randevum var, inşallah hayırlısıyla ben de kalp atışlarını duyabilirim ve her şey yolundadır. Yarın 7+1 olacağım.
Benim 4 yaşına girecek bir oğlum var. Çok uzun süreli olmazsa da kucağıma alıyorum. Bir ara görümcem ileride hamile kalırsan böyle kucağına alma az da olsa demişti. O aklıma takıldı. Diğer görümcem hamile onun doktoru 15 kilodan fazla bir şey taşıma diye demiş o gittiğimizde falan hiç almadı kucağına. İnternette de yarı yarıya kimi alın kimi almayın diyor. Yarın soracağım doktora ama sizinkiler bu konuyla ilgili bir şey dediler mi, siz neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?