Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa benim kimyasal gebeliklerim olduğu için bakmadan duramıyorum
Aşkım allahın dediği olur, bu bizim içinde geçerli her şey allahtan panik yapma inan kan verirken durdum kapıda ya olacak dedim ya olmayacak ikiside senin hayrına diyerek girdim içeri beklemiyordum bile 3
senedir uğraşıyorum zamanı şimdiymiş sende elinden geleni yapmışsındır eminim ki gönlünü ferah tut

Ayyy maşallah. Benim oğlum var onda hiç sıkıntı yaşamamıştım. 1 senede 3 kez kimyasal yaşadkm. Şu an 4. Kez hamileyim ilk kan değerim 29 ikinci 126 çıktı. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bende hayırlısı olsun diyorum hep

Valla aşkım ablayım şu hayatta kardeşlik kadar güzel olan herhalde anneliktir, diliyorum ki inşallah hayırlısı ise sana da bana da cennetin bir parçası armağan olur

Canım inşallah yanlış görmüştür doktor peki rahimde kalınlık yok mu genelde dış gebelikte rahim ince oluyormuş oradan da anlaşılıyor Bence kalınlık var dediyse gebelik vardır ki dualarımız seninle İnşallah vardır endişelenme Ne zaman gideceksin bir daha

Günler geçmiyor sanki kalp atışı için 3 hafta sonra gel demişti doktorum ayın 8 ini beklemek bile sabırsızlandiriyor beni 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum
Kalp atışını duyucaksin sonra bebeğin büyümeye baslicak tekmeleri hissettin mi tamamdır orda oynadıkça sen rahat edeceksin

Kızlarrrr bugün 4 +6 ilk defa doktor kontrolüne gittik ve kese göründü çok şaşırdım henüz Bebek yok dedi iki hafta sonra çağırdı çok mutluyummm

Selam kızlar

Bugün kalp atışını duydum çok şükür her şey yolunda, haftasıyla da uyumlu

Sol yumurtalığımdan oluşmuş bebek, ilk gebeliğimde böyle bir bilgi vermemişti doktor. Bebekten biraz büyük kistim varmış, hamile kalırken ya da bebek oluşurken olmuştur, bir sonraki aya geçer dedi.

Hemen hemen 1 ay sonraya çağırdı, 2 Li testi de fetal dna yı konuşuruz gelince dedi.

Onun dışında dün buraya da sormuştum, çocuğumu kucağıma alma mevzusunu doktora da sordum. İlk 3-4 ayda bir sıkıntı olmaz, ondan sonra almamalısın dedi. Tabi çocuğundan başka ağır şeyleri hiç taşıma, itme, çekme dedi. Ama çocuğu da kucağına alırken göbeğinin ordan tutma, yanından yanlamasına tut dedi.

Ne kadar da çok dedi dedi dedim ahahah işte durum böyle

Heh bir de ilişki ile ilgili ilişki yasağı yok ama sık olmasın, haftada 1 belki 2 olabilir dedi.

Bir önceki gebeliğimde herhangibir kısıtlama getirilmediği için ben normal hayatıma devam ediyordum şu ana kadar ama doktor da böyle dedi. Önceki sayfalarda soran olmuş, onlara ithafen yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…