- 16 Kasım 2017
- 108
- 31
- 98
- 25
anneler hep doğruyu bilirmişşşBende söylemedim kimseye şuan çok erken geliyor bana da en azından şu 3 ayı atlatalim riskli dönemleri diye bekliyorum
ben sadece ilk gebelik testini verirken baktırdım ya doktorum istemedi hiçBeta artışlarınız nasıldı kızlar
Yaaa benim kimyasal gebeliklerim olduğu için bakmadan duramıyorumben sadece ilk gebelik testini verirken baktırdım ya doktorum istemedi hiç
Aşkım allahın dediği olur, bu bizim içinde geçerli her şey allahtan panik yapma inan kan verirken durdum kapıda ya olacak dedim ya olmayacak ikiside senin hayrına diyerek girdim içeri beklemiyordum bile 3Yaaa benim kimyasal gebeliklerim olduğu için bakmadan duramıyorum
Ayyy maşallah. Benim oğlum var onda hiç sıkıntı yaşamamıştım. 1 senede 3 kez kimyasal yaşadkm. Şu an 4. Kez hamileyim ilk kan değerim 29 ikinci 126 çıktı. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bende hayırlısı olsun diyorum hepAşkım allahın dediği olur, bu bizim içinde geçerli her şey allahtan panik yapma inan kan verirken durdum kapıda ya olacak dedim ya olmayacak ikiside senin hayrına diyerek girdim içeri beklemiyordum bile 3
senedir uğraşıyorum zamanı şimdiymiş sende elinden geleni yapmışsındır eminim ki gönlünü ferah tut
Valla aşkım ablayım şu hayatta kardeşlik kadar güzel olan herhalde anneliktir, diliyorum ki inşallah hayırlısı ise sana da bana da cennetin bir parçası armağan olurAyyy maşallah. Benim oğlum var onda hiç sıkıntı yaşamamıştım. 1 senede 3 kez kimyasal yaşadkm. Şu an 4. Kez hamileyim ilk kan değerim 29 ikinci 126 çıktı. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bende hayırlısı olsun diyorum hep
Amin canım benim ne güzel konuşuyorsun bir ferahlık geldi banaValla aşkım ablayım şu hayatta kardeşlik kadar güzel olan herhalde anneliktir, diliyorum ki inşallah hayırlısı ise sana da bana da cennetin bir parçası armağan olur
ohh gelsin gelsin kötüyü çağırmıyoruz negatifi çağırmıyoruz ne güzel çıkmış kız sonucun işte sevin tadını çıkart ben üç senedir onun mutluluğunu bile yaşayamadımAmin canım benim ne güzel konuşuyorsun bir ferahlık geldi bana
Canım inşallah yanlış görmüştür doktor peki rahimde kalınlık yok mu genelde dış gebelikte rahim ince oluyormuş oradan da anlaşılıyor Bence kalınlık var dediyse gebelik vardır ki dualarımız seninle İnşallah vardır endişelenme Ne zaman gideceksin bir dahaKızlar dün beta 1546 ydı bugün özele gittim karından da vajinaldan da kese görünmedi üstelik sağ yumurtalıkta bişey gördü dış gebelik olabilir dedi bende ne ağrı ne leke hiç bişey yok yarın tekrar kan ver iki kat artma olursa ve vajinal ultrasonda kese görünmezse kesin dış gebelik dedi
Benim sat a göre 5+ 2 de. Ultrason da 5+1 de karnımdan gördü. Zayıfsın o yüzden görebildik dedi.ultrason dan 1 gün önce beta 2126 ydı.Kilolu olunca karından daha gec görülüyor diyorlar o doğrumu acaba ya bir an önce görmek istiyorum
Kalp atışını duyucaksin sonra bebeğin büyümeye baslicak tekmeleri hissettin mi tamamdır orda oynadıkça sen rahat edeceksinGünler geçmiyor sanki kalp atışı için 3 hafta sonra gel demişti doktorum ayın 8 ini beklemek bile sabırsızlandiriyor beni 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum
Vajinal mi muayene ettiKızlarrrrbugün 4 +6 ilk defa doktor kontrolüne gittik ve kese göründü çok şaşırdım henüz Bebek yok dedi iki hafta sonra çağırdı çok mutluyummm
Umarım yaşarız o anları tekneleri duyana kadar da zaman geçmez her anı ayrı bi heyecan oluyor :)Kalp atışını duyucaksin sonra bebeğin büyümeye baslicak tekmeleri hissettin mi tamamdır orda oynadıkça sen rahat edeceksin
Hayır karnımdan baktıVajinal mi muayene etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?