- 1 Mart 2016
- 70
- 68
- 88
Kesinlikle göbek daha rahat eşim bir iki kere kolumdan yaptı ama kol baya acıtıyor. Her şey bebişlere kavuşmak içinCanım selam. Ben de 8+0’dayım haftalardır her gün göbekten iğne yapıyorum bir sağ taraftan bir sol taraftan. İlk başta çok korkmuştum ama göbekten gerçekten hiç acımıyor. Yavaş yavaş sokuyorum iğneyi başta batırır gibi zaten deri onu içine alıyor sonra da ilacı yavaş yavaş basıyorum ilaç yakıyor ama mecburuz
Ona ben de dikkat ettim benim de bugün 8+0 oldu ama 6 nisan yazıyor. 31 martı görünce şaşırdımcnm bende 8+0 dayım bugün tahmini doğum tarihin 31 mart mı görünüyor benim bazı sitede 2 nisan bazılarında 5 nisan diyor
Canım benim iyi düşünelim iyi olsun. Dış gebelik ihmale gelmiyor, tehlikenin büyümemesi için erken müdahale çok önemli. Çok şükür erken gitmişsin doktora. Sata göre kaç haftalıksın ?Kızlar dün beta 1546 ydı bugün özele gittim karından da vajinaldan da kese görünmedi üstelik sağ yumurtalıkta bişey gördü dış gebelik olabilir dedi bende ne ağrı ne leke hiç bişey yok yarın tekrar kan ver iki kat artma olursa ve vajinal ultrasonda kese görünmezse kesin dış gebelik dedi
5+5 ama benim geç döllenme oldu adet günü betam 53 düCanım benim iyi düşünelim iyi olsun. Dış gebelik ihmale gelmiyor, tehlikenin büyümemesi için erken müdahale çok önemli. Çok şükür erken gitmişsin doktora. Sata göre kaç haftalıksın ?
Eğer geç döllenme olduysa bi doktora daha görünürdüm ben olsam. Belki bu doktorun göremediği keseyi başka doktor daha dikkatlidir görür. İnşallah5+5 ama benim geç döllenme oldu adet günü betam 53 dü
Canım benim de ağrım oluyor bence de normal diye düşünüyorum bir de karnım çok şiş çatlayacağım sankiKızlar selamlar, bugün 5+4 kanamam dış dokudan geliyor progeston iğneye başlamıştım cuma günü bugün son.
Ama aşırı 4-5 gündür ağrım var otururken özellikle doktor normal diyor sizlerde de oldu mu böyle karın kasık ağrısı paylaşırsanız çok sevinirim merak ettim ya
evet şişlikte çok oluyor, iniyor bazen ama derdim ağrım, çalıştığım için daha da zorlanıyorum bu hafta için mi böyle acaba kiiiCanım benim de ağrım oluyor bence de normal diye düşünüyorum bir de karnım çok şiş çatlayacağım sankiben
O haftalarda benim de ağrım çok olmuştu. 6. haftadan sonra geçtiKızlar selamlar, bugün 5+4 kanamam dış dokudan geliyor progeston iğneye başlamıştım cuma günü bugün son.
Ama aşırı 4-5 gündür ağrım var otururken özellikle doktor normal diyor sizlerde de oldu mu böyle karın kasık ağrısı paylaşırsanız çok sevinirim merak ettim ya
inşallah aşkım ya, böyle okuyunca rahatlıyorum nedensizce :)O haftalarda benim de ağrım çok olmuştu. 6. haftadan sonra geçti
Progesteron birden yükselince hazımsızlık şişkinlik yapabiliyormuş belki ağrınız ondan olabilir. Bende öyle etki yapmıştı karnımın ağrısından duramayıp doktora gitmiştim aslında gazmışKızlar selamlar, bugün 5+4 kanamam dış dokudan geliyor progeston iğneye başlamıştım cuma günü bugün son.
Ayy ben ondanda şüphe ettim bir ara yürüyen bombaya döndük ilaçlar yüzünden zaten, ikisinin ağrısı da çok benziyor ayolProgesteron birden yükselince hazımsızlık şişkinlik yapabiliyormuş belki ağrınız ondan olabilir. Bende öyle etki yapmıştı karnımın ağrısından duramayıp doktora gitmiştim aslında gazmış
bizimde 6.sında hemen hemen aynı zamanlar inşallah o pıt pıt kalpleri duyarızGünler geçmiyor sanki kalp atışı için 3 hafta sonra gel demişti doktorum ayın 8 ini beklemek bile sabırsızlandiriyor beni 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum
İnşallah canım sağlıklı olduklarını duyalım o sesi duyalım cidden içim rahat edecek benimdebizimde 6.sında hemen hemen aynı zamanlar inşallah o pıt pıt kalpleri duyarız
valla canım aynı durumdayız annemler anneannelere aileye söyleyelim diyor da dur diyorum bir kalp atışını duyayım sonrası sonra :) ne dualarla çağırdık bebişlerimizi nazara inanıyorum ya benİnşallah canım sağlıklı olduklarını duyalım o sesi duyalım cidden içim rahat edecek benimde
Bende söylemedim kimseye şuan çok erken geliyor bana da en azından şu 3 ayı atlatalim riskli dönemleri diye bekliyorumvalla canım aynı durumdayız annemler anneannelere aileye söyleyelim diyor da dur diyorum bir kalp atışını duyayım sonrası sonra :) ne dualarla çağırdık bebişlerimizi nazara inanıyorum ya ben
Kesinlikle en azında her şeyin sağlıklı gittiğinden emin olana kadar bekletiyorum ben deBende söylemedim kimseye şuan çok erken geliyor bana da en azından şu 3 ayı atlatalim riskli dönemleri diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?