Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle göbek daha rahat eşim bir iki kere kolumdan yaptı ama kol baya acıtıyor. Her şey bebişlere kavuşmak için

Canım benim iyi düşünelim iyi olsun. Dış gebelik ihmale gelmiyor, tehlikenin büyümemesi için erken müdahale çok önemli. Çok şükür erken gitmişsin doktora. Sata göre kaç haftalıksın ?

Canım benim iyi düşünelim iyi olsun. Dış gebelik ihmale gelmiyor, tehlikenin büyümemesi için erken müdahale çok önemli. Çok şükür erken gitmişsin doktora. Sata göre kaç haftalıksın ?
5+5 ama benim geç döllenme oldu adet günü betam 53 dü

Kızlar selamlar, bugün 5+4 kanamam dış dokudan geliyor progeston iğneye başlamıştım cuma günü bugün son.
Ama aşırı 4-5 gündür ağrım var otururken özellikle doktor normal diyor sizlerde de oldu mu böyle karın kasık ağrısı paylaşırsanız çok sevinirim merak ettim ya

Canım benim de ağrım oluyor bence de normal diye düşünüyorum bir de karnım çok şiş çatlayacağım sanki

Selam kozlar. 4 sene önce burdaydım. Hiç sıkıntısız gebelik geçirdim. Oğlum 3 yaşında çok şükür. 1 senede 3 kimyasal gebelik yaşadım. Şu an 4. Kez hamileyim . İçimdeki korkuya engel olamıyorum. Ovülasyon testi ila takip yaptım

21 Ağustos 29 (çatlamanın 10. Günü)
23 Ağustos 126 çıktı betam . ( çatlamanın 12. Günü )
Bugün son kez vereceğim artış iyiyse artık vermeyeceğim. Bana da dua edin. İnşallah bende sizler gibi nişsan annesi olabilirim

O haftalarda benim de ağrım çok olmuştu. 6. haftadan sonra geçti

Günler geçmiyor sanki kalp atışı için 3 hafta sonra gel demişti doktorum ayın 8 ini beklemek bile sabırsızlandiriyor beni 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum

Progesteron birden yükselince hazımsızlık şişkinlik yapabiliyormuş belki ağrınız ondan olabilir. Bende öyle etki yapmıştı karnımın ağrısından duramayıp doktora gitmiştim aslında gazmış

Ayy ben ondanda şüphe ettim bir ara yürüyen bombaya döndük ilaçlar yüzünden zaten, ikisinin ağrısı da çok benziyor ayol

İnşallah canım sağlıklı olduklarını duyalım o sesi duyalım cidden içim rahat edecek benimde
valla canım aynı durumdayız annemler anneannelere aileye söyleyelim diyor da dur diyorum bir kalp atışını duyayım sonrası sonra :) ne dualarla çağırdık bebişlerimizi nazara inanıyorum ya ben

valla canım aynı durumdayız annemler anneannelere aileye söyleyelim diyor da dur diyorum bir kalp atışını duyayım sonrası sonra :) ne dualarla çağırdık bebişlerimizi nazara inanıyorum ya ben
Bende söylemedim kimseye şuan çok erken geliyor bana da en azından şu 3 ayı atlatalim riskli dönemleri diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…