• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 7 36,8%
  • erkek

OY: 10 52,6%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 1 5,3%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 5,3%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    19
Kesenin şekli düzgün değil dedi kanama alanı varmış progestana devam dedi çok olumlu konuşmadı sadece bebeği gördü 😔
Merhaba içinizi ferah tutun sağlıklı bebek ne olursa tutunuyor arkadaşımın kanaması kanama alanları vardı çok fazla,doktor düşük yapıyorsun dedi eve git düşmezse pazartesi kürtaj olacaksın dedi. Ama bebiş şu an 7 aylık🥲 inşallah sabırlı sakin olun.

Merhaba arkadaşlar durumun öğlen böyle olduğunu yazmıştım lakin içim rahat etmeyince özele gittim ultrason daha iyi olur ve öğrendim ki ikiz gebeliğim varmış bebeğin birinin kalp atışı var lakin diğerinin kalp atışı yok geç döllenme olabilir haftaya duyulabilir ya da kalbi durmuş olabilir zamanla kendi kaybolur dedi doktor gerçekten çok şaşkınım
Sağlıkla gelsinler inşallah 🤗 her ikisi de sizinledir umarım 🤲🍀

Merhaba canım amiiin bende 29 unda kalp atışı için gidicem 16 sında kese yolk saç gördük. Göğüslerim benimde çok ağrıyor sütyen çıkarınca özellikle bazende uyku halim oluyor genel enerjim düşük başka belirtin olmuş muydu? Çok endişeleniyorum
Sabah uyandığımda midemi kötü hissediyorum ama onun dışında başka birşey hissetmiyorum göğüslerim aşırı ağrıyor o kadar

Selam kızlaaaar🥰 bugün 6+2 ile bebek de göründü kalp atışı da 🥹 mükemmel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin. Son 2 gündür çok kötüyüm göğüslerime dokunamıyorum bile kolumu uzatınca bile ağrıyor
Hayırlı olsun canım çok şükür benim de göguslerm öyleydi azaldı 2 gundur yne artsa da sevinsem diyorum ☺️😅

Kızlar 5+3 günlük gebeyim tüp bebek ile oldu. Karından muayene etti bakabilir misiniz normal mi gününe göre. Yolk için erken alttan muayene ye gerek yok 10 gün sonra gel zaten bekleyeceksin dedi.

Eklentiler

• 20250821_161544.webp
    20250821_161544.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar sorum olacak benim afedersiniz ama fitil ile beraber az bir sıvı da geliyor acaba su gb bu akıntı fitilden kaynaklı mı

Selam kızlaaaar🥰 bugün 6+2 ile bebek de göründü kalp atışı da 🥹 mükemmel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin. Son 2 gündür çok kötüyüm göğüslerime dokunamıyorum bile kolumu uzatınca bile ağrıyor

Tebrik ederim canım 🥰 Gözün aydın 🤗
Benim de bebeği 6+0’da gördüler. Kalp atışını dinlemek için 1 Eylül’e randevu verdiler, doktor tatilden dönünce inşallah duyacağız 🥰
Bu arada, iğne gibi batmalar için doktor bir şey söyledi mi?

Kızlar 5+3 günlük gebeyim tüp bebek ile oldu. Karından muayene etti bakabilir misiniz normal mi gününe göre. Yolk için erken alttan muayene ye gerek yok 10 gün sonra gel zaten bekleyeceksin dedi.
Benimde 5+4 kesem senin gibi yolk için haftaya cuma gidicem alttan bakmadi

Benim 6+3 te görünmüştü😊 kalp atışını da duyduk.
Karından ultrason ile
MasaAllah benim normalde uygulamaya göre bugün tam 6 haftalık olduk ama doktorum 7+4 dedi ama imkansız yani 10 temmuzda regl oldum kalp atışını haftaya duymazsak kürtaj olursun dedi ama ben iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum

MasaAllah benim normalde uygulamaya göre bugün tam 6 haftalık olduk ama doktorum 7+4 dedi ama imkansız yani 10 temmuzda regl oldum kalp atışını haftaya duymazsak kürtaj olursun dedi ama ben iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
Geç döllenme olabilir mi tam bilmiyorum ama zaten gidip geldikçe günü belli oluyor

Back
X