- 6 Kasım 2020
- 2.182
- 2.485
- 133
- 46
Tebrik ederim, Allah gönlünüze göre vermişBen bugün öğrendim kızmışbir oğlum vardı, bir de kız haberi almak çok iyi geldi
11+3 üm bebek 11+6 çıktı. Artık burada cinsiyet haberleri gelmeye başlar
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim, Allah gönlünüze göre vermişBen bugün öğrendim kızmışbir oğlum vardı, bir de kız haberi almak çok iyi geldi
![]()
Sağolasın çok şükürTebrik ederim, Allah gönlünüze göre vermişnasıl öğrendiniz peki
![]()
Hiç beklemiyordum bu kadar erken görüneceğini ama oğlumu da 11 haftalıkken görmüştük, bugün kızımı da 11 haftalıkkenAy maşallah sağlıkla gelsinultrasonda bu kadar erken görülebiliyor mu? Bana doktor 17. Haftada emin oluruz dedi
![]()
İnşallah gönlüne göre sağlıklı bir kız olurYaa maşallahben de çok kız hissediyorum bakalım ne olacak sonuç
![]()
Bende cok meyve tüketiyorum. Zaten normal yemek yemek gelmiyor içimden. Ebede zaten sen kilo alınca bebekte almış olmuyor dedi. Ben kilo almadığımı söyledim 14. Haftadan sonra başlar. Önemli olan neler yediğin dedi. Umarım instagramda gördüğüm gibi 20 25 kilo ile bu turu bitirmeyizbende 64 kiloyla başladım şimdi sabah tartıldığım 63,3 falan çıkıyor aslında çokta meyve kuruyemiş yiyorum çok yemek yiyemesem de yemekte yiyorum ama niye öyle oldu anlamadım neredeyse günde 1 kiloya yakın meyve yiyorumdur heralde
Grubumuzun ilk bebişi kızzzzz bakalım böyle mi devam edecekkkHiç beklemiyordum bu kadar erken görüneceğini ama oğlumu da 11 haftalıkken görmüştük, bugün kızımı da 11 haftalıkkenbenimkiler göt göbek açık takılıyorlar sanırım
doktor ultrason cihazını tuttuğu an bacak arasına denk geldik hatta ilk saniyede. Doktorlar güvenli tarafta kalmak için öyle söylüyorlar genelde, çünkü her bebekte doğru açıya denk gelemeyebiliyorlar, şans
Sağol canımmGrubumuzun ilk bebişi kızzzzz bakalım böyle mi devam edecekkkhayırlı olsun canım
![]()
Bende tatlıdan tiksindim gibi. Ama eksiye dayanamıyorum limon üstü tuz yiyorum. Hep ekşi şeyler yiyesim var. Ama içecek türü özellikle çaydan çok tiksindim arkasından ayran soğuk içecekler derken birtek su içebiliyorum oda bir bardağı yarım yarımKızlar merhababirşey sormak istiyorum canınız tatlı mı istiyor yoksa ekşi mi
benim canım sürekli ekşi şeyler istiyor turşu zeytin ne biliyim bol ekşili salata
Tatlıdan resmen tiksindim çikolata bile yiyemiyorum tatlı yemek istemiyorum
![]()
Ben bugün öğrendim kızmışbir oğlum vardı, bir de kız haberi almak çok iyi geldi
![]()
Kızlar merhababirşey sormak istiyorum canınız tatlı mı istiyor yoksa ekşi mi
benim canım sürekli ekşi şeyler istiyor turşu zeytin ne biliyim bol ekşili salata
Tatlıdan resmen tiksindim çikolata bile yiyemiyorum tatlı yemek istemiyorum
![]()
Canım benim sağolasın inşallah herkesin gönlüne göre sağlıkla olsunAaaa çok sevindim, maşallah sağlıkla gelsin inşallahaçılışı kızla yaptık bakalım nasıl devam edeceğiz
inşallah bizler de erken öğreniriz
Ay bi de benim karnım akşamları çok şişiyor sanki 4-5 aylık gebe gibi sizin de öyle oluyor mu?
Benim de sabah ile akşam arasında çok fark var. Sabahları hiçbir şey yok, akşamları baya baya göbeğim çıkıyor. Sanırım hamilelikten kaynaklı gaz problemi oluyor birazAy bi de benim karnım akşamları çok şişiyor sanki 4-5 aylık gebe gibi sizin de öyle oluyor mu?
Canım benim sağolasın inşallah herkesin gönlüne göre sağlıkla olsunerken öğrendim üstümden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum nedense, çok merak ediyormuşum da haberim yokmuş
![]()
Şuan kaçıncı haftadasınızBen de iki hafta sonra fetal dna yaptıracağım inşallah. Doktor test sonucu gelen cinsiyet çok düşük olasılıkla da olsa yanlış olabiliyor dedi. 17. Haftada ultrasonla doğrulama yaparız dedi