• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 6 40,0%
  • erkek

OY: 8 53,3%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 1 6,7%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Yani geç yumurtlama yaşadım ben adet gecikmemden 13 gün sonra 19 ağustosta kanda pozitif çıktı az bi değerle. 29 ağustosta da kese gözüktü 2 hafta sonra kalp atışı için gittin yoktu bi hafta daha bekledim yoktu bu hafta yine yok. Kesem 37 mm doktor 2 aylık kesen var bebek yok diyor. Artık sağlıksız olduğunu kesinleştirdik kürtaj günümü bekliyorum yani son adet tarihime göre 11 keseye göre 9 haftalık
Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda sağlıkla kucağını doldursun inşallah 🤲🏻

Teşekkürler kuzum sana da geçmiş olsun. Sakın kötü şeyler düşünme bol bol dua et benim 2. Oldu bu kayıp gerçekten olacak bi şekilde oluyor. Bende hep tedirgin kötü düşünmeyle kendime bu sonu hazırladım gibi hissediyorum bazen. Her zaman güzel düşün güzel olsun 🌺
Kesinlikle çok haklısın ilkinde bende hamileliği öğrendim hemen doktora kimyasal olabilirmi dedim,sonra boş gebelikmi diye stres yaptım vs derken hep kötüyü çağırdım elimde olmadan ve kötü sonu yaşadık.elimizde değil bazı şeyler ama olabildiğince pozitif olmaya çalışacaz.hersey biz insanlar için ,üç günlük dünyayı öyle böyle geçirip gidecezişte

Sana özelden yazmak istedim ama kapalıymış.
ben Kıbrıs ta yumurta donansyonu ile tüp bebek yaptırdım. Yaş aldı malum artık bekleyecek durumum kalmadı. Yumurtam kalitesizleşti. Benim şansım neredeyse kalmamıştı umarım tanıdığın benden şanslıdır. Herşey gönlüne göre olsun Rabbim onunda kollarına bebeğini versin amin 🤲
Evet mesaj kısmımı şimdi fark etttim..
Çok teşekkür ederim umarım siz ve bizler sağlıkla kucağımıza aliriz bebişlerimizi🍀 Sizin de gönlünüze göre olsun her şey. Dilerim emekler güzellikleri bize getirir 🍀 Duanız ve mesajınız için tekrardan çok teşekkür ederim.
Benim yakınım erkek amcam eşinin durumu nasıl bilmiyorum eşim varikosel ameliyatının faydasını görünce doktoru iyi geldiği için onun numarasını da verdim umarım bebiş dileklerine kavuşur onlar da ve tabii isteyen herkes sağlıkla🙏

Son düzenleme:
Kesinlikle çok haklısın ilkinde bende hamileliği öğrendim hemen doktora kimyasal olabilirmi dedim,sonra boş gebelikmi diye stres yaptım vs derken hep kötüyü çağırdım elimde olmadan ve kötü sonu yaşadık.elimizde değil bazı şeyler ama olabildiğince pozitif olmaya çalışacaz.hersey biz insanlar için ,üç günlük dünyayı öyle böyle geçirip gidecezişte
Aynen öyle canım. Bende artık bişeylere olduktan sonra üzülmeye karar verdim iyiyken ne düşünüp durcaz😊

merhabalarrrr, aranızda progestan (ağızdan) kullanan var mı? varsa bir yan etki gördünüz müü? sanki bana çok gaz yapıyor gibi...

merhabalarrrr, aranızda progestan (ağızdan) kullanan var mı? varsa bir yan etki gördünüz müü? sanki bana çok gaz yapıyor gibi...
Aşşırı kafa yapıyor bende.redmen sarhoş oluyorum ne yaptığımı ne dediğimi hatırlamıyorum.aacma sapan msjlar atıyorum millete.en son eşime dedim ilacı içtikten bir iki saat sonra telefonu elimden al şuurumu yitiriyorum dedim 😅😅

Kizlar çoğunuz hafta olarak benden ondesiniz ben 8+5 im. 30 yaş üzerindeki arkadaşların kontrolleri nasıl geçti tarama testleri falan.fetal DNA yaptırdınız mi mesela yaptıranlar nerde ve ne kadara yaptırdı.benimde yaş 35 merak ediyorum süreci

Bnde 8+6yım.. Bnde daha yaptırmadm bişey.. Yaşımızda aynıymış bu arada😊

Aşşırı kafa yapıyor bende.redmen sarhoş oluyorum ne yaptığımı ne dediğimi hatırlamıyorum.aacma sapan msjlar atıyorum millete.en son eşime dedim ilacı içtikten bir iki saat sonra telefonu elimden al şuurumu yitiriyorum dedim 😅😅
yaa gerçekten mi? :D bende öyle bi yapmıyor neyse ki.. sadece hepp uyku hali

Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
Merha
Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.

Merhaba, çok teşekkürler 🌸
Yaş 38
1.çocuk
SAT: 6 Temmuz
Kese: 5+5
Kalp atışı: 7+4
Tahmini doğum tarihi: 12 nisan

kızlar birkaç gündür çok başım ağrıyor , bütün gün bilgisayara bakarak çalışıyorum bunun da etkisi olabilir ama daha önce böyle değildi , başka aynı durumu yaşayan var mı

Back
X