• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 41 41,8%
  • erkek

OY: 51 52,0%
  • ikiz kız

OY: 3 3,1%
  • ikiz erkek

OY: 2 2,0%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 1,0%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    98
kızlar ben bugün saçımı kestirdim uçları çok kurumuş berbat olmuştu. birkaç kişi hamileyken saç kestirmek iyi değil dedi batıl inanç biliyorum ama anksiyete yaptım :( böyle bir şey duyanınız var mı?
valla ben saçlarımı 2 kez kestirdim hem de belimdeyken boyun hizasına :)

kızlar ben bugün saçımı kestirdim uçları çok kurumuş berbat olmuştu. birkaç kişi hamileyken saç kestirmek iyi değil dedi batıl inanç biliyorum ama anksiyete yaptım :( böyle bir şey duyanınız var mı?
hep söylüyorlar yok bebeğin ömrü kısalırmış vs allahtan başka kim bilebilir 🩷 ben her ay 2-3 parmak düzenli alıyorum amonyaksız boyayla saçımı boyadığımda oldu allaha şükür bebeğim hala sağlıklı doktorlar kesebilirsiniz boyayabilirsiniz diyor 💙

Merhabalar hanımlar, aranızda ayrıntılı ultrason yaptırıp bebeğin yüzünü görmeyen var mı acaba? Bebek asla pozisyonunu değiştirmedi secde pozisyonundaydı. Ne yesem ne içsem etki etmedi. 21+5 iken dün gittim. İlk gebeliğim, bebişin yüzünü azıcık olsun görmemek çok üzdü beni hatta son 3. göstermeyişi, çok küçük haftalarda görmüştüm daha da görmedim.🥹🥹
bugün yaptırdım 23+5 maalesef bizde göremedik ve tam 2 saat ugrastık baktık denedik olmadı cıktık biseyler ictim yürüyüs yaptım zıpladım girdik yeniden denedik olmadı inatcı keci gibi bunlar sadece 2 sn ellerini yüzünden cekince cok az yandan bi resim alabildik o kadar 😅💙 yoksa iki el iki ayak hepsi yüzündeydi

Eklentiler

• IMG_6734.webp
    IMG_6734.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 107
  • 4A19BECF-76C3-4B0A-814F-AA47F0AB8B8D.webp
    4A19BECF-76C3-4B0A-814F-AA47F0AB8B8D.webp
    15 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_6724.webp
    IMG_6724.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 79
bugün yaptırdım 23+5 maalesef bizde göremedik ve tam 2 saat ugrastık baktık denedik olmadı cıktık biseyler ictim yürüyüs yaptım zıpladım girdik yeniden denedik olmadı inatcı keci gibi bunlar sadece 2 sn ellerini yüzünden cekince cok az yandan bi resim alabildik o kadar 😅💙 yoksa iki el iki ayak hepsi yüzündeydi
Vallahi buna bile razıydım en azından yüzü bir nebze görünüyor güzel annesi.🥹🥰
Sağlıklı olsunlar tabi ki öncelik bu ama yine de merak kaplıyor insanı yüzü nasıl, kimi andırıyor acaba diye, ben de 2 hafta sonra tekrar normal kontrole gitmeyi düşünüyorum o zaman inşallah gösterir küçük bey kendini, 5. Aydan anı defterine yapıştırılacak ultrason fotoğrafı olmayacak yoksa.🤭🩵

Vallahi buna bile razıydım en azından yüzü bir nebze görünüyor güzel annesi.🥹🥰
Sağlıklı olsunlar tabi ki öncelik bu ama yine de merak kaplıyor insanı yüzü nasıl, kimi andırıyor acaba diye, ben de 2 hafta sonra tekrar normal kontrole gitmeyi düşünüyorum o zaman inşallah gösterir küçük bey kendini, 5. Aydan anı defterine yapıştırılacak ultrason fotoğrafı olmayacak yoksa.🤭🩵
evettttt kesinlikle insan cok merak ediyor paşalarımız bacak arasını açıyor yüzünü açmıyor 💙💙💙😅

kızlar instagramda çapanın çocuk doktorunun hesabı var soru cevapları çok faydalı bebekler,çocuklar için hastalık,aşılar ve ek gıda dönemleri için tarifler vs paylaşıyor bence sizde takip edin doğumdan sonra işimize yarayacaktır💙💙💙

Eklentiler

• IMG_6749.webp
    IMG_6749.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıranlar sonuçlarınız inşallah temizdir,ben devlette yaptırdım asistan baktı izinli olduğu için doktor ama suyu,boyu ,kilosu hiçbirinden bahsetmedi sırf rapora geçirmek için organlara dakikalarca baktı kanama alanım olduğu için uzun saatler geçirmek istemiyorum tekrar ayrıntılı için devlet değil de radyoloji doktorlarına özelde görünmek en mantıklısı bence.

Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıranlar sonuçlarınız inşallah temizdir,ben devlette yaptırdım asistan baktı izinli olduğu için doktor ama suyu,boyu ,kilosu hiçbirinden bahsetmedi sırf rapora geçirmek için organlara dakikalarca baktı kanama alanım olduğu için uzun saatler geçirmek istemiyorum tekrar ayrıntılı için devlet değil de radyoloji doktorlarına özelde görünmek en mantıklısı bence.
Kağıt vermediler mi canım sana. Orada yazıyorlar . Bende üniversite de yaptırdım maksimum 10 dakika bakmıştır doktor ama kağıt verdiler elime

ben istanbul gop avrasya hastanesinde yaptırdım atilla okur hocada yaklaşık 45 dakika kadar sürdü en son kağıtta verdiler tüm bilgilerin yazdığı size kağıt vermediler mi

Kızlar neler aldınız. Alışverişler başladı mı. Biz bugün bu beşiği aldık

Eklentiler

• 15240.webp
    15240.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar neler aldınız. Alışverişler başladı mı. Biz bugün bu beşiği aldık
Henüz bir çorap dahi almadım , hayırlı olsun güzel günlerde kullanın . benim 2.çocuğum çoğu eşyamız var zaten , cinsiyet farkından dolayı giysi onun dışında bez, ıslak mendil vs alacağım

Henüz bir çorap dahi almadım , hayırlı olsun güzel günlerde kullanın . benim 2.çocuğum çoğu eşyamız var zaten , cinsiyet farkından dolayı giysi onun dışında bez, ıslak mendil vs alacağım
Gerçekten ilk çocuklardan kalan eşyaları dağıtmayarak iyi yapmışsınız. İlk kez alacaklar için gerçekten zor. araştırmakta extra iş herşeyi

Gerçekten ilk çocuklardan kalan eşyaları dağıtmayarak iyi yapmışsınız. İlk kez alacaklar için gerçekten zor. araştırmakta extra iş herşeyi
evet ikinci çocuk düşündüğüm için dağıtmadım ama ilk çocuğum zaten 4.5 yaşında şu an , hiçbir şeyi eskimedi aslında hala çoğu şey ortalıkta duruyor

tabi eskiyen veya evde saklanamayan şeyler de oluyor , verdiklerim de oldu ama şu an almam gerek dediğim eşya olarak sadece ana kucağı var gerisi tekstil ve tek kullanımlık ürünler
Çok da gözünüzde büyütmeyin , her şeyi almaya da mecbur değilsiniz , bugün zaten bir şeye ihtiyaç duyduğumuzda internetten alıyoruz en geç 2 güne kapımızda... bazı şeyler de ihtiyaç oldukça alınıyor.

Kağıt vs vermediler rapor e nabıza düşecektir dedi gerçekten araştırma hastanelerinin bu asistan uygulamaları o kadar sıkıcı ve tuhaf ki .Allah'tan 3. gebeliğim ve bi kaç doktorum var kontrolde olduğum.

Kızlar bende dün ayrıntılı yaptırdım her şey yolunda dedi, birde tetanoz aşısı oldum,

bebişede henüz sadece beşik yatak birde ateş ölçer aldım, ama etrafımdakiler büyükler vs sürekli bişeyler alıyolar
bu ay itibariyle yavaş yavaş her şeyini almaya başlıcam inşallah

Back
X