Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Ayy başka kız kardeşlerle aynı şeyleri yaşıyor olduğumu görünce içim rahatladı yalnız değilim
Kontrollerimizden sonra haber verelim burdan birbirimize. Herkese örnek de olur hem.
Sanirim benimki de geriden gelicek bi tık. 6+5te doktora gittim daha kucuk kalp atisi gormek icin dedi. Haftaya carsambaya ozelden randevu aldim.

Devlet hastanesinde burda doktor keseyi bile olcmedi. Ne bicim is anlamadim soyledigimde de gerek yol dedi.. oyuzden hem ozele hem devlete gidicem paralel.

Kızlar çok şükür bugün kalp atışını gördük bebeğimin ama sesini dinletmedi çocuğa zararlı diye sadece görüntü olarak kalbin attığını gösterdi siz dinleyebildiniz mi
Ayyy gozun aydin kuzummmmm. saglikla gelsin insallah. Yazdir listeye zamanini

Ayyy gozun aydin kuzummmmm. saglikla gelsin insallah. Yazdir listeye zamanini
Ben de seninle ayniyim sat ve beklenen dogum tarihi :))
Ben dun devlete gittim daha kucuk kalp gormek icin dedi fakat ben pek tatmin olmadim carsamba ozele gidicem darisi basima

Yaş 25 2. Çocuk.Son adet tarihim 20 nisan muhmetemel doğacağı tarih 26 ocak. Kese ve kalp atışı 5+3 ama bebeğim bi hafta önden gidiyor erken döllenme heralde dedi doktorum 6+2 görünüyordu

Kaçıncı haftada başladı bulantılar çok korkuyorum

Ayy başka kız kardeşlerle aynı şeyleri yaşıyor olduğumu görünce içim rahatladı yalnız değilim
Kontrollerimizden sonra haber verelim burdan birbirimize. Herkese örnek de olur hem.
Aynı benim de ovülasyonla takip edip biliyordum yumurtlama zamanımı hahah bikaç kişiye sordum sorun olmaz muhtemelen dediler. İçini rahat tut balım. Ben yarın akşam gidicem nasipse. Güzel haberler veririm inşallah sen de rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…