Selam canım 5+4 kese 7+3 kalp atışıKızlar tablodaki bilgileri dolduralım kontrole giden keseyi gören kalp atışı duyan dönüş yapsın
Ay evettt 3 gün varmış aramızdaBenim sat Nisan 13 canimm
Hızlıca geçer inşallah şu bulantılı süreç8. Haftama giriyorum geçen hafta birkaç kere bulantım olmuştu ama şimdi iyiden iyiye hissettiriyor kendini
canım benim işler biraz karıştı o yüzden pek yazmak istemedim hepinizin dualarına ihtiyacım var ben sizler için hep ediyorum sizde benim için edin sağlıkla geçirelim şu süreci inşallahKızlar tablodaki bilgileri dolduralım kontrole giden keseyi gören kalp atışı duyan dönüş yapsın
Hayr olsun canım gittin mi doktora bişey mi dedicanım benim işler biraz karıştı o yüzden pek yazmak istemedim hepinizin dualarına ihtiyacım var ben sizler için hep ediyorum sizde benim için edin sağlıkla geçirelim şu süreci inşallah
Sen kese için 5+5 yazabilirsin canım tahmini doğumda 24 Ocak olarak güncelleyebilirsin nasip olursa
6+1 de keseyide gördüm kalp atışını da duydum elhamdülillahKızlar tablodaki bilgileri dolduralım kontrole giden keseyi gören kalp atışı duyan dönüş yapsın
Sat 12 nisan ovülasyon takibi yaptım geç yumurtladım bu yüzden bir hafta geri çıkacağını bildiğim için doktora bayramdan sonra gideyim dedim ama içim rahat etsin diye hcg artışı için kan verdim. 20 sinde 2185 olan değer 28 inde 4127 çıktı. Tabi hemen gittim dış veya boş diye bekledim. Kesen düzgün yolk var bebek var haftamla tahmin ettiğim gibi 5+5 uyumlu çıktı kalp atışı gördü ama kesin diyemem şu an küçük daha bayramdan sonraya randevu verdi. Duphaston verdi tamamen desteklemek amaçlı rahime yardımcı olsun diye veriyorum hcg ile işimiz yok artık dedi içim rahatladı ama şu nette yazılanlar falan moral bozuyor. Üstüne birde troidim çıktı daha 20 sinde ona bakıldığında normaldi şimdi 4 çıktı dahiliyeye gideceğim şimdilik aile hekimi ilaç verdi ilk hamile kaldığımda da troidim vardı gebelikte yükseliyor bende ama kalp durması oldu onda sebep troidmiydi bilmiyorum ama Allah korusun insanın içi içini yiyor işte. Bide bugün duyum aldım yaşadığım yer küçük en yakın başka ilçedeki hastaneye yolluyor sonuç genelde hep hatalı sonuç çıkarıyorlarmış soğuk zincir bozuluyormuş kan çok sallanıyormuş falan şikayetçisi çok insallah ondandır ve her şey yolunda ilerlerHayr olsun canım gittin mi doktora bişey mi dedi
çok zor bir durum aileni de görmeye ihtiyacın var ama doktorun yolculuğu önermiyor ben her zaman doktorlarımızı dinleme taraftarıyım ortada bir risk söz konusu bir de doktorun son olarak 4 saatlik yolculuğuna olumsuz mu baktı canım orasını tam anlayamadım eğer öyleyse bence evde kalıp dinlenmem vücudunu dinlendirmen daha doğru olmaz mı ama tabii sen daha iyisini bilirsinKızlar düşük riski var dedi kanama alanı gördü doktorum istirahat raporu verdi işim için. Progestan başladı
yolculuğa müsade etmedi benimde bayramda annemin yanında geçirmek istiyorum 4 saatlik yolum var dedim ben her halükarda gitmek istiyorum çünkü yoğun bakım hemşiresiyim geçen bayramda tabiri caizse eşşek gibi çalıştım psikolojimin sağlam kalması için annemi ailemi görmem yaşadığım yerden uzaklaşmam lazım sizce sorun olur mu yolculuk
çok zor bir durum aileni de görmeye ihtiyacın var ama doktorun yolculuğu önermiyor ben her zaman doktorlarımızı dinleme taraftarıyım ortada bir risk söz konusu bir de doktorun son olarak 4 saatlik yolculuğuna olumsuz mu baktı canım orasını tam anlayamadım eğer öyleyse bence evde kalıp dinlenmem vücudunu dinlendirmen daha doğru olmaz mı ama tabii sen daha iyisini bilirsin
Doktorunuz önermediyse bence risk almayınKızlar düşük riski var dedi kanama alanı gördü doktorum istirahat raporu verdi işim için. Progestan başladı
yolculuğa müsade etmedi benimde bayramda annemin yanında geçirmek istiyorum 4 saatlik yolum var dedim ben her halükarda gitmek istiyorum çünkü yoğun bakım hemşiresiyim geçen bayramda tabiri caizse eşşek gibi çalıştım psikolojimin sağlam kalması için annemi ailemi görmem yaşadığım yerden uzaklaşmam lazım sizce sorun olur mu yolculuk
Ben kaçırmışım orayı demek ki hayırdır ne olduucanım benim işler biraz karıştı o yüzden pek yazmak istemedim hepinizin dualarına ihtiyacım var ben sizler için hep ediyorum sizde benim için edin sağlıkla geçirelim şu süreci inşallah
Sen kese için 5+5 yazabilirsin canım tahmini doğumda 24 Ocak olarak güncelleyebilirsin nasip olursa
Yaş kaç :)merhabalar 9 mayısta embriyo transferi olmuştum sat 20 nisan tahmini doğum tarihim allah nasip ederse 25 ocak 6. haftama bugün girdim randevu tarihim biraz geç kalp atışını ve keseyi aynı anda görelim istedik 11 haziranda kese randevum var listeye ekleyebilirsiniz inşallah güzel haberler alıp geri kalan kısımları da doldurmak nasip oluraegamze listeye ekleyebilir misin acaba
Tarihler ve durum aynı önden gidiyor olması sorun yaratır mı bilgin var mıYaş 25 2. Çocuk.Son adet tarihim 20 nisan muhmetemel doğacağı tarih 26 ocak. Kese ve kalp atışı 5+3 ama bebeğim bi hafta önden gidiyor erken döllenme heralde dedi doktorum 6+2 görünüyordu
Biraz uzun canım yukarıya yazdım durumuBen kaçırmışım orayı demek ki hayırdır ne olduu
Hiç stres yapma doktorun doğru dediği gibi betayla işin yok artık ki hem bebeği bile gormussun.Rahatlat kendini canim kalbini de duyarsın inşallahSat 12 nisan ovülasyon takibi yaptım geç yumurtladım bu yüzden bir hafta geri çıkacağını bildiğim için doktora bayramdan sonra gideyim dedim ama içim rahat etsin diye hcg artışı için kan verdim. 20 sinde 2185 olan değer 28 inde 4127 çıktı. Tabi hemen gittim dış veya boş diye bekledim. Kesen düzgün yolk var bebek var haftamla tahmin ettiğim gibi 5+5 uyumlu çıktı kalp atışı gördü ama kesin diyemem şu an küçük daha bayramdan sonraya randevu verdi. Duphaston verdi tamamen desteklemek amaçlı rahime yardımcı olsun diye veriyorum hcg ile işimiz yok artık dedi içim rahatladı ama şu nette yazılanlar falan moral bozuyor. Üstüne birde troidim çıktı daha 20 sinde ona bakıldığında normaldi şimdi 4 çıktı dahiliyeye gideceğim şimdilik aile hekimi ilaç verdi ilk hamile kaldığımda da troidim vardı gebelikte yükseliyor bende ama kalp durması oldu onda sebep troidmiydi bilmiyorum ama Allah korusun insanın içi içini yiyor işte. Bide bugün duyum aldım yaşadığım yer küçük en yakın başka ilçedeki hastaneye yolluyor sonuç genelde hep hatalı sonuç çıkarıyorlarmış soğuk zincir bozuluyormuş kan çok sallanıyormuş falan şikayetçisi çok insallah ondandır ve her şey yolunda ilerler
Bende 8 saatlik yolculuk yapicam nasipse ama doktora sorucam mesela yapma derse yapmam.Riskiniz varmış anlıyorum sizi ama Allah korusun başınıza bişey gelse vicdan azabı duyarsınız.Ben olsam gitmezdim ailemi cagirirdim yanımaKızlar düşük riski var dedi kanama alanı gördü doktorum istirahat raporu verdi işim için. Progestan başladı
Keşke öğretmen olsaydım bizim iş yerlerini de kapatsınlar yaaaYa degil mi cok zor. Zamanlamamiz yine de iyi ama az kaldi kapanacak okullar ya senenin başı olsaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?