- 14 Mayıs 2025
- 227
- 515
- 18
o zaman uzun süre oturarak gitmezsin 1-2 saatte bir kısa molalarla halledilir aslında gittiğin yerde de bol bol istirahat edersinYok aslında gitmeye çok ihtiyacım var kendi aracımızla dikkatli gideriz deyince tamam olabilir dedi ama içimde bi şüphe de bıraktı şimdi
Benim 7 ve 8 bol bulantılıydı ama bir iki gündür rahatım biraz gerçi progesteron u değişti doktor ondan mı kaynaklı bilemiyorum ama inşallah 10. Haftaya doğru bitiyordur yaGünaydın güzel annelermide bulantım yok dediğim gğnler ne güzel günlermiş öyle her sabah içim dışıma çıkıyor öğürmekten afedersiniz. Ne zaman başlayacak mide bulantısı diye düşünürken şimdi ne zaman bitecek diye düşünüyorum
31 yaşındayımYaş kaç :)
Ah aynısı benim de öyle oldu ya. İçim içimi yiyor resmeen 1 hafta geriden geldiği için. Bi de ben ovülasyonla yumurtlama takibi yapmıştım yani yumurtlama tarihime göre bile mi geç döllenme oldu anlamadım. Ne zor işlerAy evettt 3 gün varmış aramızdaşuan aslında 7 haftalık olması gerekirken doktor bana 6+0 dedi canım senin kaç haftalık görünüyor
Umarım inşallah canım sağlıkla devam etsin hepimizinHiç stres yapma doktorun doğru dediği gibi betayla işin yok artık ki hem bebeği bile gormussun.Rahatlat kendini canim kalbini de duyarsın inşallah
Evet doktor da bi açıklama yapmadı vücut oluşmaya başladıkça anlarız net olarak kaç haftalık olduğunu diyor insan bilmek istiyor gerçektenAh aynısı benim de öyle oldu ya. İçim içimi yiyor resmeen 1 hafta geriden geldiği için. Bi de ben ovülasyonla yumurtlama takibi yapmıştım yani yumurtlama tarihime göre bile mi geç döllenme oldu anlamadım. Ne zor işler
Ahhahaha keske gebelik izni sat ile başlasa yani ne çileymişKeşke öğretmen olsaydım bizim iş yerlerini de kapatsınlar yaaa
Sen ne zaman gidiceksin bir sonraki kontrole canım. Benim yarın akşam. Heyecan ve stres var hahaEvet doktor da bi açıklama yapmadı vücut oluşmaya başladıkça anlarız net olarak kaç haftalık olduğunu diyor insan bilmek istiyor gerçekten
Kalp atışını gördük ya şükür iki hafta sonra tekrar gel tekrar bi bakalım kalbe dediSen ne zaman gidiceksin bir sonraki kontrole canım. Benim yarın akşam. Heyecan ve stres var haha
evet çok normal bol su için idrar yolu enfeksiyonuda böyle yapıyorKızlar 4+3 teyim çok yeni.
Karnıma bıçak saplanır gibi sancı oluyor arada bir saat içinde de sıklaştı gibi midemi bulandırıyor bu ağrı.
Normal milütfen cevap verin ilk gebeliğim
Allah razı olsun sizdenevet çok normal bol su için idrar yolu enfeksiyonuda böyle yapıyor
Canim konu hakkında bilgin var mı çok su icmeme rağmen 3 gündür idrarda yanmam oluyor. Salı günü doktora gidicem ama enfeksiyon falan varsa geç kalmış olmam dimievet çok normal bol su için idrar yolu enfeksiyonuda böyle yapıyor
Ben net kalp atışını cumartesi günü duydumKızlar tablodaki bilgileri dolduralım kontrole giden keseyi gören kalp atışı duyan dönüş yapsın
Aynı benim de ovülasyonla takip edip biliyordum yumurtlama zamanımı hahahbikaç kişiye sordum sorun olmaz muhtemelen dediler. İçini rahat tut balım. Ben yarın akşam gidicem nasipse. Güzel haberler veririm inşallah sen de rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?