Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Yok aslında gitmeye çok ihtiyacım var kendi aracımızla dikkatli gideriz deyince tamam olabilir dedi ama içimde bi şüphe de bıraktı şimdi
o zaman uzun süre oturarak gitmezsin 1-2 saatte bir kısa molalarla halledilir aslında gittiğin yerde de bol bol istirahat edersin

Benim 7 ve 8 bol bulantılıydı ama bir iki gündür rahatım biraz gerçi progesteron u değişti doktor ondan mı kaynaklı bilemiyorum ama inşallah 10. Haftaya doğru bitiyordur ya

Ay evettt 3 gün varmış aramızda şuan aslında 7 haftalık olması gerekirken doktor bana 6+0 dedi canım senin kaç haftalık görünüyor
Ah aynısı benim de öyle oldu ya. İçim içimi yiyor resmeen 1 hafta geriden geldiği için. Bi de ben ovülasyonla yumurtlama takibi yapmıştım yani yumurtlama tarihime göre bile mi geç döllenme oldu anlamadım. Ne zor işler

Kızlar gebeliğimi yeni öğrendim perşembe günü 18.26 olan değerim cumartesi günü 37.38 di sizce artış nasıl? Asıl sorum bugün aşırı bel ve mide ağrım var farklı bişey de yemedim sizce nedendir normal mi bu durum ???

Evet doktor da bi açıklama yapmadı vücut oluşmaya başladıkça anlarız net olarak kaç haftalık olduğunu diyor insan bilmek istiyor gerçekten

Sen ne zaman gidiceksin bir sonraki kontrole canım. Benim yarın akşam. Heyecan ve stres var haha
Kalp atışını gördük ya şükür iki hafta sonra tekrar gel tekrar bi bakalım kalbe dedi sen duydun mu kalp atışını çok güzel bi duyguuu inşallah yarın duyarsın

Kızlar selam benim geçen hafta 2-3 gün mide bulantısı yaşadım 2-3 gün de mide yanması gibi mide ekşimesi gibi şeyler yaşadım ama bugün hiçbir belirti yok her şey kayboldu resmen böyle olanınız var mı

Kızlar 4+3 teyim çok yeni.
Karnıma bıçak saplanır gibi sancı oluyor arada bir saat içinde de sıklaştı gibi midemi bulandırıyor bu ağrı.
Normal mi lütfen cevap verin ilk gebeliğim

Birde sabah bulantıları aşırı kötü olmaya başladı hiç geçmiyor, uzun süre yürüyüp ayakta kalamıyorum

Ayy merakla bekliyorum. Güzel güzel haberlerle gel

Merhaba kızlar dün kanamam oldu benim acile gittim ilaç verdi bugün polikimliğe gidicem ama korkuyorum acildeki dokto 6 haftalık dedi bana göre 7 buarada kalp atısını duyamadı cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…