Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98

Şu devlet hastanesindeki çalışanların duygularını mı alıyorlar ya hiç empati yapmıyorlar sanki... Enteresan

Sen özele bir görün balım kalp atışı oluşmuştur bence. Ordaki cihazlar da daha iyi oluyor hem

Merhaba kızlar dün kanamam oldu benim acile gittim ilaç verdi bugün polikimliğe gidicem ama korkuyorum acildeki dokto 6 haftalık dedi bana göre 7 buarada kalp atısını duyamadı cok korkuyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine korkma benim de uygulamaya göre 7 hafta görünüyor 6 olduğunu öğrendim doktorda bu bir sıkıntı değil kalp atışını da bi haftaya kadar duyarsın

Kuzucum ben de geriden geliyorum bi tık endişelenme haftaya kalk atışını duyarsın inşallah

kızlar merhaba , göğüs ucunda ağrı hassasiyet dokununca sızlama yasıyor musunuz ? bugün çok ayrı bir ağrım var dokununca bile ağrıyo utanmasam ağlayacagım

Merhaba kızlar dün kanamam oldu benim acile gittim ilaç verdi bugün polikimliğe gidicem ama korkuyorum acildeki dokto 6 haftalık dedi bana göre 7 buarada kalp atısını duyamadı cok korkuyorum
yerleşme kanaması olabilir cnım bu hafta normal kanamalar ama doktora mutlaka git

Canim konu hakkında bilgin var mı çok su icmeme rağmen 3 gündür idrarda yanmam oluyor. Salı günü doktora gidicem ama enfeksiyon falan varsa geç kalmış olmam dimi
Yok yok 9 ay boyunca sık sık enfeksiyon geçiriliyor hamileler için suya atılıp kullanılan tek içimlik bir ilaç var genelde onu yazıyorlar

Benimde aynı canım bendede kanama alanı var ilaç başladık yatmaktan sıkıldım dün bir çıkıyım hava alıyım dedim bugün lekelenmem oldu.bence doktorunu dinle.çok zorlama kendini

Hamilelikte kullanılan bir şase var o da çok iyi geliyor eğer çok çıkarsa idrar tahlilinde doktor onu verecektir zaten reçete ile satılıyor umarım geçer
Doktor 3 aya kadar ilac veremem dedi canım..Bu arada soda iciyorum her gun sade soda..Onun faydasını goruyorum bu durumda olanlara da bi öneri olur belki

Böyle bir süreçte bu duruma maruz kalmak eminim çok can sıkıcı bir durum, ama ne kadar güçlü bir anne olacağınızı şimdi buradaki yazınızdan bile hissediliyor, siz bebeğinize konsantre olun ve bu en değerleri mucizevi anların tadını çıkartın. İnsanlar gelir geçer , evlat hep size kalır, umarım eğer gerçekten hakediyorsa o da bir an önce yaptığı hatadan pişman olur ve size kendini affettirir.

Günaydın kızlar… bugün kahvaltıda kızarmış sosis yedim, yedikten sonra bir bakayım zararı var mı dedim neler neler yazıyor… allahtan çiğ yemedim yoksa gecem gündüzüm bunun stresiyle geçerdi ama yinede size sormak istedim, kızarmış sosis çokta zararlı değildir umarım 2 tane yedim daha asla yemem ne sosis ne salam ne sucuk

İyice pişmişse bir sorun olmaz canım ama çok ve sık yememek lazım hiç faydalı değil aksine içerisindeki maddeler zararlı yani sen zaten iki tane yemişsin bişey olmaz aşerip yedim gibi düşün

Günaydıın. Bence arada bir yenen sosis sucuktan bir şey olmaz, her gün yemiyoruz ki. Ben haftasonları iyice pişirilmiş kasap sucuğu yiyorum şahsen vicdan da yapmıyorum Genel olarak güzel ev yapımı yemeğimizi yiyorsak haftada 1-2 kaçamak sorun olmaz bence.

Kızlar günaydınn. Bilgili arkadaşlara akıl danışmak istiyorumm.
Ben 14 mayısta 5. gün embriyosu transfer oldum 28 Nisan Sat tarihimdi.
Geçtiğimiz cumartesi günü kese için doktora gittik. Doktorum ultrasondan önce 4+5 dedi.
Karından ultrasonla 5+2 olarak çıktı kese ileride gözüküyor ama hiçbir sıkıntı yok iyi dedi.
Tahmini doğum tarihimi hesapladığında da 15 Ocak-5 Şubat arası dedi.

Ben şimdi 4+5 e göre mi hesap yapmam gerekiyor yoksa 5+2 'ye göre mii?

Katılıyorum ya hamileyim diye kendimizi çok bunaltmamak lazım.Ay bide insanın canim hep sağlıksız şeyler istiyor

Katılıyorum ya hamileyim diye kendimizi çok bunaltmamak lazım.Ay bide insanın canim hep sağlıksız şeyler istiyor
Evet ya gerçekten öyle Her gün makarna kızartma istiyorum. Geçen canım nugget istedi, en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile ne alaka peki sonra akşam ne yedim, bamya

Çok iyi kızarmışsa tek seferlik risk oluşturmaz ama uzak durmak en sağlıklısı hem yapısında nitrat var hem de listeria gibi bi bakteri barındırabiliyor işlenmiş o tür ürünler bebeğe dolaylı yoldan zararlı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…