Sanirim benimki de geriden gelicek bi tık. 6+5te doktora gittim daha kucuk kalp atisi gormek icin dedi. Haftaya carsambaya ozelden randevu aldim.
Devlet hastanesinde burda doktor keseyi bile olcmedi. Ne bicim is anlamadim soyledigimde de gerek yol dedi.. oyuzden hem ozele hem devlete gidicem paralel.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine korkma benim de uygulamaya göre 7 hafta görünüyor 6 olduğunu öğrendim doktorda bu bir sıkıntı değil kalp atışını da bi haftaya kadar duyarsınMerhaba kızlar dün kanamam oldu benim acile gittim ilaç verdi bugün polikimliğe gidicem ama korkuyorum acildeki dokto 6 haftalık dedi bana göre 7 buarada kalp atısını duyamadı cok korkuyorum
Kuzucum ben de geriden geliyorum bi tık endişelenme haftaya kalk atışını duyarsın inşallahSanirim benimki de geriden gelicek bi tık. 6+5te doktora gittim daha kucuk kalp atisi gormek icin dedi. Haftaya carsambaya ozelden randevu aldim.
Devlet hastanesinde burda doktor keseyi bile olcmedi. Ne bicim is anlamadim soyledigimde de gerek yol dedi.. oyuzden hem ozele hem devlete gidicem paralel.
yerleşme kanaması olabilir cnım bu hafta normal kanamalar ama doktora mutlaka gitMerhaba kızlar dün kanamam oldu benim acile gittim ilaç verdi bugün polikimliğe gidicem ama korkuyorum acildeki dokto 6 haftalık dedi bana göre 7 buarada kalp atısını duyamadı cok korkuyorum
Yok yok 9 ay boyunca sık sık enfeksiyon geçiriliyor hamileler için suya atılıp kullanılan tek içimlik bir ilaç var genelde onu yazıyorlarCanim konu hakkında bilgin var mı çok su icmeme rağmen 3 gündür idrarda yanmam oluyor. Salı günü doktora gidicem ama enfeksiyon falan varsa geç kalmış olmam dimi
6+6 kalp atımı tahmini doğum 15 ocakKızlar tablodaki bilgileri dolduralım kontrole giden keseyi gören kalp atışı duyan dönüş yapsın
8+6 dayım tahmini doğum 10 ocakKızlar tablodaki bilgileri dolduralım kontrole giden keseyi gören kalp atışı duyan dönüş yapsın
Benimde aynı canım bendede kanama alanı var ilaç başladık yatmaktan sıkıldım dün bir çıkıyım hava alıyım dedim bugün lekelenmem oldu.bence doktorunu dinle.çok zorlama kendiniKızlar düşük riski var dedi kanama alanı gördü doktorum istirahat raporu verdi işim için. Progestan başladı
yolculuğa müsade etmedi benimde bayramda annemin yanında geçirmek istiyorum 4 saatlik yolum var dedim ben her halükarda gitmek istiyorum çünkü yoğun bakım hemşiresiyim geçen bayramda tabiri caizse eşşek gibi çalıştım psikolojimin sağlam kalması için annemi ailemi görmem yaşadığım yerden uzaklaşmam lazım sizce sorun olur mu yolculuk
Doktor 3 aya kadar ilac veremem dedi canım..Bu arada soda iciyorum her gun sade soda..Onun faydasını goruyorum bu durumda olanlara da bi öneri olur belkiHamilelikte kullanılan bir şase var o da çok iyi geliyor eğer çok çıkarsa idrar tahlilinde doktor onu verecektir zaten reçete ile satılıyor umarım geçer
Böyle bir süreçte bu duruma maruz kalmak eminim çok can sıkıcı bir durum, ama ne kadar güçlü bir anne olacağınızı şimdi buradaki yazınızdan bile hissediliyor, siz bebeğinize konsantre olun ve bu en değerleri mucizevi anların tadını çıkartın. İnsanlar gelir geçer , evlat hep size kalır, umarım eğer gerçekten hakediyorsa o da bir an önce yaptığı hatadan pişman olur ve size kendini affettirir.Kızlar bugün 6+5 im hesabıma göre
Devlet hastanesi doktoruna gittim bebeği gördü ama çok küçük makine göstermiyor haftaya gel dedi. Zoomlamadı bile. Çok moralim bozuldu.
Çocuğumun babası da 2 yıllık erkek arkadaşım ben evlilik teklifi beklerken ki bana yuva kurca bir gün aile olacağız derken bugün bebeğe hazır olmadığını ve evliliğe hazır olmadığını söyledi. Yurtdışında tek yaşıyorum ben kavga ettik evine döndü eşyalarını verdim kendisine anahtarımı da aldım. Resmen kendimi Oyalanmış terk edilmiş duyguları ile oynanmış hissediyorum. Benimle doktora geldi bebeği kabul ediyorum ama hazır değilim. Ne demek.. yıkıldım resmen. Hayatımdan çıkarma kararı aldım bugün. Zor da olsa tek başıma bu süreci yürütmeye çalışacağım. Dualarınızı bekliyorum.
Haftaya çarşamba özelden randevu aldım eminim onların makinesi daha iyidir ve inş kalp atışı görürüm
İyice pişmişse bir sorun olmaz canım ama çok ve sık yememek lazım hiç faydalı değil aksine içerisindeki maddeler zararlı yani sen zaten iki tane yemişsin bişey olmaz aşerip yedim gibi düşünGünaydın kızlar… bugün kahvaltıda kızarmış sosis yedim, yedikten sonra bir bakayım zararı var mı dedimneler neler yazıyor… allahtan çiğ yemedim yoksa gecem gündüzüm bunun stresiyle geçerdi ama yinede size sormak istedim, kızarmış sosis çokta zararlı değildir umarım 2 tane yedim daha asla yemem ne sosis ne salam ne sucuk
Günaydıın. Bence arada bir yenen sosis sucuktan bir şey olmaz, her gün yemiyoruz ki. Ben haftasonları iyice pişirilmiş kasap sucuğu yiyorum şahsen vicdan da yapmıyorumGünaydın kızlar… bugün kahvaltıda kızarmış sosis yedim, yedikten sonra bir bakayım zararı var mı dedimneler neler yazıyor… allahtan çiğ yemedim yoksa gecem gündüzüm bunun stresiyle geçerdi ama yinede size sormak istedim, kızarmış sosis çokta zararlı değildir umarım 2 tane yedim daha asla yemem ne sosis ne salam ne sucuk
Tamam canım çok teşekkür ettimYok yok 9 ay boyunca sık sık enfeksiyon geçiriliyor hamileler için suya atılıp kullanılan tek içimlik bir ilaç var genelde onu yazıyorlar
Katılıyorum ya hamileyim diye kendimizi çok bunaltmamak lazım.Ay bide insanın canim hep sağlıksız şeyler istiyorGünaydıın. Bence arada bir yenen sosis sucuktan bir şey olmaz, her gün yemiyoruz ki. Ben haftasonları iyice pişirilmiş kasap sucuğu yiyorum şahsen vicdan da yapmıyorumGenel olarak güzel ev yapımı yemeğimizi yiyorsak haftada 1-2 kaçamak sorun olmaz bence.
Evet ya gerçekten öyleKatılıyorum ya hamileyim diye kendimizi çok bunaltmamak lazım.Ay bide insanın canim hep sağlıksız şeyler istiyor
Çok iyi kızarmışsa tek seferlik risk oluşturmaz ama uzak durmak en sağlıklısı hem yapısında nitrat var hem de listeria gibi bi bakteri barındırabiliyor işlenmiş o tür ürünler bebeğe dolaylı yoldan zararlı olabilirGünaydın kızlar… bugün kahvaltıda kızarmış sosis yedim, yedikten sonra bir bakayım zararı var mı dedimneler neler yazıyor… allahtan çiğ yemedim yoksa gecem gündüzüm bunun stresiyle geçerdi ama yinede size sormak istedim, kızarmış sosis çokta zararlı değildir umarım 2 tane yedim daha asla yemem ne sosis ne salam ne sucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?