Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    97
Canımmm ne kadar güzel yazmışsın güzel kalbine ve sana teşekkür ederim

Pişman olup geldi dün bir de bulup can erik almış şoku anca atlatabildim deyip özür diledi evlencez ailelerimizle büyüyeceğiz dedi bakalım. Şuan tekrardan beraberiz ve ben de şans verip bu süreçte zamana bırakacağım şuan yek odağım bebeğim ve kariyerim . Şükür ki ilk 6 ayda burada devlet tüm maaşı ödüyor ayrıca vergilerde indirim yapıyor.

Çok çok sağol canımmm
Çarşamba kalp atılını görmel için özelden randevu aldım bakalım inş görürüm canımın kalp atışlarını onun için yapamayacağım şey yok

olabilir canım çünkü 6. haftada artık kalp atışı duyulmaya başlıyorr gittiğinde sormayı unutma bunu da haberlerini bekliyorum hayırlısıyla inşallah

kızlar sanırım 6+2 deyim bugün aşırı uyku halim var bu durumu yaşayan var mı ne zaman başlıyo acaba bu uyku halleri

Neden düşünmüyorsunuz? Özel değilse sebebi nedir
Endişeli ve panik bi yapım var kesin olmayan herhangi bir risk çıkarsa doğuma kadar hayatı zehir ederim kendime. Birde yaşım 35 yaş riski çıkacak mutlaka testlerde kafamı karıştırmak istemiyorum. Rabbim ne verirse başım gözüm üstüne

Kızlar ben artık yeme konusunun önüne gecemiyorum gercekten ne yersem yiyim doymuyorum ağlicam artık bunun bi yolu takviyesi vs yok mu ya

Fetal dna %99.9 kesin bir testtir ve bebekteki genetik hastalığa bakar, tabii ki sizin tercihiniz ama önceden görülüp tedavi ile iyileşebilecek bir şey varsa bile önünü kesmiş olursunuz bu şekilde tabii yine siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…