- 17 Nisan 2019
- 2.739
- 2.887
- 133
İkili üçlü testlerinde önceliği ultrason ölçümleri zaten ense vs ölçülüyor bir de kan veriyorsunuzBen ikili üçlü fetal hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum. Sadece ayrıntılı ultrason yaptıracağım
Evet bizim 550 euro ben su an yurtdisindayim burada yillardir fiyatı bu hic degismediHenüz onu konuşamadık ya tahminim 15 civarı iki farklı firmadan bahsediliyor iyi diye. Sizin belli mi ücret
Neden düşünmüyorsunuz? Özel değilse sebebi nedirBen ikili üçlü fetal hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum. Sadece ayrıntılı ultrason yaptıracağım
Evet bizim 550 euro ben su an yurtdisindayim burada yillardir fiyatı bu hic degismedi
Ne güzel standart oluşuEvet bizim 550 euro ben su an yurtdisindayim burada yillardir fiyatı bu hic degismedi
Canımmm ne kadar güzel yazmışsın güzel kalbine ve sana teşekkür ederimBöyle bir süreçte bu duruma maruz kalmak eminim çok can sıkıcı bir durum, ama ne kadar güçlü bir anne olacağınızı şimdi buradaki yazınızdan bile hissediliyor, siz bebeğinize konsantre olun ve bu en değerleri mucizevi anların tadını çıkartın. İnsanlar gelir geçer , evlat hep size kalır, umarım eğer gerçekten hakediyorsa o da bir an önce yaptığı hatadan pişman olur ve size kendini affettirir.
Sağol kuzummmm inşş çok dua ediyorum Tanrı’maKuzucum ben de geriden geliyorum bi tık endişelenme haftaya kalk atışını duyarsın inşallah
kalbim senle kuzum haber ver bize de :))Sağol kuzummmm inşş çok dua ediyorum Tanrı’mabir duysam rahatlayacağım
olabilir canım çünkü 6. haftada artık kalp atışı duyulmaya başlıyorr gittiğinde sormayı unutma bunu da haberlerini bekliyorum hayırlısıyla inşallahDevlet hastanesinde doktora gitmiştim ne haftayla ilgili bişe söyledi ne de bebekle keseyi bile ölçmedi. Özelden randevu aldım çarşamba sabah gidicem ve göreceğim canım. Sat hesabına göre bugün 7+1 im ama devlet hastanesi doktoru Cuma günü çok küçük kalp atışı görmek için dedi ogün ise 6+5 idim. Belki de 3-4 gün geç benimki bilemiyorum
Endişeli ve panik bi yapım var kesin olmayan herhangi bir risk çıkarsa doğuma kadar hayatı zehir ederim kendime. Birde yaşım 35 yaş riski çıkacak mutlaka testlerde kafamı karıştırmak istemiyorum. Rabbim ne verirse başım gözüm üstüneNeden düşünmüyorsunuz? Özel değilse sebebi nedir
Diğer iki çocuğumda ikili üçlü hepsini yaptırmıştım süreci biliyorum bundan yaptırmak gelmiyor içimdenİkili üçlü testlerinde önceliği ultrason ölçümleri zaten ense vs ölçülüyor bir de kan veriyorsunuz
Masallah canim .benim aklima hic cinsiyet gelmiyor ilk cocuk diye heraldeMerhaba kizlar bugun doktora gittim tam 6 haftalik dedi keseyi gorduk kalp atisini da duyduk biraz
Rabbim herkesi sag salim kavustursun bebisine
Insan hemen cinsiyeti merak ediyor var mi tahmin edebilen burada
Aynen canim ilk cocukta oyle oluyorMasallah canim .benim aklima hic cinsiyet gelmiyor ilk cocuk diye heralde
Senle aynıyız canımm inşallah sağlıkla kucağınıza alırızMerhaba kizlar bugun doktora gittim tam 6 haftalik dedi keseyi gorduk kalp atisini da duyduk biraz
Rabbim herkesi sag salim kavustursun bebisine
Insan hemen cinsiyeti merak ediyor var mi tahmin edebilen burada
Bulantilar baslayinca yiyemezsin tiksinirsinKızlar ben artık yeme konusunun önüne gecemiyorum gercekten ne yersem yiyim doymuyorum ağlicam artık bunun bi yolu takviyesi vs yok mu ya
İnşallah canimSenle aynıyız canımm inşallah sağlıkla kucağınıza alırız
Kusturacak kadar olmasada bulantımda var aslında ara araBulantilar baslayinca yiyemezsin tiksinirsin
Fetal dna %99.9 kesin bir testtir ve bebekteki genetik hastalığa bakar, tabii ki sizin tercihiniz ama önceden görülüp tedavi ile iyileşebilecek bir şey varsa bile önünü kesmiş olursunuz bu şekilde tabii yine siz bilirsinizEndişeli ve panik bi yapım var kesin olmayan herhangi bir risk çıkarsa doğuma kadar hayatı zehir ederim kendime. Birde yaşım 35 yaş riski çıkacak mutlaka testlerde kafamı karıştırmak istemiyorum. Rabbim ne verirse başım gözüm üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?