Benim tek yiyebildiğim tuzlanmış salatalıkValla yemek yiyebilenlere cok ozeniyorum sadece cubuk krer muz yiyebiliyorim
Benimki de ileride gidiyor hiç bir sıkıntı olmaz ilerde kesenin bebeğin gelişimine göre doğum tarihi belirlenir gerekirse doktor takip eder 1 hafta önce diyebilir şuan çok yeni önemli olan bebeğin gelişim haftasıKızlar günaydınn. Bilgili arkadaşlara akıl danışmak istiyorumm.
Ben 14 mayısta 5. gün embriyosu transfer oldum 28 Nisan Sat tarihimdi.
Geçtiğimiz cumartesi günü kese için doktora gittik. Doktorum ultrasondan önce 4+5 dedi.
Karından ultrasonla 5+2 olarak çıktı kese ileride gözüküyor ama hiçbir sıkıntı yok iyi dedi.
Tahmini doğum tarihimi hesapladığında da 15 Ocak-5 Şubat arası dedi.
Ben şimdi 4+5 e göre mi hesap yapmam gerekiyor yoksa 5+2 'ye göre mii?
Ayy hikaye çok tanıdıkEvet ya gerçekten öyleHer gün makarna kızartma istiyorum. Geçen canım nugget istedi, en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile ne alaka peki sonra akşam ne yedim, bamya
Ay hangisi iyi bilmiyorum ki bende maşallah anasını aglatiyorum yemeklerinValla yemek yiyebilenlere cok ozeniyorum sadece cubuk krer muz yiyebiliyorim
Merhaba bende randevu aldım fetal dna testi için 17 haziranda yaptıracağım bu benim ikinci çocuğum olacak ilkinde yaptırmamıştım bunda yaptıracağımHerkese selamm ortalama 3-3.5 hafta sonra 11.-12 haftada NIPT vermeyi düşünüyorum (fetal dna). Sizler ne düşünüyorsunuz ikili tarama veya nipt düşünen var mı?
Bence yiyebilmek iyi, son iki üç gündür yemek düşüncesi bile midemi bulandırıyorAy hangisi iyi bilmiyorum ki bende maşallah anasını aglatiyorum yemeklerin
İkili taramayı önermiyolarHerkese selamm ortalama 3-3.5 hafta sonra 11.-12 haftada NIPT vermeyi düşünüyorum (fetal dna). Sizler ne düşünüyorsunuz ikili tarama veya nipt düşünen var mı?
Masallah canimAy hangisi iyi bilmiyorum ki bende maşallah anasını aglatiyorum yemeklerin
Benimki tam tamına yusyuvarlak keşke gerçekten doğru ve kız olsaİyi akşamlar güzel annelergeçen bı yerde gördüm kese sekilliyse erkek yuvarlaksa kız diye böyle bişey hakkında bilgisi olan var mı çok merak ettim
SAğolasın canım şimdilik ultrasonra gördüğü haftayı dikkate alıyorum o zamanBenimki de ileride gidiyor hiç bir sıkıntı olmaz ilerde kesenin bebeğin gelişimine göre doğum tarihi belirlenir gerekirse doktor takip eder 1 hafta önce diyebilir şuan çok yeni önemli olan bebeğin gelişim haftası
Benim ilk gebeligim ama daha kesin sonuç veriyor diye fetal dna istedim. Ne kadar odeme yapacaksiniz sormasi ayipMerhaba bende randevu aldım fetal dna testi için 17 haziranda yaptıracağım bu benim ikinci çocuğum olacak ilkinde yaptırmamıştım bunda yaptıracağım
Aslında düşününce benim de öyle oluyor ama sıra yemege gelince o düşünceden eser kalmiyorBence yiyebilmek iyi, son iki üç gündür yemek düşüncesi bile midemi bulandırıyor
Bende kendimi bu şekilde teselli etmeyi çok isterdim fakat ben daha simdiden 2 kilo aldımMasallah canimbenim tek tesellim ilerde kilo alacsgim icin baslarda biraz kilo versem iyi olur diyorum
Ben de Fetal düşünüyorum yaştan dolayı 2 li de her türlü risk çıkacak ve buna yönelicem yine biliyorum bu yüzden baştan yapim diyorumHerkese selamm ortalama 3-3.5 hafta sonra 11.-12 haftada NIPT vermeyi düşünüyorum (fetal dna). Sizler ne düşünüyorsunuz ikili tarama veya nipt düşünen var mı?
Bende ikili de bir sey olursa yine buna yonlendirecekler diye kesin olsun istedimBen de Fetal düşünüyorum yaştan dolayı 2 li de her türlü risk çıkacak ve buna yönelicem yine biliyorum bu yüzden baştan yapim diyorum
Ben ikili üçlü fetal hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum. Sadece ayrıntılı ultrason yaptıracağımHerkese selamm ortalama 3-3.5 hafta sonra 11.-12 haftada NIPT vermeyi düşünüyorum (fetal dna). Sizler ne düşünüyorsunuz ikili tarama veya nipt düşünen var mı?
Çarşamba sabah özelde randevum var canım. İnş kalp atışını görürümŞu devlet hastanesindeki çalışanların duygularını mı alıyorlar yahiç empati yapmıyorlar sanki... Enteresan
Sen özele bir görün balım kalp atışı oluşmuştur bence. Ordaki cihazlar da daha iyi oluyor hem
Henüz onu konuşamadık ya tahminim 15 civarı iki farklı firmadan bahsediliyor iyi diye. Sizin belli mi ücretBenim ilk gebeligim ama daha kesin sonuç veriyor diye fetal dna istedim. Ne kadar odeme yapacaksiniz sormasi ayip
Devlet hastanesinde doktora gitmiştim ne haftayla ilgili bişe söyledi ne de bebekle keseyi bile ölçmedi. Özelden randevu aldım çarşamba sabah gidicem ve göreceğim canım. Sat hesabına göre bugün 7+1 im ama devlet hastanesi doktoru Cuma günü çok küçük kalp atışı görmek için dedi ogün ise 6+5 idim. Belki de 3-4 gün geç benimki bilemiyorumAy evettt 3 gün varmış aramızdaşuan aslında 7 haftalık olması gerekirken doktor bana 6+0 dedi canım senin kaç haftalık görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?