Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Benimki de ileride gidiyor hiç bir sıkıntı olmaz ilerde kesenin bebeğin gelişimine göre doğum tarihi belirlenir gerekirse doktor takip eder 1 hafta önce diyebilir şuan çok yeni önemli olan bebeğin gelişim haftası

Evet ya gerçekten öyle Her gün makarna kızartma istiyorum. Geçen canım nugget istedi, en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile ne alaka peki sonra akşam ne yedim, bamya
Ayy hikaye çok tanıdık bende kola aserdim ki yıllardır hayatımda yok..sonra ne içtim limonata he ev yapımı tabii

Herkese selamm ortalama 3-3.5 hafta sonra 11.-12 haftada NIPT vermeyi düşünüyorum (fetal dna). Sizler ne düşünüyorsunuz ikili tarama veya nipt düşünen var mı?

Herkese selamm ortalama 3-3.5 hafta sonra 11.-12 haftada NIPT vermeyi düşünüyorum (fetal dna). Sizler ne düşünüyorsunuz ikili tarama veya nipt düşünen var mı?
Merhaba bende randevu aldım fetal dna testi için 17 haziranda yaptıracağım bu benim ikinci çocuğum olacak ilkinde yaptırmamıştım bunda yaptıracağım

İyi akşamlar güzel anneler geçen bı yerde gördüm kese sekilliyse erkek yuvarlaksa kız diye böyle bişey hakkında bilgisi olan var mı çok merak ettim
Benimki tam tamına yusyuvarlak keşke gerçekten doğru ve kız olsa
SAğolasın canım şimdilik ultrasonra gördüğü haftayı dikkate alıyorum o zaman

aegamze canım beni de listeye ekler misin Listeye?
Çocuk: İlk
SAT:28 Nisan
Kese: 5+1
Kalp atışı: 10 Haziran randevu.

Sizde nasıl tahmini doğum tarihi tek gün oluyor bana 15 ocakla 5 şuabt arası dedi mesela

Merhaba bende randevu aldım fetal dna testi için 17 haziranda yaptıracağım bu benim ikinci çocuğum olacak ilkinde yaptırmamıştım bunda yaptıracağım
Benim ilk gebeligim ama daha kesin sonuç veriyor diye fetal dna istedim. Ne kadar odeme yapacaksiniz sormasi ayip

Ben de Fetal düşünüyorum yaştan dolayı 2 li de her türlü risk çıkacak ve buna yönelicem yine biliyorum bu yüzden baştan yapim diyorum

Çarşamba sabah özelde randevum var canım. İnş kalp atışını görürüm

Nolur dualarınızı esirgemeyin

Ay evettt 3 gün varmış aramızda şuan aslında 7 haftalık olması gerekirken doktor bana 6+0 dedi canım senin kaç haftalık görünüyor
Devlet hastanesinde doktora gitmiştim ne haftayla ilgili bişe söyledi ne de bebekle keseyi bile ölçmedi. Özelden randevu aldım çarşamba sabah gidicem ve göreceğim canım. Sat hesabına göre bugün 7+1 im ama devlet hastanesi doktoru Cuma günü çok küçük kalp atışı görmek için dedi ogün ise 6+5 idim. Belki de 3-4 gün geç benimki bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…