Ayyy al benden de o kadar sürekli acikiyorum ve normalde ben ekmek fazla tüketen biri değilim bu aralar ekmeğe sardımKızlar ben artık yeme konusunun önüne gecemiyorum gercekten ne yersem yiyim doymuyorum ağlicam artık bunun bi yolu takviyesi vs yok mu ya
Ahh ne güzel haberler, çok sevindim Allah gönlünüze versin bundan sonra herşeyi... Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız, sevgiler... :)Canımmm ne kadar güzel yazmışsın güzel kalbine ve sana teşekkür ederim
Pişman olup geldi dün bir de bulup can erik almış şoku anca atlatabildim deyip özür diledi evlencez ailelerimizle büyüyeceğiz dedi bakalım. Şuan tekrardan beraberiz ve ben de şans verip bu süreçte zamana bırakacağım şuan yek odağım bebeğim ve kariyerim . Şükür ki ilk 6 ayda burada devlet tüm maaşı ödüyor ayrıca vergilerde indirim yapıyor.
Çok çok sağol canımmm
Çarşamba kalp atılını görmel için özelden randevu aldım bakalım inş görürüm canımın kalp atışlarınıonun için yapamayacağım şey yok
Ahaha ben yedim eşine hazırlanırken gidip başında durmasını iyi pişmişi seçmesini söyleyebilirsin ben öyle yapmıştımkızlar sabahtan beri ne yesem cıkarıyorum midemin bomboş su içsem o bile bulantı yapıyor. canım hamburger çekiyor sizce yenilebilir mi
Bende sürekli beyaz ekmekten tost yapıyorumAyyy al benden de o kadar sürekli acikiyorum ve normalde ben ekmek fazla tüketen biri değilim bu aralar ekmeğe sardım
o zaman bende öyle yapayım teşekkür ederim canım :)Ahaha ben yedim eşine hazırlanırken gidip başında durmasını iyi pişmişi seçmesini söyleyebilirsin ben öyle yapmıştım
Ayy Bendee tost yapıyorum sürekli böyle giderse çok kilo alicaz acaba hormonlardan kaynaklı mı böyle oluyoBende sürekli beyaz ekmekten tost yapıyorum(
Ya anlamadım ama gercekten aşırı yiyorum doymuyorum şaka gibi kilodan ve bebege negatif yansımasından korkuyorumAyy Bendee tost yapıyorum sürekli böyle giderse çok kilo alicaz acaba hormonlardan kaynaklı mı böyle oluyo
Doktorum yiyebiliyoken ye dedi sizin kaçıncı hafta bu aradaAyy Bendee tost yapıyorum sürekli böyle giderse çok kilo alicaz acaba hormonlardan kaynaklı mı böyle oluyo
Benim de yaşım 35 2 li tarama risk uyarısı veriyor ama Fetal farklı biraz da herhangi kan bir enzim problemi varsa belki tedavi edilebilir detaylıda DNA ya bakılmıyor diye biliyorumEndişeli ve panik bi yapım var kesin olmayan herhangi bir risk çıkarsa doğuma kadar hayatı zehir ederim kendime. Birde yaşım 35 yaş riski çıkacak mutlaka testlerde kafamı karıştırmak istemiyorum. Rabbim ne verirse başım gözüm üstüne
ben artık sudan tiksinmeye başladım hiçbişey yaramıyorBenim de cok midem bulanıyor ama canım bir şeyler çektiğinde hemen yemeye calısıyorum yoksa yiyemiyorum hiçbir şey
Bebeğe negatif yansımaz ya sanmıyorum sadece çok kilo alırız o kadarYa anlamadım ama gercekten aşırı yiyorum doymuyorum şaka gibi kilodan ve bebege negatif yansımasından korkuyorum
Benim bugün tam 7 oldu sizin kacinciDoktorum yiyebiliyoken ye dedi sizin kaçıncı hafta bu arada
6+4Benim bugün tam 7 oldu sizin kacinci
Umarım tez vakitte geçer bu durum valla çok zormuşBebeğe negatif yansımaz ya sanmıyorum sadece çok kilo alırız o kadar
Valla istifra etmektense çok yemeye razıyım benUmarım tez vakitte geçer bu durum valla çok zormuş
Ne yiyosunuz butun gunValla istifra etmektense çok yemeye razıyım ben
Doktor 3 aya kadar ilac veremem dedi canım..Bu arada soda iciyorum her gun sade soda..Onun faydasını goruyorum bu durumda olanlara da bi öneri olur belkiHamilelikte kullanılan bir şase var o da çok iyi geliyor eğer çok çıkarsa idrar tahlilinde doktor onu verecektir zaten reçete ile satılıyor umarım geçer
Off benim de canım aşırı derecede cigkofte istiyor ama yiyemiyorum..Yiyen var mı acebaGünaydın kızlar… bugün kahvaltıda kızarmış sosis yedim, yedikten sonra bir bakayım zararı var mı dedimneler neler yazıyor… allahtan çiğ yemedim yoksa gecem gündüzüm bunun stresiyle geçerdi ama yinede size sormak istedim, kızarmış sosis çokta zararlı değildir umarım 2 tane yedim daha asla yemem ne sosis ne salam ne sucuk
Neler yemiyorum ki hahahahhahahhaNe yiyosunuz butun gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?