Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
kızlar sabahtan beri ne yesem cıkarıyorum midemin bomboş su içsem o bile bulantı yapıyor. canım hamburger çekiyor sizce yenilebilir mi

Ahh ne güzel haberler, çok sevindim Allah gönlünüze versin bundan sonra herşeyi... Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız, sevgiler... :)

kızlar sabahtan beri ne yesem cıkarıyorum midemin bomboş su içsem o bile bulantı yapıyor. canım hamburger çekiyor sizce yenilebilir mi
Ahaha ben yedim eşine hazırlanırken gidip başında durmasını iyi pişmişi seçmesini söyleyebilirsin ben öyle yapmıştım

Benim de cok midem bulanıyor ama canım bir şeyler çektiğinde hemen yemeye calısıyorum yoksa yiyemiyorum hiçbir şey

Benim de yaşım 35 2 li tarama risk uyarısı veriyor ama Fetal farklı biraz da herhangi kan bir enzim problemi varsa belki tedavi edilebilir detaylıda DNA ya bakılmıyor diye biliyorum

Hamilelikte kullanılan bir şase var o da çok iyi geliyor eğer çok çıkarsa idrar tahlilinde doktor onu verecektir zaten reçete ile satılıyor umarım geçer
Doktor 3 aya kadar ilac veremem dedi canım..Bu arada soda iciyorum her gun sade soda..Onun faydasını goruyorum bu durumda olanlara da bi öneri olur belki
Off benim de canım aşırı derecede cigkofte istiyor ama yiyemiyorum..Yiyen var mı aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…