- 31 Ocak 2025
- 43
- 32
- 3
Ben dün yedim cigkofte ama etsiz olandan yedimDoktor 3 aya kadar ilac veremem dedi canım..Bu arada soda iciyorum her gun sade soda..Onun faydasını goruyorum bu durumda olanlara da bi öneri olur belki
Off benim de canım aşırı derecede cigkofte istiyor ama yiyemiyorum..Yiyen var mı aceba
Etsizse neden yiyemiyorsunuz kiDoktor 3 aya kadar ilac veremem dedi canım..Bu arada soda iciyorum her gun sade soda..Onun faydasını goruyorum bu durumda olanlara da bi öneri olur belki
Off benim de canım aşırı derecede cigkofte istiyor ama yiyemiyorum..Yiyen var mı aceba
Ben de ... Gerçekten kendimi taniyamiyorumAy hangisi iyi bilmiyorum ki bende maşallah anasını aglatiyorum yemeklerin
Cig sebzelerden olustugu icin bircok yerde kesinlikle yenmemesi gerektigi yazıyorEtsizse neden yiyemiyorsunuz ki
Ayy ben de mi yesem dayanimayacagim galibaBen dün yedim cigkofte ama etsiz olandan yedim
Doktorum bana güvenilir bir yerden taze olmak ve etsiz olmak şartıyla yiyebilirsin demişti ilk haftalarımda yiyordum ara ara şu an su bile içemiyorumDoktor 3 aya kadar ilac veremem dedi canım..Bu arada soda iciyorum her gun sade soda..Onun faydasını goruyorum bu durumda olanlara da bi öneri olur belki
Ay ben yedim kız ayipsinn baya da güzel gitti ay canım yine çektiDoktor 3 aya kadar ilac veremem dedi canım..Bu arada soda iciyorum her gun sade soda..Onun faydasını goruyorum bu durumda olanlara da bi öneri olur belki
Etsiz olduğu sürece bir sakıncası yok diye biliyorum ye gitsin içinde kalmasınAyy ben de mi yesem dayanimayacagim galiba
Ya şöyle zaten ilk 3 ay net anlamda bizden beslenmiyorlar.3 aydan sonra aşırı titiz davranmak doğru ama şu an bı tık gevsetilebilir görüyorumAyy ben de mi yesem dayanimayacagim galiba
Benim de 9. Hafta ilk haftalar ekşili tuzlu gidiyordum tatlıdan hep midem bulandı şuan tuzluya evrildim tost benim de 1 haftadır gündemimde bulantım olmasa da hep yesemHepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz gibi, özellikle bu tost sevdası nedir bendede var 10 gündürbu arada benimde bulantım oluyor fakat geçince doymak bilmiyorum iştahsız olsaydım bundan iyiydi diyorum bazen 5.haftadan sonra hep bir uyku hali var, ama azalıyor gibi bakalım neler yaşıcaz bundan sonra
Kalp atışı 6+5 canım bugün duydum ekleyebilirsin
Aminnn canımmmAhh ne güzel haberler, çok sevindim Allah gönlünüze versin bundan sonra herşeyi... Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız, sevgiler... :)
Yaaa..Doktorum bana güvenilir bir yerden taze olmak ve etsiz olmak şartıyla yiyebilirsin demişti ilk haftalarımda yiyordum ara ara şu an su bile içemiyorum
genelde prilam tercih ediliyor canımKızlar mide bulantısı için doktorunuz hangi ilaçı önerdi
Benim 7 haftadan sonra uyku halim baya azaldiHepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz gibi, özellikle bu tost sevdası nedir bendede var 10 gündürbu arada benimde bulantım oluyor fakat geçince doymak bilmiyorum iştahsız olsaydım bundan iyiydi diyorum bazen 5.haftadan sonra hep bir uyku hali var, ama azalıyor gibi bakalım neler yaşıcaz bundan sonra
Bugün çokgenelde prilam tercih ediliyor canım
Bugün çok kötüyümgenelde prilam tercih ediliyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?