Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynen bende öyleyim insan bazen dayanamıyor Allah şifa versin

Canını sıkma canım biliyorum biraz zor ama senin de değin gibi doktorlar risk almak istemiyorlar. Nipt testinde temiz çıkmıştı. Sıvı alımı için de yine aynı şekilde doktorlar hep kötü ihtimalleri önce söylüyorlar kötü düşünme lütfen endişe etme. Güzel sonuçları paylaşacağına eminim

Çok sağol canım inşallahh

Çok çok geçmiş olsun kalbini içini ferah tut bol dua oku . Allahin izniyle bir şey yoktur . Bu şekilde çok şey söylenip doğduktan sonra sağlıklı olan çok bebek var Rabbım esirgesin inşallah senin de sorun çıkmaz

İnşallah en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsın

Kuzum çok geçmiş olsunn. Amniyosentez için de bu işin ehli olan defalarca kez yapmış olan bir doktora gittiğin sürece sıkıntı olmaz allahın izniylee. Ama anlamadığım şu var NIPT testi down tespiti için çok çok çok kesin sonuç veriyor %90 küsürlerde. Eee detaylıda da ense kalınlığı burun kemiği de normal çıktıysa bu neredeyse %100 sonuç demek. Downdan nasıl şüphelenebildi anlamadımm.

Down değilde yalnızca arsa denen hastalık tespit edilirse hiçbir sıkıntı yokmuş ama demi hayat kalitesini etkileyecek birşey değil demi?

18+4 ten merhabalarr benim çocuğum da edepli tayfadan çıktı göstermiyor bi türlü cinsiyetini iki farklı cinsiyet tahmini yapan olunca bizde arafta kaldık.
Allaha şükür genel sağlık durumumuz iyi
Hal hatır sormak istedim nasılsınız güzel anneler :)

Selam kızlar rahim ağız uzunluğunuz hangi hafta da ölçüldü ve karından ultrasonla ölçülüyor mu ?

Yok arsa konusu aslında bir problem yaratmıyormuş sadece down sendromlu insanlarda çok fazla arsa durumu olduğu için downa bulgu olarak geçiyormuş. Bende dedim ense vs normal ama o zamanda mozaik tip down sendromlular var yani görüntüsü normale yakın emin olmak için sadece amniyosentez seçeneği varmış. Aşırı korkuyorum ama yaptıracağım sanırım

16. Haftada gittiğimde ölçüldü. Karından da ölçülüyo aslında ama benim doktor tam emin olamadım falan deyip vajinal ölçtü
Anladım canım ben en son 14 haftalıkken gitmiştim de bişey demedi özellikle sormam mı gerekir bir arkadaşım her gidişinde ölçmesi gerekirdi dedi de ben doğuda yaşıyorum sözde özel hastaneye gidiyorum ama nebilim her gidişimde bebek iyi suyu iyi deyip yolluyordu ben bilsem sorardım aklıma takıldı evhamlandım on gün sonraya randevum var normalde o zaman gidince sorayım artık

Canını sıkma bu şekilde çok oluyor binde bir ihtimalde olsa doktorlar riske atmıyor bu şekilde amniyosentez yaptıran çok kişi var bizim aralık grubunda da vardı çok şükür temiz çıktılar inşallah temiz çıkacak ve sağlıkla kucağına alacaksın kendini de bebişi de üzme o düşündüğün tüm olumsuz ihtimaller bu testleri yapmayan yapan temiz çıkan da bile geçerli sabırla bekleyip görelim inşallah güzel haberlerini alacaksın

Bu beni de şaşırttı nıptı kesine çok yakın diye yaptırdık hepimiz ultrason ölçümleri de normalse o %0.01 lik oran hep geçerli ki herkesten amniyo test istesinler o zaman hiç bir zaman kesinlik olamaz ki zaten daha başka bir doktora görünmekte fayda var gibi şu süreci sağlıkla bitirsek hepimiz Allahım sen büyüksün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…