amin çok teşekkür ederimÇok üzüldüm canım inşallah bu süreci en kısa sürede atlatır yine müjdeli haberle aramıza dönersin. Ben Aralık annelerindeyken benzer bir durum yaşadım ama Ocak annelerine transfer oldum. Nasip böyleymiş. Yüreğini ferah tut.
Amin çok teşekkür ederimCok gecmis olsun canim.Allah insallah en hayirli ve dogru zamanda bebegini kucagina almani nasip etsinkendine iyilesmen icin zaman tani
Amin umarım benim de bunları yazacağım bir dönem olur, çok teşekkür ederimSeni çok iyi anlıyorum canim ben dahil hemen hepimiz bu süreçlerden geçtik.Cok çok zor biliyorum Allah sabır ve dayanma gücü versin ama umudunu asla yitirme yine yeniden seni bulacaktır minik mucizen
Çok geçmiş olsun canım benim ben de bir öncekinde yaşadım bu durumu anlayabiliyorum seni ama olması daha yıkıcı değil olabiliyorsa bu güzel bir şey biraz ara verip dinlendir kendini ufak bir tatil yap stresten uzak dur kafanı ve bedenini dinlendir zamanı gelince acın hafifleyecek ve o gün sağlıkla güzel bir haber alacaksın her bebek bir mucize zaten umut edeceğin o heyecanlar geri gelecek şimdi sadece dinlenMerhaba kızlar, bu satırları yazmak çok kırıcı ama ben bayramdan sonraki kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. 9 hafta 1 günlüktü, 8 hafta 3 günlükken durmuş maalesef. kalbim çok kırık, zaten çok büyük bir mucizeyle hiç beklemediğimiz bir anda gelmişti bu yüzden çok anlam yüklemiştik ama maalesef bu kadarmış. Olmamasına razıydık aslında da oluyormuş gibi olması daha yıkıcıymış, umarım sizler sürecinizi sağlıkla, mutlulukla tamamlarsınız, beni gruptan çıkarabilirsiniz, hepinize sevgiler, kalbimin iyileşmesi için bana da arada dua edin olur mu
Gerçekten öyle zor geçen bir süreç. İlk olduğunda insan daha duygusal oluyor zamanla mantıklı düşünebiliyoruz. Çok teşekkürler amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızBenim de öyle oldu 9. Haftada kürtaj olmuştum hiç belirti vermiyor ve yaşanabilir bir durum sıklığı çok bizim bir suçumuz yok sağlıksız döllenme olunca vücut kabul etmiyor vücudun doğal süreci bu canınızı sıkmayın inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız
Çok üzgünüm canım. Aynı durumu ben de yaşadım üzüntünü derinden hissedebiliyorum. Sana sımsıkı sarıldım. Allah istediğin zamanda yeniden sana anne olmayı, sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar, bu satırları yazmak çok kırıcı ama ben bayramdan sonraki kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. 9 hafta 1 günlüktü, 8 hafta 3 günlükken durmuş maalesef. kalbim çok kırık, zaten çok büyük bir mucizeyle hiç beklemediğimiz bir anda gelmişti bu yüzden çok anlam yüklemiştik ama maalesef bu kadarmış. Olmamasına razıydık aslında da oluyormuş gibi olması daha yıkıcıymış, umarım sizler sürecinizi sağlıkla, mutlulukla tamamlarsınız, beni gruptan çıkarabilirsiniz, hepinize sevgiler, kalbimin iyileşmesi için bana da arada dua edin olur mu
Bir kere yaşayınca sonrakinde de hep diken üstünde ilerliyor her kontrole gidişte elim ayağım buz kesiliyor nefes almaya kalp atışını duyunca başlıyorum zor ama inşallah güzel olacakGerçekten öyle zor geçen bir süreç. İlk olduğunda insan daha duygusal oluyor zamanla mantıklı düşünebiliyoruz. Çok teşekkürler amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Aynıyız gerçekten ya beni tarif ettin. her gidişimde endişeliyim. Nasıl yeneriz bilmiyorum. Sürekli belirtilerimi kontrol ediyorum. Senin belirtilerin neler canım? Bulantın var mı?Bir kere yaşayınca sonrakinde de hep diken üstünde ilerliyor her kontrole gidişte elim ayağım buz kesiliyor nefes almaya kalp atışını duyunca başlıyorum zor ama inşallah güzel olacak
Baya var bulantı baş dönmesi iştahsızlık kilo kaybı bugün kontrole gittim kanama alanlarım artmış yine iğne başladı rapor yazdı dinleniyorum böyle böyle geçiyor senin nasıl ?Aynıyız gerçekten ya beni tarif ettin. her gidişimde endişeliyim. Nasıl yeneriz bilmiyorum. Sürekli belirtilerimi kontrol ediyorum. Senin belirtilerin neler canım? Bulantın var mı?
Ah cok uzuldum, icimde hissettim acinizi. Kalbimiz agzimizda gidiyoruz ilk aylarda muayeneye zaten. Allah dayanma ve toparlanma gucu versin size. Dogru zamanda tekrardan saglikla nasip etsin insallahMerhaba kızlar, bu satırları yazmak çok kırıcı ama ben bayramdan sonraki kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. 9 hafta 1 günlüktü, 8 hafta 3 günlükken durmuş maalesef. kalbim çok kırık, zaten çok büyük bir mucizeyle hiç beklemediğimiz bir anda gelmişti bu yüzden çok anlam yüklemiştik ama maalesef bu kadarmış. Olmamasına razıydık aslında da oluyormuş gibi olması daha yıkıcıymış, umarım sizler sürecinizi sağlıkla, mutlulukla tamamlarsınız, beni gruptan çıkarabilirsiniz, hepinize sevgiler, kalbimin iyileşmesi için bana da arada dua edin olur mu
Benim de aynı bulantı iştahsızlık kilo kaybı aynıyız. Baş dönmesi ilk öğrendiğim de çok oluyordu şimdi yok. Ne zaman geçecek acaba sağlıklı olsunlarda. İnsan belirti olmayınca da stresleniyor.Baya var bulantı baş dönmesi iştahsızlık kilo kaybı bugün kontrole gittim kanama alanlarım artmış yine iğne başladı rapor yazdı dinleniyorum böyle böyle geçiyor senin nasıl ?
Aynen öyle bire bir yaşıyorum umudum 12. Hafta inşallah 3 aydan sonra toparlarız biraz sağlıklaBenim de aynı bulantı iştahsızlık kilo kaybı aynıyız. Baş dönmesi ilk öğrendiğim de çok oluyordu şimdi yok. Ne zaman geçecek acaba sağlıklı olsunlarda. İnsan belirti olmayınca da stresleniyor.
Canımsınız çok teşekkür ederim , Amin iyi ki varsınız.Çok üzgünüm canım. Aynı durumu ben de yaşadım üzüntünü derinden hissedebiliyorum. Sana sımsıkı sarıldım. Allah istediğin zamanda yeniden sana anne olmayı, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayy aynı şeyi bende paylaştım daha demin çokta güzel olurKızlar bir wp grubu kursak ya
Wp grubu kurmak forum kuralları gereğince yasaktır.Kızlarr wp grubu kursak ya daha aktif bilgi paylaşımı oluruz hemde birbirimizle aynı yerde olanlar kaynaşmış olur belki ne dersinizz
Canım...Kelimeler yazılırken hisler geçmez ama,ben inanıyorum ki bizim her yazdığımızı canı gönülden hissediyorsun. 3 Gebelik yaşadım, hepsi hüsranla sonuçlandı bana göre, fakat kısmet değilmiş dedik.Üzüldük,incindik ve fakat kendimize de kırılmadık.İnan hiç beklemediğim bir anda test yaptım yine negatif çıktı ve dedim ki tamam,e yaş 39, artık yok dedim..6 gün sonra adetim geçti ve pozitif oldu.Hiç beklenmedik bir anda.Merhaba kızlar, bu satırları yazmak çok kırıcı ama ben bayramdan sonraki kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. 9 hafta 1 günlüktü, 8 hafta 3 günlükken durmuş maalesef. kalbim çok kırık, zaten çok büyük bir mucizeyle hiç beklemediğimiz bir anda gelmişti bu yüzden çok anlam yüklemiştik ama maalesef bu kadarmış. Olmamasına razıydık aslında da oluyormuş gibi olması daha yıkıcıymış, umarım sizler sürecinizi sağlıkla, mutlulukla tamamlarsınız, beni gruptan çıkarabilirsiniz, hepinize sevgiler, kalbimin iyileşmesi için bana da arada dua edin olur mu
dualarınızı en içten şekilde hissettim, ne güzel yazmışsınız, içime su serptiniz Allah razı olsun, çok ama çok teşekkür ederim, çok içten Amin diyorum bendeCanım...Kelimeler yazılırken hisler geçmez ama,ben inanıyorum ki bizim her yazdığımızı canı gönülden hissediyorsun. 3 Gebelik yaşadım, hepsi hüsranla sonuçlandı bana göre, fakat kısmet değilmiş dedik.Üzüldük,incindik ve fakat kendimize de kırılmadık.İnan hiç beklemediğim bir anda test yaptım yine negatif çıktı ve dedim ki tamam,e yaş 39, artık yok dedim..6 gün sonra adetim geçti ve pozitif oldu.Hiç beklenmedik bir anda.
Ne söylesem,hangi kelimeyi yazsam seni tatmin etmez biliyorum,ne olursun kalbine küsme,kendini çok incitme..Öyle bir anda o mutluluk seni bulacak ki.İnanıyorum canı gönülden.Üzülme, her şeyde vardır bir hayır. Senin için hepimiz dua ediyoruz bunu bil. iyi ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?