Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Çok geçmiş olsun canım benim ben de bir öncekinde yaşadım bu durumu anlayabiliyorum seni ama olması daha yıkıcı değil olabiliyorsa bu güzel bir şey biraz ara verip dinlendir kendini ufak bir tatil yap stresten uzak dur kafanı ve bedenini dinlendir zamanı gelince acın hafifleyecek ve o gün sağlıkla güzel bir haber alacaksın her bebek bir mucize zaten umut edeceğin o heyecanlar geri gelecek şimdi sadece dinlen

Gerçekten öyle zor geçen bir süreç. İlk olduğunda insan daha duygusal oluyor zamanla mantıklı düşünebiliyoruz. Çok teşekkürler amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Çok üzgünüm canım. Aynı durumu ben de yaşadım üzüntünü derinden hissedebiliyorum. Sana sımsıkı sarıldım. Allah istediğin zamanda yeniden sana anne olmayı, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gerçekten öyle zor geçen bir süreç. İlk olduğunda insan daha duygusal oluyor zamanla mantıklı düşünebiliyoruz. Çok teşekkürler amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Bir kere yaşayınca sonrakinde de hep diken üstünde ilerliyor her kontrole gidişte elim ayağım buz kesiliyor nefes almaya kalp atışını duyunca başlıyorum zor ama inşallah güzel olacak

Bir kere yaşayınca sonrakinde de hep diken üstünde ilerliyor her kontrole gidişte elim ayağım buz kesiliyor nefes almaya kalp atışını duyunca başlıyorum zor ama inşallah güzel olacak
Aynıyız gerçekten ya beni tarif ettin. her gidişimde endişeliyim. Nasıl yeneriz bilmiyorum. Sürekli belirtilerimi kontrol ediyorum. Senin belirtilerin neler canım? Bulantın var mı?

Aynıyız gerçekten ya beni tarif ettin. her gidişimde endişeliyim. Nasıl yeneriz bilmiyorum. Sürekli belirtilerimi kontrol ediyorum. Senin belirtilerin neler canım? Bulantın var mı?
Baya var bulantı baş dönmesi iştahsızlık kilo kaybı bugün kontrole gittim kanama alanlarım artmış yine iğne başladı rapor yazdı dinleniyorum böyle böyle geçiyor senin nasıl ?

Ah cok uzuldum, icimde hissettim acinizi. Kalbimiz agzimizda gidiyoruz ilk aylarda muayeneye zaten. Allah dayanma ve toparlanma gucu versin size. Dogru zamanda tekrardan saglikla nasip etsin insallah

Baya var bulantı baş dönmesi iştahsızlık kilo kaybı bugün kontrole gittim kanama alanlarım artmış yine iğne başladı rapor yazdı dinleniyorum böyle böyle geçiyor senin nasıl ?
Benim de aynı bulantı iştahsızlık kilo kaybı aynıyız. Baş dönmesi ilk öğrendiğim de çok oluyordu şimdi yok. Ne zaman geçecek acaba sağlıklı olsunlarda. İnsan belirti olmayınca da stresleniyor.

Aynen öyle bire bir yaşıyorum umudum 12. Hafta inşallah 3 aydan sonra toparlarız biraz sağlıkla

Canım...Kelimeler yazılırken hisler geçmez ama,ben inanıyorum ki bizim her yazdığımızı canı gönülden hissediyorsun. 3 Gebelik yaşadım, hepsi hüsranla sonuçlandı bana göre, fakat kısmet değilmiş dedik.Üzüldük,incindik ve fakat kendimize de kırılmadık.İnan hiç beklemediğim bir anda test yaptım yine negatif çıktı ve dedim ki tamam,e yaş 39, artık yok dedim..6 gün sonra adetim geçti ve pozitif oldu.Hiç beklenmedik bir anda.
Ne söylesem,hangi kelimeyi yazsam seni tatmin etmez biliyorum,ne olursun kalbine küsme,kendini çok incitme..Öyle bir anda o mutluluk seni bulacak ki.İnanıyorum canı gönülden.Üzülme, her şeyde vardır bir hayır. Senin için hepimiz dua ediyoruz bunu bil. iyi ol...

dualarınızı en içten şekilde hissettim, ne güzel yazmışsınız, içime su serptiniz Allah razı olsun, çok ama çok teşekkür ederim, çok içten Amin diyorum bende

Kızlar 1 haftadır prizin kullanıyorum 2 gündür gün içinde mide bulantım aşırı hafifledi ilk başlarda böyle değildi. Bir forumda prizinin zaman içinde etki ettiğini okudum sizcede öyle mi tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Sabah bulantım vardı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…