Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Canım doktorun mu önerdi?

Canım ben prilam kullanıyorum akşamları yatmadan önce iki defa içiyorum o biraz dindirdi . Sabahları da midem bulanıyor ama çıkarmıyorum

Bende yazdım doktoruma bakalım bir ilaç önerecek mi mahfetti beni bu bulantılar çıkarmıyorum ama midemde her an çıkaracakmışım gibi bir his var.
Yazar mutlaka ilaç rahatlatıyo normal yaşamınıza dönersiniz sadece sabah bulantılarım oluyor

Ben de 4-5 gündür kullanıyorum ilk 2 gün hiç etkisi olmadı ama son 2 gündür faydası oldu mide bulantım azaldı gibi. Prospektüste hamilelerin 1 hafta 10 gün kullanması gerektiği yazıyordu. Doktor bana bu konuda bir şey söylemedi. Sizi bilgilendirdi mi acaba ?

Banada söylemedi ben bitene kadar kullanıcam gibi düşündüm

Bana da doktorum gece yatmadan 2 tane sabah 1 tane demiş ama ne kadar kullanmam gerektiğini söylemedi fakat chatgpt 10 günden fazla kullanılmaması gerekiyor diyor ama başka forumlarda doğum bitene kadar kullananları okudum.

Merhaba o gün tekrar gittim progestan iğne yaptılar sonra siyaha döndü bugünde çok şükür tamamen bitti gibi
Merhaba, benim de kanamam oldu bir kere yarım gün kırmızı şekilde sürdü ve sonra kahverengi oldu bir iki güne de geçti progestanla. Şu an kanamam yok ama kanama alanım hâlâ varmış düşük riski olan birisin dediler. Siz de durum nedir nasıl yol izliyorsunuz

kendinizi suçlamayın benimde 7. haftada kalbi durmuştu ve dediğiniz gibi hiçbir şekilde farkedilmiyor. hatta doktorumda bu şekilde söyledi. anlayamazsın diye. tek tesellisi sağlıksız gebeliklerin devam etmemesi..
Ben de daha kalp atışı duymadım diye sabirsizlanıyorum bir sonraki randevu için ama sonra da devam edecek mi diye kaygı oluşuyormuş. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın vücudumuzda bir kendimizin bir de miniğimizin kalbi hep atsın inş

İnstagramdan beni ekleyin … ordan no yazın açayım grubu
Telegramda numaraya gerek yok ordaki adınızı vermeniz yeterli telegram grubu kuralım. İndirin telegramı isminizi yazın ben kurarım grup chati

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…