Canım doktorun mu önerdi?Kızlar 1 haftadır prizin kullanıyorum 2 gündür gün içinde mide bulantım aşırı hafifledi ilk başlarda böyle değildi. Bir forumda prizinin zaman içinde etki ettiğini okudum sizcede öyle mi tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Sabah bulantım vardı bu arada
Canım ben prilam kullanıyorum akşamları yatmadan önce iki defa içiyorum o biraz dindirdi . Sabahları da midem bulanıyor ama çıkarmıyorumKızlar 1 haftadır prizin kullanıyorum 2 gündür gün içinde mide bulantım aşırı hafifledi ilk başlarda böyle değildi. Bir forumda prizinin zaman içinde etki ettiğini okudum sizcede öyle mi tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Sabah bulantım vardı bu arada
Evet canımCanım doktorun mu önerdi?
İnşallah canım 12. Haftadan sonra rahat sağlıklı geçiririz inşallahAynen öyle bire bir yaşıyorum umudum 12. Hafta inşallah 3 aydan sonra toparlarız biraz sağlıkla
Bende yazdım doktoruma bakalım bir ilaç önerecek mi mahfetti beni bu bulantılar çıkarmıyorum ama midemde her an çıkaracakmışım gibi bir his var.Evet canım
Yazar mutlaka ilaç rahatlatıyo normal yaşamınıza dönersiniz sadece sabah bulantılarım oluyorBende yazdım doktoruma bakalım bir ilaç önerecek mi mahfetti beni bu bulantılar çıkarmıyorum ama midemde her an çıkaracakmışım gibi bir his var.
Prilam kullanıyorum gece yatmadan 2 tabletMide bulantısı için kullandığınız bir ilaç var m?
Etkisini gördünüz mü?Prilam kullanıyorum gece yatmadan 2 tablet
Ben de 4-5 gündür kullanıyorum ilk 2 gün hiç etkisi olmadı ama son 2 gündür faydası oldu mide bulantım azaldı gibi. Prospektüste hamilelerin 1 hafta 10 gün kullanması gerektiği yazıyordu. Doktor bana bu konuda bir şey söylemedi. Sizi bilgilendirdi mi acaba ?Kızlar 1 haftadır prizin kullanıyorum 2 gündür gün içinde mide bulantım aşırı hafifledi ilk başlarda böyle değildi. Bir forumda prizinin zaman içinde etki ettiğini okudum sizcede öyle mi tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Sabah bulantım vardı bu arada
Banada söylemedi ben bitene kadar kullanıcam gibi düşündümBen de 4-5 gündür kullanıyorum ilk 2 gün hiç etkisi olmadı ama son 2 gündür faydası oldu mide bulantım azaldı gibi. Prospektüste hamilelerin 1 hafta 10 gün kullanması gerektiği yazıyordu. Doktor bana bu konuda bir şey söylemedi. Sizi bilgilendirdi mi acaba ?
Ben de öyle sanıyordum ama içeriği okuyunca emin olamadımBanada söylemedi ben bitene kadar kullanıcam gibi düşündüm
Merhaba, benim de kanamam oldu bir kere yarım gün kırmızı şekilde sürdü ve sonra kahverengi oldu bir iki güne de geçti progestanla. Şu an kanamam yok ama kanama alanım hâlâ varmış düşük riski olan birisin dediler. Siz de durum nedir nasıl yol izliyorsunuzMerhaba o gün tekrar gittim progestan iğne yaptılar sonra siyaha döndü bugünde çok şükür tamamen bitti gibi
Telegram?Wp grubu kurmak forum kuralları gereğince yasaktır.
Ben de daha kalp atışı duymadım diye sabirsizlanıyorum bir sonraki randevu için ama sonra da devam edecek mi diye kaygı oluşuyormuş. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın vücudumuzda bir kendimizin bir de miniğimizin kalbi hep atsın inşkendinizi suçlamayın benimde 7. haftada kalbi durmuştu ve dediğiniz gibi hiçbir şekilde farkedilmiyor. hatta doktorumda bu şekilde söyledi. anlayamazsın diye. tek tesellisi sağlıksız gebeliklerin devam etmemesi..
İnstagramdan beni ekleyin … ordan no yazın açayım grubuTelegram?
Telegramda numaraya gerek yok ordaki adınızı vermeniz yeterli telegram grubu kuralım. İndirin telegramı isminizi yazın ben kurarım grup chatiİnstagramdan beni ekleyin … ordan no yazın açayım grubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?