Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Kızlar merhaba herkese , maalesef bende elendim 7+2 de kalbi durmuş bebeğimin.
Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah vaktinde sağlıkla kavuşun bebeklerinize
Merhaba çok üzüldüm Allah tez zamanda yeni haberlerle sevindirsin sizi bir nedeni var mıydı neden çok sık olan bir durum öncesinde her şey yolunda mıydı

Merhaba çok üzüldüm Allah tez zamanda yeni haberlerle sevindirsin sizi bir nedeni var mıydı neden çok sık olan bir durum öncesinde her şey yolunda mıydı
Çok teşekkür ederim , inşllah sağlıkla olsun. Benim tüp bebek ve genetik taramalıydı aslında her şey çok yolundaydı. Tüp bebek sebebimizde erkek infertiliteydi. Rahmimde ya da değerlerimde de bi sorunum olmadı hiç bi zaman. Geçen hafta kalp atımı da çok iyiydi büyümeside. Tüp bebekli olduğum için her hafta perinataloğa gidiyodum kendi evhamımdan. Sebebi yok yani aslında kese , yolk sac , kalp , büyüme her şey yolundaydı. Allahın var demek ki bi bildiği üzgünüm ama yapacak bir şeyimde yok maalesef . Yarın ilaçla düşük yapacağım. Bi taraftan ayrılmak zor bi taraftan benimle olması şuan. Tek dileğim rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldurdun tez vakitte inşallah

evet gerçekten çok stresli bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm genetikli embriyo da kalp durması olmaz deniyor ama bi sebebi varmıymış ?

Kızlar yarın 8+4 deyim,ama karnımda bir şişkinlik var sanki 6 aylık hamileyim. Nasıl geçer ,sürekli hareket ediyorum. Öneriniz var mı. Çok rahatsız ediyor beni

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm genetikli embriyo da kalp durması olmaz deniyor ama bi sebebi varmıymış ?
İnanın bilmiyorum dr yine de sağlıksı
Z olabilir dedi . Küretaj olmayacağım için pataloji göderemeyeceğim ve sebebini hiç bir zaman öğrenemeyeceğim maalesef. Yani genetik taramalı evet ama pıttılaşma ve ya nk hücreleriyle ilgili olabilir deniyor bi kaç yerde . Kafam karışık çokta düşünemiyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah

acını çok iyi anlıyorum canım benimde daha önce 2 kaybım var. Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda kucağına alacağın yavrunla sevindirsin seni tekrardan

Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah vaktinde sağlıkla kavuşun bebeklerinize
Merhaba canım aynı duyguları yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum kaybın için çok üzgünüm. En hayırlı zamanda yeniden anne olmayı ve kucağına sağlıkla almayı nasip etsin Allah

Çok üzüldüm.. Allah sabır versin. İnş bir dahaki sağlıklı olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız

Kızlar yarın 8+4 deyim,ama karnımda bir şişkinlik var sanki 6 aylık hamileyim. Nasıl geçer ,sürekli hareket ediyorum. Öneriniz var mı. Çok rahatsız ediyor beni
Benim karnım da şiş 5 aylık sanki ama ben sorun etmiyorum. Şişkinlik var 5ci haftadan beri

Kızlar merhaba..Malesef iyi haberlerle gelemedim bugün..Beni de listeden silebilirsiniz..8+5 te bebegimin kalbi durmus ve bugün kurtaj oldum aldilar bebegi..İki hafta oyle kalmis karnimda hic belirti de vermemisti..Neyse diyeceğim o ki veren de alan da Allah ti.Hayatimin en guzel 11 haftasını yasatti bana .Dualariniza talibim ..Hamilelerin duasi geri cevrilmezmis..Sizelere de sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı doğumlar diliyorum.Allah a emanet olun

Canım çok üzüldüm inşallah hazır olduğunda yeniden yaşarsın bu duyguyu ve sağlıkla alırsın kucağına.

Ne diyeceğimi şaşırdım art arda böyle haberler almak üzdü beni sabah sabah inşallah rabbim tekrardan nasip etsin canım sağlıklı bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…