- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Bebeğimi her türlü doğacak olsam bile tarama testlerine neden ihtiyaç olmasın yanlış yönlendiriyorsunuz herhangi bir organ hasarı varsa doğum sırasında hastane buna hazır hale getiriliyor müdahale ediliyor ciğerleri zayıfsa mesela hızla solunum desteği sağlanıyor gecikme olmadan veya bağışıklık sorunu varsa ona göre takviye sağlanıyor kanda sorun varsa kana müdahale ediliyor her şeyi geçtim bilinmezliktense psikolojik destek alarak hazır olmak isteyebilirim bu sürece siz bu tarama testleri sadece down u mu ölçüyor sanıyorsunuz bilginiz eksik lütfen tavsiyede bulunurken dikkat edinBen bu konuda en önemli noktanıj şu olduğunu düşünüyorum.
Bu bebek sorunlu çıkarsa yine de doğurur muydunuz? Bu sorunun cevabı evet ise fetali geçtim ikili teste bile ihtiyaç yok.
Ama yok ben istemem derseniz o zaman düşünülmeli.Ki ben kendi adıma ikili testi yaptırırdım önce.size kuzenimin imzaladığı kağıdı yollayayım.O ikili testi bile istemedi ne olursa olsun doğurucam dedi.
Burda riskler olasılıklar yüzdelikler verilmiş.buna göre kararınızı verirsiniz.Hepimiz farklı bireyleriz farklı noktalardan bakıyoruz hayataumarım fikirlerim sizi olumlu ya da olumsuz etkilemez
Ben kovayım 29 ocak. Zor demiyeyim de,özel bir burç. Aşırı zeki ve kendilerine bıraktığınızda hayatı,oturup izleyinKova burcu olacak bebeklerimiz kova hakkında bilgisi olan anneler var mı? Benim yakınlarımda hiç kova burcu yok.
Canım benim dua edecegim hep sana inşallah en kısa zamanda en güzeli seni bulurKızlar merhaba..Malesef iyi haberlerle gelemedim bugün..Beni de listeden silebilirsiniz..8+5 te bebegimin kalbi durmus ve bugün kurtaj oldum aldilar bebegi..İki hafta oyle kalmis karnimda hic belirti de vermemisti..Neyse diyeceğim o ki veren de alan da Allah ti.Hayatimin en guzel 11 haftasını yasatti bana .Dualariniza talibim ..Hamilelerin duasi geri cevrilmezmis..Sizelere de sağlıkla ve kolaylıkla hayırlı doğumlar diliyorum.Allah a emanet olun
Hayirli olsun canim kacinci haftada ikiz olduklari anlasildi3.Gebeligimin
Ikiz olduğunu öğrendim. Şaşkınlık kaygı hepsi bir arada. Nasıl dua edeceğimi bilmiyorum. Allah bana yardım etsin.
Ne yapacağımı bilmiyorum.
Net degil canım ya günündemi ilerliyor tam 10 hafta ikimi bide crl kaç kiKızlarrr selammm10+2 cinsiyet tahmini yapar mısınız
İkisi derken sadece prizin kullanıyorumSlm nasıl kullanıyorsunz ikisini aynı anda mi
Bende görüntüden anlamadım canım kesen yusyuvarlak kız diyorlar yuvarlak keselere ama sadece duyum benimkisi.Kızlarrr selammm10+2 cinsiyet tahmini yapar mısınız
Şunu demek istemiş olabilir canım. Benim doktorum gece yatmadan 2 tane sabah bir tane iç demişti iki tane alıp almadığını sormuş olabilir. Bu arada bende dün başlamıştım prilam ilacın ismi bugün daha rahat geçirdim bir şeyler yiyebildim midem bulanmadı allah bulandan razı olsun. Biraz pahalı ama rahat geçirdim en azından günümü.İkisi derken sadece prizin kullanıyorum
Canım bende bugün 7+4'üm geçen hafta 6+4'te duymuştuk kalp atışını sende çok rahat duyarsın artık.Kizlar merhaba bende subat annelerindeydim de orda daha kese kontrolune gidiyorlar ama bi tik ileriyim sanki onu fark ettim burdan devam edeyim bari7 hafta 4 gunluk suan gecen hafta kontrole gittik kese gozuktu 15 gun sonra da kalp atisi icin gel dedi doktor bu cuma gitsem 8 haftalik olacak duyulur mu kalp atisi acaba
Kova için güzel duyumlar alıyorum ama çevremde hiç tanıdığım kova burcu yok hadi bakalım gelsin akıl küplerimiz.Ben kovayım 29 ocak. Zor demiyeyim de,özel bir burç. Aşırı zeki ve kendilerine bıraktığınızda hayatı,oturup izleyin
7.Haftamda ama ondan önce sadece 5+3 de gitmiştimHayirli olsun canim kacinci haftada ikiz olduklari anlasildi
İkisi derken sadece prizin kullanıyorum
Prilam kullanıyorum canım gece yatmadan 2 tane içiliyor ama prizini bilmiyorum.Yani iki tane aynı anda mı prizin içiyorsunuz
Sagol canim insallahD denizlerdengelen bir sorun yoktur canım. Benim devlet hastanesinde 6+1 çıkan gebelik kesem özel doktorumda 1 hafta sonra 6+4 çıkmıştı.
İlk haftalarda +5 , -5 gün oynar dedi bana doktorum, benimde 4 gün geride cıktı ama 3 gün önce Baska bir doktorda tam günü çıkmıştı, anlık ölçmeye calısırken minnoslar tam ölçü alınamıyor sanırımKizlar simdi kontrolden ciktim sata gore 8+6 ama ultrasonda 8+4cikti endiselenmeli miyim heyecndan doktora sormayi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?