Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Bebeğimi her türlü doğacak olsam bile tarama testlerine neden ihtiyaç olmasın yanlış yönlendiriyorsunuz herhangi bir organ hasarı varsa doğum sırasında hastane buna hazır hale getiriliyor müdahale ediliyor ciğerleri zayıfsa mesela hızla solunum desteği sağlanıyor gecikme olmadan veya bağışıklık sorunu varsa ona göre takviye sağlanıyor kanda sorun varsa kana müdahale ediliyor her şeyi geçtim bilinmezliktense psikolojik destek alarak hazır olmak isteyebilirim bu sürece siz bu tarama testleri sadece down u mu ölçüyor sanıyorsunuz bilginiz eksik lütfen tavsiyede bulunurken dikkat edin

Canım benim dua edecegim hep sana inşallah en kısa zamanda en güzeli seni bulur

Kızlarrr selammm 10+2 cinsiyet tahmini yapar mısınız

Eklentiler

• IMG_3890.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_3892.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 66
Kizlar merhaba bende subat annelerindeydim de orda daha kese kontrolune gidiyorlar ama bi tik ileriyim sanki onu fark ettim burdan devam edeyim bari 7 hafta 4 gunluk suan gecen hafta kontrole gittik kese gozuktu 15 gun sonra da kalp atisi icin gel dedi doktor bu cuma gitsem 8 haftalik olacak duyulur mu kalp atisi acaba

İkisi derken sadece prizin kullanıyorum
Şunu demek istemiş olabilir canım. Benim doktorum gece yatmadan 2 tane sabah bir tane iç demişti iki tane alıp almadığını sormuş olabilir. Bu arada bende dün başlamıştım prilam ilacın ismi bugün daha rahat geçirdim bir şeyler yiyebildim midem bulanmadı allah bulandan razı olsun. Biraz pahalı ama rahat geçirdim en azından günümü.

Canım bende bugün 7+4'üm geçen hafta 6+4'te duymuştuk kalp atışını sende çok rahat duyarsın artık.

Kizlar simdi kontrolden ciktim sata gore 8+6 ama ultrasonda 8+4cikti endiselenmeli miyim heyecndan doktora sormayi unuttum
İlk haftalarda +5 , -5 gün oynar dedi bana doktorum, benimde 4 gün geride cıktı ama 3 gün önce Baska bir doktorda tam günü çıkmıştı, anlık ölçmeye calısırken minnoslar tam ölçü alınamıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…