Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Kızlar merhaba herkese , maalesef bende elendim 7+2 de kalbi durmuş bebeğimin.
Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah vaktinde sağlıkla kavuşun bebeklerinize
Çok üzüldüm size de çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı hamileliğimiz olur da bunların acısını unuturuz canım benim.

Ben de şaşırdım şimdi. Genetikli tüp bebek düşünüyordum ama bu ilginçmiş. Ama size tavsiyem kürtajla aldırın. Kendi kendine düşürmek travmatik oluyor. İçinde parça kalabiliyor ve tekrar kürtaja dönebiliyor. Tek seferde kürtaj en temizi. Benim öyle oldu

Bende öyle istemiştim aslında ama tüp bebek drum kürtaj rahimde travma yratabiliyor diğer denemeler için ilaçla düşük yapmak daha uygun dedi. Şuan hastanedeyim 2 saat oldu henüz titreme dışında bir şey yok evde hafif kanamam başlamıştı zaten. İnşallah kolaylıkla olur . Ayrılmak zor ama bir an önce kopmak da mantıklı

Çok geçmiş olsun bizim aynı zamanlarda durmuş kalpleri , sebep söylediler mi ? Ben ilaçla düşük yapıyorum şuan hastanedeyim. Rabbim kucağımızı sağlıkla doldursun inşallah en yakın zamanda

İnşallah tek avazda çıkar canım benim. Hiçbir şey bitmiş değil. Hormonların düzene girince kendini iyi hissedeceksin merak etme. Sağlıklı olsaydı bizimle kalırlardı. Bir özrü vardır muhakkak Allah bilir. Daha büyük imtihan olmaktan korudu Rabbim öyle düşünün. Biraz da kendinizi rahat bırakın. Rahminiz de zihniniz de dinlensin. İnşallah doğru zamanda kendiliğinden olur hem de kolaylıkla

Ne diyeceğimi şaşırdım art arda böyle haberler almak üzdü beni sabah sabah inşallah rabbim tekrardan nasip etsin canım sağlıklı bir şekilde.
Teşekkür ederim canım.İnsallah dediginiz gibi okur,dualarınıza beni de katın
Çok geçmiş olsun bizim aynı zamanlarda durmuş kalpleri , sebep söylediler mi ? Ben ilaçla düşük yapıyorum şuan hastanedeyim. Rabbim kucağımızı sağlıkla doldursun inşallah en yakın zamanda
Sebep yuzde seksen sağlıksız bebek dedi doktor patalojiye parca gonderdiler belki orda bir sey cikar..Ben ilacla dusurmedim zaten ilaci koyduklarinda kanamam baslamisti kurtaj oldum.İyi ki kendi düşmemiş ama kurtaj daha saglikliymis zaten bayiltiyorlar bir sey hissetmiyosun

Merhaba. Cok gecmis olsun. Allah dogru vakitte saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Kan sulandirici kullaniyor muydunuz

Kova burcu olacak bebeklerimiz kova hakkında bilgisi olan anneler var mı? Benim yakınlarımda hiç kova burcu yok.

Slm nasıl kullanıyorsunz ikisini aynı anda mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…