Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Merhaba fetal dna yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı? Ücretler nasıl acabaa
Selam,ben 11. Haftada yaptıracağım. Doktorum yaştan dolayı 2 li önermedi. ( yaş 39,5)
Direk fetal dna ve 22.haftada detaylı ultrason başka bir şeye gerek yok dedi.
Temmuz 11 gibi yapılacak sanırım,10-16 bin tl arası gibi.

Kızlar benim bebişim de 9+0 da kese önceli haftalarsa yusyuvarlaktı şimdi şekli değişmiş. Doktor kız gibi tahmin ediyorum dedi. Sizde hislerinizi söyler misiniz

Eklentiler

• IMG_8815.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_8812.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 57
İnstagram doktorlari fetali de önermiyor herkes bir şey söylüyor kafam allak bullak oldu vallahi. Özel hastanede doğum paketim var tek sorun ikili de yanlış teşhis ile beni doğuma kadar korkutmaları

İnstagram doktorlari fetali de önermiyor herkes bir şey söylüyor kafam allak bullak oldu vallahi. Özel hastanede doğum paketim var tek sorun ikili de yanlış teşhis ile beni doğuma kadar korkutmaları
Ben çocuğumu her türlü dogurucam diosan yaptirmak mantıklı değil diorlar ama bileyim kendimi buna göre hazirlayim dersen (((ben o niyetle yaptırdım )) yaptir için rahat etsin stresin azalsin

Ben çocuğumu her türlü dogurucam diosan yaptirmak mantıklı değil diorlar ama bileyim kendimi buna göre hazirlayim dersen (((ben o niyetle yaptırdım )) yaptir için rahat etsin stresin azalsin
Hala aşırı karışık kafam sizin sonuçlar çıkınca buraya da yazın inşallah temiz güzel sonuçlar alırsınız

Merhaba, sizi anlıyorum söylediklerinizin şu “bilginiz eksik” kısmında haklı olabilirsiniz. Çünkü hayatımda ilk defa gebe kaldım ve ilk defa bu sürecin içindeyim.
Ama geri kalan kısımda bana haksızlık yapıyorsunuz.Yazdıklarımı bir daha gözden geçirin.Arkadaşa fikrimi belirtmişim,sınırlı bildiklerimi ve kendi planımdan bahsettim.Ama altına notumu iliştirdim “olumlu veya olumsuz etkilemesin” olarak.
Sizin bu kadar direkt size yazmışım gibi tepki vermeniz beni acayip şaşırttı ki gayet yapıcı şekilde fikrimi beyan ettim.Ve ayrıca evet, ikili tarama testleri down sendromu ve kromozomal hastalıklar için yapılıyor.Aşağıda hastanenin verdiği bilgilendirme kağıdını paylaştım.Ve tam olarak öyle yazıyor.
Organ hasarına bakılacaksa bildiğim kadarıyla 20.haftalar gibi detaylı ultrason var ve orada bakılıyor organlara. Ve diğer dediğiniz şeylerin ikili tarama testi ile alakası yok.
Haksızlık ettiğinizi, çok etraflıca düşünmeden ve yazdığımı okumadan yazdığınızı farzediyorum.Canınız sağolsun.Size sağlıklı gebelikler dilerim.Umarım kalp kırmadan burda birbirimizi bilgilendirir ve fikirlerimizi paylaşmaya devam edebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…