Bak bakalım o zaman 11. HaftaKızlar cinsiyet için en dogru 11 haftadan sonra ben az çok anlıyorum
Erkek bence nub teorisine gore sankiBak bakalım o zaman 11. Hafta
Teoriye göre erkek canımBak bakalım o zaman 11. Hafta
Teoriye göre erkek canım
Ama 12 de bidaha atBak bakalım o zaman 11. Hafta
Teşekkür ederimErkek bence nub teorisine gore sanki
Yaaa teşekkür ederim hep erkek dendi bakalım fetal yapınca çıkacakAma 12 de bidaha at
Amin amin canım benimTeşekkür ederimHaftaya Fetal yaptırıcam bakalım sağlıkla gelsin hepsi
Hepimizin bebisleri saglikla dogup buyusunler insallahTeşekkür ederimHaftaya Fetal yaptırıcam bakalım sağlıkla gelsin hepsi
Selam,ben 11. Haftada yaptıracağım. Doktorum yaştan dolayı 2 li önermedi. ( yaş 39,5)Merhaba fetal dna yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı? Ücretler nasıl acabaa
9 uncu haftada tahmin yapılması dogru degil canım en erken 11 haftaKızlar benim bebişim de 9+0 dakese önceli haftalarsa yusyuvarlaktı şimdi şekli değişmiş. Doktor kız gibi tahmin ediyorum dedi. Sizde hislerinizi söyler misiniz
Merhaba bana bakar mısın 10+2Anlaşılır olursa bakarım canımilk kontrolunun resmi varsa onuda atabilirsin ramzi teorisine görede bakabilirim
İnstagram doktorlari fetali de önermiyor herkes bir şey söylüyor kafam allak bullak oldu vallahi. Özel hastanede doğum paketim var tek sorun ikili de yanlış teşhis ile beni doğuma kadar korkutmalarıCanim ben en ileriyim galiba 12 haftadayiz ikiliyi bugün verdim normal muayenede ultrasonla burun ve ense kemigine bakıp ölçüsünü söylüyorlar ve sonra ac tok farketmez 1 tüp kan veriyosunuz bu kadar en kapsamlisi 2 li test bundanda kapsamlisi fetal dna testi. Fetal pahali bi test ama 2 li test devlette ücretsiz ikili sıkıntı gorurlerse zaten fetali ozman oneriyorlar
Ay benim bu 9 hafta resmi ama ne gibi senceeeTeoriye göre erkek canım
Ben çocuğumu her türlü dogurucam diosan yaptirmak mantıklı değil diorlar ama bileyim kendimi buna göre hazirlayim dersen (((ben o niyetle yaptırdım )) yaptir için rahat etsin stresin azalsinİnstagram doktorlari fetali de önermiyor herkes bir şey söylüyor kafam allak bullak oldu vallahi. Özel hastanede doğum paketim var tek sorun ikili de yanlış teşhis ile beni doğuma kadar korkutmaları
Hala aşırı karışık kafam sizin sonuçlar çıkınca buraya da yazınBen çocuğumu her türlü dogurucam diosan yaptirmak mantıklı değil diorlar ama bileyim kendimi buna göre hazirlayim dersen (((ben o niyetle yaptırdım )) yaptir için rahat etsin stresin azalsin
İnsallah burun ve ensesinin ölçümü guzel demişti kanda temiz ciksr İnsallahHala aşırı karışık kafam sizin sonuçlar çıkınca buraya da yazıninşallah temiz güzel sonuçlar alırsınız
Fetal kaçıncı haftaya kadar yapılabiliyor bir sınırı var mı?Teşekkür ederimHaftaya Fetal yaptırıcam bakalım sağlıkla gelsin hepsi
Merhaba, sizi anlıyorum söylediklerinizin şu “bilginiz eksik” kısmında haklı olabilirsiniz. Çünkü hayatımda ilk defa gebe kaldım ve ilk defa bu sürecin içindeyim.Bebeğimi her türlü doğacak olsam bile tarama testlerine neden ihtiyaç olmasın yanlış yönlendiriyorsunuz herhangi bir organ hasarı varsa doğum sırasında hastane buna hazır hale getiriliyor müdahale ediliyor ciğerleri zayıfsa mesela hızla solunum desteği sağlanıyor gecikme olmadan veya bağışıklık sorunu varsa ona göre takviye sağlanıyor kanda sorun varsa kana müdahale ediliyor her şeyi geçtim bilinmezliktense psikolojik destek alarak hazır olmak isteyebilirim bu sürece siz bu tarama testleri sadece down u mu ölçüyor sanıyorsunuz bilginiz eksik lütfen tavsiyede bulunurken dikkat edin
Kızlar cinsiyet için en dogru 11 haftadan sonra ben az çok anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?