Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Bana da kürtajda rahimde travma kalabiliyor bi sonra ki hamilelikler için iyi değil dediler hiç doğum yapmadıgım için o yuzden bunu tercih ettim ama düşmüyor 24 saat oldu
Öncelikle çok çok geçmiş olsun bu süreci yaşadığım için biliyorum zor ama unutturacak günler de gelecek emin olun Benim bir önceki gebeliğim kürtajla sonuçlandı 9. Haftada kalp atışı alınamadı diye benimle birlikte kürtaj olan arkadaşlar da vardı burdan konuşuyorduk çoğumuz hamile olduğumuzu öğrendik bi kaç ay sonrasında inşallah sizinki düşer ve temizlenir düşmezse ve kürtaj gerekirse de korkmayın çok sayıda kişi oluyor gebeliğe engel değil

8+6 karından ultrasonla çekildi cinsiyet tahmini yapabilecek var mı acaba

Eklentiler

• IMG_20250616_223900.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 80
Canın istiyorsa ye gitsin ben öldüm bulantıdan gün boyu tek yiyebildiğim peynir ekmek tuzlu salatalık tam geçti diyorum yine başlıyor

Canın istiyorsa ye gitsin ben öldüm bulantıdan gün boyu tek yiyebildiğim peynir ekmek tuzlu salatalık tam geçti diyorum yine başlıyor
Bulantim cok sukur fazla olmadi ama alerjim beni de asiri zorluyor resmen hamileligim kolay gecse de alerjim yuzunden hayat kalitem dustu malesef

Kızlarrr selammm 10+2 cinsiyet tahmini yapar mısınız
Canım ilk çocuğumda kese böyleydi kızım olmuştu hurafe mi bilmiyorum
Aslında şöyle canım teorilere göre plasentanın yeri önemli oluyor daha çok kese boyutu şekli onemli degil
canım benim 8+4 kese fotoğrafım var ona bakabilir misin tahmin için :)

Yeri tam olarak nerede bide eğer sıkıntı olmazsa ne kadar tuttu maliyet olarak söylemeniz mümkün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…