Öncelikle çok çok geçmiş olsun bu süreci yaşadığım için biliyorum zor ama unutturacak günler de gelecek emin olunBana da kürtajda rahimde travma kalabiliyor bi sonra ki hamilelikler için iyi değil dediler hiç doğum yapmadıgım için o yuzden bunu tercih ettim ama düşmüyor 24 saat oldu
Bu karından ultrason mu canımBir kızım var bir de oğlum olur artık bakalım allahım hangisini nasip ederse.
Karından mı vajinal mı6+5 var
KarındanKarından mı vajinal mı
Teoriye göre erkek bebek canımKarından
Karından canım.Bu karından ultrason mu canım
Canın istiyorsa ye gitsinBu arada kizlar beslenmeleriniz ne durumda ben cok aciktigim icin her zaman hazirda saglikli yemegim olmuyor bazen yapacak halim de olmuyor disardan soyluyorum yada aperatif patates kizartmasi falan yiyorum kendimi suclu hissediyorum ama boyle oluyo iste arada
Bulantim cok sukur fazla olmadi ama alerjim beni de asiri zorluyor resmen hamileligim kolay gecse de alerjim yuzunden hayat kalitem dustu malesefCanın istiyorsa ye gitsinben öldüm bulantıdan gün boyu tek yiyebildiğim peynir ekmek tuzlu salatalık tam geçti diyorum yine başlıyor
Ücretler Firmaya göre değişiyor canım ben de pazartesi yaptırıcam 13 bin tl olan da var 20 bin üstü olan daMerhaba fetal dna yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı? Ücretler nasıl acabaa
Geçmiş olsun bahar alerjisi miBulantim cok sukur fazla olmadi ama alerjim beni de asiri zorluyor resmen hamileligim kolay gecse de alerjim yuzunden hayat kalitem dustu malesef
Ayy çok minnoş maşallahhhSizce cinsiyet ne 10 haftalık :)
Canım ilk çocuğumda kese böyleydi kızım olmuştu hurafe mi bilmiyorumKızlarrr selammm10+2 cinsiyet tahmini yapar mısınız
Canım ilk çocuğumda kese böyleydi kızım olmuştu hurafe mi bilmiyorumKızlarrr selammm10+2 cinsiyet tahmini yapar mısınız
canım benim 8+4 kese fotoğrafım var ona bakabilir misin tahmin için :)Aslında şöyle canım teorilere göre plasentanın yeri önemli oluyor daha çok kese boyutu şekli onemli degil
Ben anlamam ama çok şirin çıkmış kız geçti içimden.Sizce cinsiyet ne 10 haftalık :)
Ayy çok minnoş maşallahhhbu tatlılığa kız dicem
Ben anlamam ama çok şirin çıkmış kız geçti içimden.
Yeri tam olarak nerede bide eğer sıkıntı olmazsa ne kadar tuttu maliyet olarak söylemeniz mümkün müBenim ilk gebeliğim tüp bebek tedavisi oldum emseyde doktorum Nesrin baştuğ kendisi bir muayenehane açtı kurtköy de gebelik takibi de yapıyor artık doğuma kadar birlikteyiz inşallah kendisi ile. Ben inanç konusunda hassas biriyim bu konuda hassasiyetiniz de varsa tavsiye ederim
Canım etiketlemezsen beni kaçırabiliyorum maalesefListeyi yapan arkadasim beni eklememis bende yazayim bilgilerimi 5+6 kese 8+6 kalp atisi sat 12 nisan yas 26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?