Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Kaybi olanlara rabbim sabirlar versin insallah en kisa surede yeniden bu hissi saglikli sekilde yasamak nasip olur hepinize kizlar

Fetal dna ben de dusunuyorum bazi arastirma hastanelerinde daha uyguna yapildigini duymustum sehrinizde varsa arastirabilirsiniz bu secenegi de

Bu arada kizlar beslenmeleriniz ne durumda ben cok aciktigim icin her zaman hazirda saglikli yemegim olmuyor bazen yapacak halim de olmuyor disardan soyluyorum yada aperatif patates kizartmasi falan yiyorum kendimi suclu hissediyorum ama boyle oluyo iste arada

Yok yok konuştuk annemin de bulantısı olmamış canım sanırım bende şanslı taraftayım
Fetal dna ben de dusunuyorum bazi arastirma hastanelerinde daha uyguna yapildigini duymustum sehrinizde varsa arastirabilirsiniz bu secenegi de
Bende eskişehir tıp faküştesimde olduğunu duymuştum senin bildiklerin var mı canım başka fetal yapılan devlet hastanesi

Teoriler dogruysa seninki kiz olabilir cunku benim ayni haftada kese goruntum fasulye gibiydi seninki yuvarlak cikmis kendi bebemi de erkek dusunuyorum hepsi saglikla gelsinler
Yaaa inşallahhh hayalimdekini söylüyorsun öncelikle bebişlerimiz sağlıklı eli ayağı organları sağlam yerinde olsun sonra gönlümüzden geçen gibi olsunlar

Teoriler dogruysa seninki kiz olabilir cunku benim ayni haftada kese goruntum fasulye gibiydi seninki yuvarlak cikmis kendi bebemi de erkek dusunuyorum hepsi saglikla
Patates kızartması yağlı yemeyin diyorlar ama aslında kısıtlamamak gerekiyor her şeyin fazlası zarar sadece . Bende kahvaltıda ceviz avokado yumurta yiyorum ama akşamları hamburger pizza yediğim oluyor dediğin gibi her zaman yemek olmuyor veya yapacak gücü asla bulamıyorum ki zaten aşırı bulantım var dogru duzgun tabagi bitiremiyorum bile. Eşimin çocukluk arkadaşı kadın doğum uzmanı o ilk 3 ay normal hayatında yaşasin çok kasmasın demişti yemek konusunda da

Bana da kürtajda rahimde travma kalabiliyor bi sonra ki hamilelikler için iyi değil dediler hiç doğum yapmadıgım için o yuzden bunu tercih ettim ama düşmüyor 24 saat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…