- 11 Nisan 2025
- 270
- 185
- 18
Teoriler dogruysa seninki kiz olabilir cunku benim ayni haftada kese goruntum fasulye gibiydi seninki yuvarlak cikmis kendi bebemi de erkek dusunuyorum hepsi saglikla gelsinlerAy benim bu 9 hafta resmi ama ne gibi senceee
Yok yok konuştuk annemin de bulantısı olmamış canım sanırım bende şanslı taraftayımBenim asla bulantım kusmam olmadı.anneme sordum 6 gebelik var ama 4 ü canlı doğum.Asla midesi bulanmamış.Hamile olduğunu hiç bilmemiş.Sadece stres sıkıntı çökerdi diyo.ahaha aynı ben.Demek ki insan annesine çekebiliyormuş bu konuda diyorum.Kuzenlerim de tıpkı anneleri kendilerine hamileyken çektiklerinin aynısını çekiyorbulantı kusma baş dönmesi falan belki sizinde öyledir.Annenizle konuşun ki ben halime çok şükrediyorum iyi ki böyleyim.Normalde de aşırı iğreniyorum bulantı kusma işlerinden
Bende eskişehir tıp faküştesimde olduğunu duymuştum senin bildiklerin var mı canım başka fetal yapılan devlet hastanesiFetal dna ben de dusunuyorum bazi arastirma hastanelerinde daha uyguna yapildigini duymustum sehrinizde varsa arastirabilirsiniz bu secenegi de
Var canım bu ilk kontrolümdü. 6+4 burda.Anlaşılır olursa bakarım canımilk kontrolunun resmi varsa onuda atabilirsin ramzi teorisine görede bakabilirim
Yaaa inşallahhh hayalimdekini söylüyorsunTeoriler dogruysa seninki kiz olabilir cunku benim ayni haftada kese goruntum fasulye gibiydi seninki yuvarlak cikmis kendi bebemi de erkek dusunuyorum hepsi saglikla gelsinler
Teoriler dogruysa seninki kiz olabilir cunku benim ayni haftada kese goruntum fasulye gibiydi seninki yuvarlak cikmis kendi bebemi de erkek dusunuyorum hepsi saglikla
Patates kızartması yağlı yemeyin diyorlar ama aslında kısıtlamamak gerekiyor her şeyin fazlası zarar sadece . Bende kahvaltıda ceviz avokado yumurta yiyorum ama akşamları hamburger pizza yediğim oluyor dediğin gibi her zaman yemek olmuyor veya yapacak gücü asla bulamıyorum ki zaten aşırı bulantım var dogru duzgun tabagi bitiremiyorum bile. Eşimin çocukluk arkadaşı kadın doğum uzmanı o ilk 3 ay normal hayatında yaşasin çok kasmasın demişti yemek konusunda daBu arada kizlar beslenmeleriniz ne durumda ben cok aciktigim icin her zaman hazirda saglikli yemegim olmuyor bazen yapacak halim de olmuyor disardan soyluyorum yada aperatif patates kizartmasi falan yiyorum kendimi suclu hissediyorum ama boyle oluyo iste arada
Bana da kürtajda rahimde travma kalabiliyor bi sonra ki hamilelikler için iyi değil dediler hiç doğum yapmadıgım için o yuzden bunu tercih ettim ama düşmüyor 24 saat olduTeşekkür ederim canım.İnsallah dediginiz gibi okur,dualarınıza beni de katın
Sebep yuzde seksen sağlıksız bebek dedi doktor patalojiye parca gonderdiler belki orda bir sey cikar..Ben ilacla dusurmedim zaten ilaci koyduklarinda kanamam baslamisti kurtaj oldum.İyi ki kendi düşmemiş ama kurtaj daha saglikliymis zaten bayiltiyorlar bir sey hissetmiyosun
TAhmin edebilir misin canımKızlar cinsiyet için en dogru 11 haftadan sonra ben az çok anlıyorum
11 haftadan sonra atarsan daha net degil malesefMerhaba bana bakar mısın 10+2
Ramziye göre plasenta sagda canım erkek bebek görünüyorVar canım bu ilk kontrolümdü. 6+4 burda.
9 haftada zor canım 6.7 hafta varsa daha bey olur yada 11 den sonraAy benim bu 9 hafta resmi ama ne gibi senceee
Eki Görüntüle 3606023
Yorumlayabilir misin canımbebek arkası dönük canım yandan olsa tahmin ederdim ilk haftaların varsa atabilirsim
Ama bu vajinal mı karından mı ben karından olarak yorumladımRamziye göre plasenta sagda canım erkek bebek görünüyor
11.14 arası en geç 14Fetal kaçıncı haftaya kadar yapılabiliyor bir sınırı var mı?
Bir kızım var bir de oğlum olur artık bakalım allahım hangisini nasip ederse.Ramziye göre plasenta sagda canım erkek bebek görünüyor
6+5 var9 haftada zor canım 6.7 hafta varsa daha bey olur yada 11 den sonra
Merhaba beta değerleriniz nasıldı acaba ?Normalde SAT 18 Nisandı 1 Mayısa çekti doktorum 2 haftalık bir geç döllenme olmuş kızlar.
Şubat grubunda bir admin yok sanırım böyle tablo da yok bu gruptan takip edelim bence yine de
10. Haftadan itibaren yapılabiliyor ama kaça kadar veya bir sınır var mı bilgim yok maalesefFetal kaçıncı haftaya kadar yapılabiliyor bir sınırı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?