- 31 Ocak 2025
- 43
- 32
- 3
Böyle oynamalar oluyo yaa sıkıntı değil endişelenme canımKizlar simdi kontrolden ciktim sata gore 8+6 ama ultrasonda 8+4cikti endiselenmeli miyim heyecndan doktora sormayi unuttum
Canim ben en ileriyim galiba 12 haftadayiz ikiliyi bugün verdim normal muayenede ultrasonla burun ve ense kemigine bakıp ölçüsünü söylüyorlar ve sonra ac tok farketmez 1 tüp kan veriyosunuz bu kadar en kapsamlisi 2 li test bundanda kapsamlisi fetal dna testi. Fetal pahali bi test ama 2 li test devlette ücretsiz ikili sıkıntı gorurlerse zaten fetali ozman oneriyorlarKızlar selam bugün tam 10.haftadayım. ikili test yaptıran veya yaptır sorun yok diyen var mı?bir kaç yazı ve yorum okudum çekiniyorum açıkçası
Sanki kız gibi. Sağlıkla gelsinKızlarrr selammm10+2 cinsiyet tahmini yapar mısınız
Erkek hissettim8+6 karından ultrasonla çekildi cinsiyet tahmini yapabilecek var mı acaba
Kızlar cinsiyet için en dogru 11 haftadan sonra ben az çok anlıyorum8+6 karından ultrasonla çekildi cinsiyet tahmini yapabilecek var mı acaba
Ah ben demiştim forum kuralları gereği yasak diye.Kizlar kk dan cabuk kacmissiniz forumda ceza almis gözüküyor hesaplariniz ve linkinizde yok
Keseyle cinsiyetin alakası yok kızlar 10 haftadan sonra 7 haftada yuvarlak olan kese kız olurBende görüntüden anlamadım canım kesen yusyuvarlak kız diyorlar yuvarlak keselere ama sadece duyum benimkisi.
10+4 bir dahaki randevum doktordan çıkar çıkmaz atıcam bir tahminini alırım artık canım.Kızlar cinsiyet için en dogru 11 haftadan sonra ben az çok anlıyorum
Nasıl yani?? Ay anlamadım canım.Keseyle cinsiyetin alakası yok kızlar 10 haftadan sonra 7 haftada yuvarlak olan kese kız olur
Anlaşılır olursa bakarım canım10+4 bir dahaki randevum doktordan çıkar çıkmaz atıcam bir tahminini alırım artık canım.
Aslında şöyle canım teorilere göre plasentanın yeri önemli oluyor daha çok kese boyutu şekli onemli degilNasıl yani?? Ay anlamadım canım.
İnşallah öyledir bende bir oğlum olsun çok istiyorum rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallahErkek hissettim
11. Haftada aticam o zamanKızlar cinsiyet için en dogru 11 haftadan sonra ben az çok anlıyorum
Yaptırmayı düşünmüyorum ama doktorum özel hastalerde yapılırsa 11-15 bin arası olur diye bilgi vermiştiMerhaba fetal dna yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı? Ücretler nasıl acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?