Canım ikili test 11-14. Hafta da yapılıyormuş bence bir sıkıntı olmazKızlar bugün kontrolüm vardı 10+0, muayenede 9+3 çıktı, doktoruma bu ikili testi sorduğumda bir sonraki randevunda konuşuruz dedi ama bir sonraki randevumu 4 hafta sonrasına verdi, özel hastaneye gidiyorum. 4 hafta sonrasında biraz geç kalmış olmuyor muyum diye düşünüyorum ama bir taraftan da doktorun bir bildiği vardır diyorum, siz ne düşünüyorsunuz
Tam hangi günde gittiniz acaba net 12miydi haftanızCanim ben en ileriyim galiba 12 haftadayiz ikiliyi bugün verdim normal muayenede ultrasonla burun ve ense kemigine bakıp ölçüsünü söylüyorlar ve sonra ac tok farketmez 1 tüp kan veriyosunuz bu kadar en kapsamlisi 2 li test bundanda kapsamlisi fetal dna testi. Fetal pahali bi test ama 2 li test devlette ücretsiz ikili sıkıntı gorurlerse zaten fetali ozman oneriyorlar
Bugün kontrolüm vardı sordum 2li taramayı 12yi gecirmemeye bak çünkü orda ölçülmesi gereken yerler var onları kaçırmamak gerekiyor dedi 4 hafta sonrası 13e geliyor sanki geç kalır gibiKızlar bugün kontrolüm vardı 10+0, muayenede 9+3 çıktı, doktoruma bu ikili testi sorduğumda bir sonraki randevunda konuşuruz dedi ama bir sonraki randevumu 4 hafta sonrasına verdi, özel hastaneye gidiyorum. 4 hafta sonrasında biraz geç kalmış olmuyor muyum diye düşünüyorum ama bir taraftan da doktorun bir bildiği vardır diyorum, siz ne düşünüyorsunuz
Bende böyle düşünüyordum maalesef ki sonra böyle yaparak kendimi yiyip bitirdiğimi fark ettim zaten olacağı varsa olur sende düşünme bence artıkkızlar selam, iyi akşamlar herkese
hafta sonu ailemin yanına geldim ziyarete. onlara haberi verdim sonra teyzelerime kuzenlerime derken yakın çevremin haberi oldu. kalabalık bir aileyiz herkes çok sevindi çok güzeldi paylaşmakama şimdi ben çok panik biri oldum bir 10 gün burda kalacağım doktor randevum ay sonu zaten. aklımda sürekli bir vesvese, negatif tecrübeleri çok okudukça da oluyor tabi.. ya bir şey olduysa, öyle olduysa böyle olduysa derken gecelerimi mahvediyorum. belirtilerim zaten çok yoktu en baştan beri, diyorum keşke belirtileri çok olan biri olsaydım göğüs hassasiyetim hep var, gaz sansısı da. uykum sürekli geliyor. onun dışında mide bulantım bazen çok var bazen az, iştahım çok açık değil. belirtiler bazen yoğun bazen az kısacası. korkuyorum gerçekten. benim gibi olan var mı? gerçekten kafam kazan gibi oldu düşünmekten ne zor bir dönemmiş.. 9. haftadayım bu arada.
Bende de alerji var o kadar bunaldım ki napıcaz böyle yaBulantim cok sukur fazla olmadi ama alerjim beni de asiri zorluyor resmen hamileligim kolay gecse de alerjim yuzunden hayat kalitem dustu malesef
Bence biraz geç olur 13+6 en son sınır yani canımKızlar bugün kontrolüm vardı 10+0, muayenede 9+3 çıktı, doktoruma bu ikili testi sorduğumda bir sonraki randevunda konuşuruz dedi ama bir sonraki randevumu 4 hafta sonrasına verdi, özel hastaneye gidiyorum. 4 hafta sonrasında biraz geç kalmış olmuyor muyum diye düşünüyorum ama bir taraftan da doktorun bir bildiği vardır diyorum, siz ne düşünüyorsunuz
Biz de bayramda gittik çok yakınlara söyledik sadece 9.haftaydı aynı şeyleri hissettim 2 hafta sonra kontrolüm vardı ya bişey olduysa ya kalbi durduysa diye kendimi yordum çok şükür dün gittik 11 haftalık olmuşuz bi sorun yoktu bence içinizi ferah tutun olumlu düşünün ben pişmen oldum sonradan negatif düşündüğümekızlar selam, iyi akşamlar herkese
hafta sonu ailemin yanına geldim ziyarete. onlara haberi verdim sonra teyzelerime kuzenlerime derken yakın çevremin haberi oldu. kalabalık bir aileyiz herkes çok sevindi çok güzeldi paylaşmakama şimdi ben çok panik biri oldum bir 10 gün burda kalacağım doktor randevum ay sonu zaten. aklımda sürekli bir vesvese, negatif tecrübeleri çok okudukça da oluyor tabi.. ya bir şey olduysa, öyle olduysa böyle olduysa derken gecelerimi mahvediyorum. belirtilerim zaten çok yoktu en baştan beri, diyorum keşke belirtileri çok olan biri olsaydım göğüs hassasiyetim hep var, gaz sansısı da. uykum sürekli geliyor. onun dışında mide bulantım bazen çok var bazen az, iştahım çok açık değil. belirtiler bazen yoğun bazen az kısacası. korkuyorum gerçekten. benim gibi olan var mı? gerçekten kafam kazan gibi oldu düşünmekten ne zor bir dönemmiş.. 9. haftadayım bu arada.
ah çook teşekkür ederim çok iyi geldi bunu duymakBiz de bayramda gittik çok yakınlara söyledik sadece 9.haftaydı aynı şeyleri hissettim 2 hafta sonra kontrolüm vardı ya bişey olduysa ya kalbi durduysa diye kendimi yordum çok şükür dün gittik 11 haftalık olmuşuz bi sorun yoktu bence içinizi ferah tutun olumlu düşünün ben pişmen oldum sonradan negatif düşündüğüme
11 hafta yada 6.7 hafta daha net söylerim canımSizce cinsiyet ne 10 haftalık
Teoriye göre erkek bebek canım karından ultrason saVar 7 haftalık karındanEki Görüntüle 3606245
Crl kaç cıktı canımKızlar bugün kontrolüm vardı 10+0, muayenede 9+3 çıktı, doktoruma bu ikili testi sorduğumda bir sonraki randevunda konuşuruz dedi ama bir sonraki randevumu 4 hafta sonrasına verdi, özel hastaneye gidiyorum. 4 hafta sonrasında biraz geç kalmış olmuyor muyum diye düşünüyorum ama bir taraftan da doktorun bir bildiği vardır diyorum, siz ne düşünüyorsunuz
Hepimiz aynı psikolojik durumdayız illa o kontrolde bir görcez yoksa kalbimiz pır pır analık işte inşallah 12 haftadan sonra rahatlık gelecek hepimizekızlar selam, iyi akşamlar herkese
hafta sonu ailemin yanına geldim ziyarete. onlara haberi verdim sonra teyzelerime kuzenlerime derken yakın çevremin haberi oldu. kalabalık bir aileyiz herkes çok sevindi çok güzeldi paylaşmakama şimdi ben çok panik biri oldum bir 10 gün burda kalacağım doktor randevum ay sonu zaten. aklımda sürekli bir vesvese, negatif tecrübeleri çok okudukça da oluyor tabi.. ya bir şey olduysa, öyle olduysa böyle olduysa derken gecelerimi mahvediyorum. belirtilerim zaten çok yoktu en baştan beri, diyorum keşke belirtileri çok olan biri olsaydım göğüs hassasiyetim hep var, gaz sansısı da. uykum sürekli geliyor. onun dışında mide bulantım bazen çok var bazen az, iştahım çok açık değil. belirtiler bazen yoğun bazen az kısacası. korkuyorum gerçekten. benim gibi olan var mı? gerçekten kafam kazan gibi oldu düşünmekten ne zor bir dönemmiş.. 9. haftadayım bu arada
ay inşallah biraz rahatlasak bile yeter gerçektenHepimiz aynı psikolojik durumdayız illa o kontrolde bir görcez yoksa kalbimiz pır pır analık işte inşallah 12 haftadan sonra rahatlık gelecek hepimize
Valla hic uyuyamiyorum bi insan saatte bir uyanip burnu tikanabilir mi hapsirabilir mi artik uyumaktan da sogudum hava temizleme cihazi da ise yaramadiBende de alerji var o kadar bunaldım ki napıcaz böyle ya
Peki fetal DNA yaptırmayı düşünüyor musunuz. Ben hem özele hem devlete gittim. Devletteki doktorda düşünür müsün yaptırmayı vs dedi de kararsız kaldım o yüzden soruyorumKızlar bugün kontrolüm vardı 10+0, muayenede 9+3 çıktı, doktoruma bu ikili testi sorduğumda bir sonraki randevunda konuşuruz dedi ama bir sonraki randevumu 4 hafta sonrasına verdi, özel hastaneye gidiyorum. 4 hafta sonrasında biraz geç kalmış olmuyor muyum diye düşünüyorum ama bir taraftan da doktorun bir bildiği vardır diyorum, siz ne düşünüyorsunuz
O kadar aynıyız ki, kontrole 1 hafta kala kendimi yokluyordum, belirtilerim mi azalıyor acaba, göğüslerim yumuşamış mı, midem niye bulanmıyor, bir şey mi oldu acaba diye diye kendimi yedim ama boşunaymış, bugün randevum vardı ve her şey yolundaymışkızlar selam, iyi akşamlar herkese
Bugün kontrolüm vardı sordum 2li taramayı 12yi gecirmemeye bak çünkü orda ölçülmesi gereken yerler var onları kaçırmamak gerekiyor dedi 4 hafta sonrası 13e geliyor sanki geç kalır gibi
Bana da geç olur gibi geldi ama öyleyse niye bir sonraki randevuda konuşuruz dedin ki, devlette in de ikili test için randevu almamıştım napıcam bilmiyorumBence biraz geç olur 13+6 en son sınır yani canım
Aslında fetal dna düşünüyordum ama onunla ilgşli de bilgi vermedi doktorum, bildiğim kadarıyla 10. Haftadan itibaren yapılabiliyormuş ama kaçıncı haftaya kadar vakti var onu bilmiyorumPeki fetal DNA yaptırmayı düşünüyor musunuz. Ben hem özele hem devlete gittim. Devletteki doktorda düşünür müsün yaptırmayı vs dedi de kararsız kaldım o yüzden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?