Merhaba bende troid ilacı kullanıyorum. Doktorum bana troid ile aynı anda her ilaç içme araya en az 4 saat koy etkisi azalır demiştiBen öğlen yemeğinden hemen sonra 1de alıyordum yanlışmış sabah aç karnına daha çok etki edermiş değiştirdim. Zaten sabahları tiroid ilacım var fiks onunla birlikte uyanır uyanmaz folik de içiyorum. Senin daha büyükmüş maşallah ama geçmemiş kusma belki rahatlatır ama ne mumkun zaten ben de hic becerememsürekli geçer geçer merak etme diyorlar deli oluyorum
Hayırlı olsun çok sevindim:)Kızlar nasılsınız 3-4 gündür bakamamıştım buraya bazı arkadaşlar ceza almış üzüldümilk çocuğumda burda yine konuşurken bizde böyle grup kuralım demiştik ceza yemiştik ama hala grubumuzla aktifiz 5 sene oldu 11+1 de salı günü fetal dna testi yaptırdım doktorda yine ikili tarama gibi ölçümler yaptı iyi görünüyor dedi erkeğe benzetti bakalım sağlıklı olsunda nasipte ne varsa kabulümüz
Umarım ilk yaptigimdan memnun kalirim ve gerek kalmaz canimCanim benim bilgim yok okumustum gereksiz yazacağıma susayim dedim yaparlar belki sansini dene istersen
Tamam canim hayirli haberler alalim insallahAhahaha Banada öyle oluyor canımdoktorum sadece bana bu 2 haftalık süreyi kesin geçirme dedi bende 25inde randevu aldım devletten fakat ben bir özel hastane bir devlet yapıyorum. Devlet hastanesinde eşimi almıyorlar içeri askere gideceği için özele gitmek zorunda kaldık o zamanda doktor detaylı şekilde bilgilendirdi. Sende kaçırma o süreyi
Ne mutlu sana canim, insallah bende memnun kalirim degistirdigimdeCanım ben ikili teste daha geçemedim zamanım var ama eğer doktordan yana en ufak bir rahatsızlığın bile varsa hiç düşünme değiştir. Çünkü bu süreç burun kıvırıp üstten konuşup ilgisiz doktorla geçecek bir süreç değil. Doktorun seni kesinlikle rahatlatıp sadece arkana yaslanıp doğumu beklemeni sağlaması gerekiyor . Benim kendi doktorum çok yoğun diye başka doktor bakmıştım gebelikten önce ve o bana üstten konuşup cevap bile vermemişti doğru düzgün, öyle midemi bulandırdı ki akşama kadar da sürse kendi doktorumun kapısında yatarımdedim sonra zaten hemen hamile olduğumu öğrendim. Daha kapıdan girmeden beni karşılaması benimle heyecanlanması ilgisi öyle güzel ki resmen arkama yaslanıp bekliyorum diyebilirim . Doktor çok çok önemli. Tamam onlar her gün görüp bıkıyorlar hastalardan ama biz de özel bir süreç yaşıyoruz
Hadi ya bu konuda hiç bir doktor bir şey söylemedi bana hemen sorayım teşekkür ediyorumMerhaba bende troid ilacı kullanıyorum. Doktorum bana troid ile aynı anda her ilaç içme araya en az 4 saat koy etkisi azalır demişti
Ay hadi hayırlısı çok güzel sonuçlar alalım inşallahUmarım ilk yaptigimdan memnun kalirim ve gerek kalmaz canim
Tamam canim hayirli haberler alalim insallah
Ne mutlu sana canim, insallah bende memnun kalirim degistirdigimdeben ikili testi on gun sonra falan yapicam sanirim.
canım çok üzüldüm Allah sabır versin kalbim seninle gerçektenHep burda okuyordum bebeğimi şu haftada kaybettim, kalbi durdu mesajlarını üzülerek ve korkarak.. Dün maalesef benim de başıma geldi. Bebeğimin gelişimi her şeyi çok iyiyken 8+3te kalbinin durduğunu öğrendim. Çok ama çok üzgünüm baş eden arkadaşlar bununla nasıl baş etti.. dünden beri kendimde değilim. Bugün de aldırmaya gideceğiz. Kendin düşüremezsin büyüdüğü için içinde parça kalır dediler
ben folactive kullanıyorum canım üstünde tavsiye edilen kullanım yemekten önce bir tablet yazıyor, ben de kahvaltıdan önce alıyorumFolik tok karnına alınmıyor mu sanki ben mi yanlış biliyorum
Evet duyduklarım ve okuduklarımdan sonra şanslı olduğumu düşünmeye başladım.7haftalik falandı sanırım hala geçmedi. Ama kişiden kişiye değişiyor kimisi doğuma kadar hiç belirti yaşamıyor. Bu öyle iğrenç bir şey ki bence üzülme şanslısın
bize kese görünene kadar yok demişti biz de bekledik, keseyi gördükten sonra aşırı olmasa da oldu yaKizlar biraz ozel olacak ama ilk 12 hafta cinsellikte sorun olur mu ne zaman baslanabilir doktora sormaya da cekindim acikcasi
benim de öyle canım belirtilerim 9. haftaya girerken azaldı. şimdi et tavuk vs yiyemem yine ama diğer şeyleri normal tüketebiliyorum şükürBen de 8+1 'im bugün ara ara hafif kasıklarıma giren kramplar dışında bir belirtim olmadı hiç miden bulanmadı ama iştahta fazlalaşma var
7+1 de kese ve kalp atışını duyduktan hemen sonra doktorum testlerimi yaptırmamı istediKizlar kan idrar vs testlerini yaptirdiniz mi kacinci haftada yapiliyo
8. Haftada gittiğimde doktorum istedi benim deKizlar kan idrar vs testlerini yaptirdiniz mi kacinci haftada yapiliyo
Benim 12 gün vardı arada canım bence seninkini de günceller gibiCanım kaç gün geriden geliyorduu? Benim sata göre 6+5ti ama bugün 6+0 çıktı kalp atışını hafif hafif duyduk dr çok küçük normal dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi bakalım benimkini de güncelleyecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?