Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Merhaba bende troid ilacı kullanıyorum. Doktorum bana troid ile aynı anda her ilaç içme araya en az 4 saat koy etkisi azalır demişti

Hayırlı olsun çok sevindim:)

Canim benim bilgim yok okumustum gereksiz yazacağıma susayim dedim yaparlar belki sansini dene istersen
Umarım ilk yaptigimdan memnun kalirim ve gerek kalmaz canim

Tamam canim hayirli haberler alalim insallah

Ne mutlu sana canim, insallah bende memnun kalirim degistirdigimde ben ikili testi on gun sonra falan yapicam sanirim.

Kızlar aranızda istanbul zeynep kamil hastanesine veya kartal lutfi kirdara giden var mı acaba? Gebelik takibini ve doğumu hangi hastanede yapacagima çoook kararsizim. garip yorumlarda okudum her ikisi için

Umarım ilk yaptigimdan memnun kalirim ve gerek kalmaz canim

Tamam canim hayirli haberler alalim insallah

Ne mutlu sana canim, insallah bende memnun kalirim degistirdigimde ben ikili testi on gun sonra falan yapicam sanirim.
Ay hadi hayırlısı çok güzel sonuçlar alalım inşallah

İkili testi yapmıştım bugün sonucu çıktı çok şükür temiz kizlar. Ama içimin iyice rahatlaması için sanırım Fetal DNA yaptiracam. Adana da güvenilir bildiğiniz bir yer var mı sizlerinde.

canım çok üzüldüm Allah sabır versin kalbim seninle gerçekten rabbim sana da şifalar versin, tez zamanda güzel mutlu haberler al inşallah

Bende folik asiti sabah aç karna bir tablet alıyorum. Doktorum bu şekilde önerdi. Biraz araştırdığımda vücuda daha hızlı karışması için böyle tüketilmesinin önerildiğini gördüm. Midesi bulanan arkadaşların tabiki kendine göre ayarlaması daha mantıklı olur :)

Kizlar biraz ozel olacak ama ilk 12 hafta cinsellikte sorun olur mu ne zaman baslanabilir doktora sormaya da cekindim acikcasi

7haftalik falandı sanırım hala geçmedi. Ama kişiden kişiye değişiyor kimisi doğuma kadar hiç belirti yaşamıyor. Bu öyle iğrenç bir şey ki bence üzülme şanslısın
Evet duyduklarım ve okuduklarımdan sonra şanslı olduğumu düşünmeye başladım.

Ben de 8+1 'im bugün ara ara hafif kasıklarıma giren kramplar dışında bir belirtim olmadı hiç miden bulanmadı ama iştahta fazlalaşma var

Kizlar biraz ozel olacak ama ilk 12 hafta cinsellikte sorun olur mu ne zaman baslanabilir doktora sormaya da cekindim acikcasi
bize kese görünene kadar yok demişti biz de bekledik, keseyi gördükten sonra aşırı olmasa da oldu ya bir sıkıntı olmadı ama herkesin farklı süreci canım kesin bir şey demiyeyim

Ben de 8+1 'im bugün ara ara hafif kasıklarıma giren kramplar dışında bir belirtim olmadı hiç miden bulanmadı ama iştahta fazlalaşma var
benim de öyle canım belirtilerim 9. haftaya girerken azaldı. şimdi et tavuk vs yiyemem yine ama diğer şeyleri normal tüketebiliyorum şükür

Benim 12 gün vardı arada canım bence seninkini de günceller gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…