Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
surda bı karaltı gordum sankı D:

Ben çok kontrole gitmiyorum en son 7 haftalıkken gitim normal mi

Doktorunun uygun gördüğü zamanlar bence yeterli. Benim işime geliyor çağırması
Eski doktorumla 5 ve 6. Haftada görüştüm
Bu doktorum ile 3 kere görüştüm.
Toplamda 5 kere gitmişim.
Haftaya tekrar gidicem işte

Kızlar cevap alamadim, fikrinizi almak isterim ultrason için tekrar özele gitmem gerekir mi sizce? Fotograf için değil, ikili tarama ultrasonu sadece 2 dakika sürdü diye

Kızlar cevap alamadim, fikrinizi almak isterim ultrason için tekrar özele gitmem gerekir mi sizce? Fotograf için değil, ikili tarama ultrasonu sadece 2 dakika sürdü diye
Bence gitmelisin canım. Attığın görselde bebek bile zor seçilirken ayrıntılara nasıl bakabiliyor ki bu kadar pixel olan bir ultrasonla

Bence gitmelisin canım. Attığın görselde bebek bile zor seçilirken ayrıntılara nasıl bakabiliyor ki bu kadar pixel olan bir ultrasonla
Değil mi yaa, rahatladım valla yorumunu okurken. Haftaya ilk firsatta gidicem inşallah pazartesi olur

Bak benimki de yürüyordu çıkışa doğru dur yavrum nereye

Eklentiler

• IMG_0964.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 56
Bir kaç haftaya öğreniriz zaten bana erkek dedi doktor ama Fetal haftaya çıkar orda daha net olur keseni benimkine benzettim sağlıkla gelsinler
Amin canım inşallah ben haftaya özele gidicem ikili test içime sinmedi o görüntüyle…. Keseyi de net görürüm hem yorum da yapabiliriz

Amin canım inşallah ben haftaya özele gidicem ikili test içime sinmedi o görüntüyle…. Keseyi de net görürüm hem yorum da yapabiliriz
İmkanın varsa git bence en azından 12 16 20 li haftalarda gidebilirsin organ gelişimine nasıl bakacak bu cihaz ilerde hayret valla nerde bu devlet

İmkanın varsa git bence en azından 12 16 20 li haftalarda gidebilirsin organ gelişimine nasıl bakacak bu cihaz ilerde hayret valla nerde bu devlet
Canım aslında kötü bir hastane değil ama demekki tüm mesele cihazlarda, binanın dışı çok önemli değilmiş istanbul kartal lutfi kirdar şehir hastanesine gidiyorum düşünnnn sen hangi ildesin?

Canım aslında kötü bir hastane değil ama demekki tüm mesele cihazlarda, binanın dışı çok önemli değilmiş istanbul kartal lutfi kirdar şehir hastanesine gidiyorum düşünnnn sen hangi ildesin?
Cihazların yenilenme zamanı gelmiş artık Benim Diyarbakır canım özelde takipliyim cihazları daha iyi ama ultrason çok uzun sürmüyor bizde de 3 5 dk

Bir kaç haftaya öğreniriz zaten bana erkek dedi doktor ama Fetal haftaya çıkar orda daha net olur keseni benimkine benzettim sağlıkla gelsinler
Kaç haftalıkken baktınız ona bende atsam benimkine bakar mısınız 6.haftalikken ultrason fotosu varr şuan 10 haftaya girmek üzereyim

Merhaba kızlar 7+1 den selamlar. Salı günü kalp atışını duyacağım. Mide bulantım vs. Yok şükür ki. Sadece çok fazla kasık ağrım oluyor. Sizde durumlar nasıl kasık ağrısı varmı

Of o kadar aynıyız ki. Benim de haftaya doktorum önce muayene edecek eğer her şey yolundaysa fetal verebilirsin diyecekmiş ve ben 2 gündür resmen bunları düşünmekten uyuyamıyorum
Acaba hamileliğin hangi evresinde rahat bir ohh çekicez hayirli sonuçlar alirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…