- 7 Kasım 2019
- 6.478
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.059
- 198
surda bı karaltı gordum sankıCanım kızlarikili testi bugün yaptırdım (12+0), ben devlete gidiyorum, normal kontrol zamanında ultrason 1 dakika sürüyorsa bugün 2 dakika sürmüştür kafama takmayım diyorum ama 15/20 dakika ultrason yaptıranlar var ikili testte.
Özele gitsem mi? Ultrason tekrarı için???
Neyseki ense kalınlığı 1,3 çıktı, allaha şükürler olsunama burnu hakkında bir şey söylemediler, sormayı unutunca internete yazdım, ense kalınlığı 3ü geçince burnuna bakıyorlarmış. Bu konuda bilgisi olan bana yazsın lütfennn
1 hafta sonra kan sonucu cikarmış, asıl önemli olan onu beklemek şimdi.
Ve son olarak size güzel bir ultrason görüntüsü bırakmak isterdim ama inanın çamaşır makinesiyle çekilse daha güzel çıkardı bebeğim.
Cinsiyet tahmini bile yapılmaz baksanıza
Ben çok kontrole gitmiyorum en son 7 haftalıkken gitim normal mi
Ay teşekkür ederim
Kızlar cevap alamadim, fikrinizi almak isterimCanım kızlarikili testi bugün yaptırdım (12+0), ben devlete gidiyorum, normal kontrol zamanında ultrason 1 dakika sürüyorsa bugün 2 dakika sürmüştür kafama takmayım diyorum ama 15/20 dakika ultrason yaptıranlar var ikili testte.
Neyseki ense kalınlığı 1,3 çıktı, allaha şükürler olsunama burnu hakkında bir şey söylemediler, sormayı unutunca internete yazdım, ense kalınlığı 3ü geçince burnuna bakıyorlarmış. Bu konuda bilgisi olan bana yazsın lütfennn
Ve son olarak size güzel bir ultrason görüntüsü bırakmak isterdim ama inanın çamaşır makinesiyle çekilse daha güzel çıkardı bebeğim.
Grupta bana ilk tahmin yapan olarak seni kayıtlara geçiriyorum, mavi kalplerleBence de burda görünmesi zor gibi ama kesen benimkine benziyor erkek olmasın
Bence gitmelisin canım. Attığın görselde bebek bile zor seçilirken ayrıntılara nasıl bakabiliyor ki bu kadar pixel olan bir ultrasonlaKızlar cevap alamadim, fikrinizi almak isterimultrason için tekrar özele gitmem gerekir mi sizce? Fotograf için değil, ikili tarama ultrasonu sadece 2 dakika sürdü diye
Grupta bana ilk tahmin yapan olarak seni kayıtlara geçiriyorum, mavi kalplerle
Değil mi yaa, rahatladım valla yorumunu okurken. Haftaya ilk firsatta gidicem inşallah pazartesi olurBence gitmelisin canım. Attığın görselde bebek bile zor seçilirken ayrıntılara nasıl bakabiliyor ki bu kadar pixel olan bir ultrasonla
Bak benimki de yürüyordu çıkışa doğruCanım kızlarikili testi bugün yaptırdım (12+0), ben devlete gidiyorum, normal kontrol zamanında ultrason 1 dakika sürüyorsa bugün 2 dakika sürmüştür kafama takmayım diyorum ama 15/20 dakika ultrason yaptıranlar var ikili testte.
Amin canım inşallahBir kaç haftaya öğreniriz zaten bana erkek dedi doktor ama Fetal haftaya çıkar orda daha net olur keseni benimkine benzettim sağlıkla gelsinler
Maşallahhhhh yaBak benimki de yürüyordu çıkışa doğrudur yavrum nereye
İmkanın varsa git bence en azından 12 16 20 li haftalarda gidebilirsin organ gelişimine nasıl bakacak bu cihaz ilerde hayret valla nerde bu devletAmin canım inşallahben haftaya özele gidicem ikili test içime sinmedi o görüntüyle…. Keseyi de net görürüm hem yorum da yapabiliriz
Canım aslında kötü bir hastane değil ama demekki tüm mesele cihazlarda, binanın dışı çok önemli değilmişİmkanın varsa git bence en azından 12 16 20 li haftalarda gidebilirsin organ gelişimine nasıl bakacak bu cihaz ilerde hayret valla nerde bu devlet
Cihazların yenilenme zamanı gelmiş artıkCanım aslında kötü bir hastane değil ama demekki tüm mesele cihazlarda, binanın dışı çok önemli değilmişistanbul kartal lutfi kirdar şehir hastanesine gidiyorum düşünnnn sen hangi ildesin?
Evet doktor da dedi sürekli kaydıraktan kayar gibi zıplayıp kayıyorMaşallahhhhh yahareketli birşey geliyor
Kaç haftalıkken baktınız ona bende atsam benimkine bakar mısınız 6.haftalikken ultrason fotosu varr şuan 10 haftaya girmek üzereyimBir kaç haftaya öğreniriz zaten bana erkek dedi doktor ama Fetal haftaya çıkar orda daha net olur keseni benimkine benzettim sağlıkla gelsinler
Acaba hamileliğin hangi evresinde rahat bir ohh çekicezOf o kadar aynıyız ki. Benim de haftaya doktorum önce muayene edecek eğer her şey yolundaysa fetal verebilirsin diyecekmiş ve ben 2 gündür resmen bunları düşünmekten uyuyamıyorum
Çok anlamıyorum içimden öyle geçmiştiKaç haftalıkken baktınız ona bende atsam benimkine bakar mısınız 6.haftalikken ultrason fotosu varr şuan 10 haftaya girmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?