- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
İnşaAllah benimde biterBen 6 ile 12 hafta arası bulantı iştahsızlık baş dönmesinden ölüp bittim 3 kilo vermiştim ama 12. Ye girer girmez bir anda kesildi hepsi korkup doktora gittim plasentaya bağlanmış artık dengelenmiştir hormonlar dedişükür iyiyim şimdi verdiklerimi alıyorum inşallah sizin de öyle olur
Ben 6 ile 12 hafta arası bulantı iştahsızlık baş dönmesinden ölüp bittim 3 kilo vermiştim ama 12. Ye girer girmez bir anda kesildi hepsi korkup doktora gittim plasentaya bağlanmış artık dengelenmiştir hormonlar dedişükür iyiyim şimdi verdiklerimi alıyorum inşallah sizin de öyle olur
Eve yeni geldim, geriden okuyorum mesajları. Ben +2 kilo almışım… bildigim kadariyla ilk 3 ay normalde kilo alınmıyor.Kızlar ilk üç ay kaç kilo aldınız ya da verdiniz toplamda kaç kilo almak gerekiyor bilginiz var mı ben verenlerdenim umarım toparlarım
ben de ikizlere hamileyim 9+4 deyim 6. haftads başladı bulantılarım sabahları yataktan kalkmadan çubuk kraker yiyorum bazı sabahlar işe yaramıyor öğüre öğüre kusuyorum midem boş olsa bile bazen de kraker bastırıyor belli bir dönem ayva çok iyi geldi mideme şimdi de domates ekmek yemek midemi rahatlstıyor bir de sen ilaç kullanıyorsun sanırım durumun benden çok daha ciddi bulsntı konusunda rabbim yardımcımız olsun ama az kaldı öyle düşün ilk 3-4 ay sonra rahatlayacsğız he bir de mideni çok boş bırakmamaya çalış ne zamanki midem bulanıyor diyip bir şey yemediğimde çok daha kötü oluyor ufak ufak lokmalar iyi gelşyor ama bazen de ne yapsam olmuyor midemdekiler ısrarla çıkmak istiyor
Allah bağışlasınİnşaAllah benimde biter
O günler gelecekmi gerçekten gücüm bitti birde iki tane dha çocuğum var 3.ikiz oldu
Neler yaşıyorum bir Allah bir ben bilirim en azından mide bulantım biterse biraz olsun nefes alacağım herkesten dua bekliyorum henüz
9+1 im
Standart bir şey yok her hamilelik farklı rahat rahat yiyebiliyorsan güzel bir şey sonrasında verilir zaten hepsiEve yeni geldim, geriden okuyorum mesajları. Ben +2 kilo almışım… bildigim kadariyla ilk 3 ay normalde kilo alınmıyor.benim hic kusmam olmadı biraz iştahım açildi galiba
Yakında azalacaktır bulantılar inşallahAh neredeyse aynıyız bende 9+1im
3.Gebelik ikiz olduğunu öğrendim öyle şaşkınım ki.. Duygularım çok karmaşıkti zor şeyler yaşadım.
Ama şimdi hepsini geçip canımın derdine düştüm
Bir tane prizin içiyorum evet üzülerek içiyorum ama onu da içmesem evdeki çocuklar ne olacak
Rabbim en iyisini bilir.
Dua bekliyorum
Dogru diyosun her hamilelik farklı ama işte ne gerek vardı şimdiden kiloya.. kapılardan geçemem ocak ayındaStandart bir şey yok her hamilelik farklı rahat rahat yiyebiliyorsan güzel bir şey sonrasında verilir zaten hepsi
Hiç olmazsa için rahat olur canım özeldekilerin çok daha iyi çünkü görüntüleme cihazlarıDeğil mi yaa, rahatladım valla yorumunu okurken. Haftaya ilk firsatta gidicem inşallah pazartesi olur
Benim gebeliğimi öğrendiğimden beri hiç bulantım olmadı 9+3'üm tartılara küstüm hamile kaldığımı öğrendiğimde de tartılmamıştım takıntı yapmıyım diye ama öyle bir iştah yok ben yiyorum sanki yediklerimi midemde kurt var onlar direk yiyorlar yarım saat sonra. Öyle bir açlık görmemiş gibiyimEve yeni geldim, geriden okuyorum mesajları. Ben +2 kilo almışım… bildigim kadariyla ilk 3 ay normalde kilo alınmıyor.benim hic kusmam olmadı biraz iştahım açildi galiba
Ahahaa yok yaa verilir hepsi almayanlar da çok zor bi 3 ay geçirdi ama bulantı kusma vs o yüzden sağlıklı olsunlar yeterliDogru diyosun her hamilelik farklı ama işte ne gerek vardı şimdiden kiloya.. kapılardan geçemem ocak ayında
Ya yemin ederim aynıyızHiç olmazsa için rahat olur canım özeldekilerin çok daha iyi çünkü görüntüleme cihazları
Benim gebeliğimi öğrendiğimden beri hiç bulantım olmadı 9+3'üm tartılara küstüm hamile kaldığımı öğrendiğimde de tartılmamıştım takıntı yapmıyım diye ama öyle bir iştah yok ben yiyorum sanki yediklerimi midemde kurt var onlar direk yiyorlar yarım saat sonra. Öyle bir açlık görmemiş gibiyimAzcık bulansaydı bari 2-3 kilo verirdik diyorum bazen
Bende iki kilo almışım beni diyetisyene yönlendirdi sürekli acıkıyorum kusmam tiksinmem de yok tatlı harici ne bulsam yiyorum yakında yuvarlanacağımYa yemin ederim aynıyızkusma veya bulantı olmasın çok zor gerçekten ama iştahsızlık kabulümdüüü mesela günde sadece 2 öğün yesem güzel olurdu… bazen çok ara öğün yapıyorum
Bende de hiç bir belirti olmadı sadece uyku halim vardı Oda geçti insan bazen stres olmuyor değilKızlar ben hala ne bulantı,ne uyku,ne koku ne de meme hassasiyeti yaşamadım9+ 4 olduk bugün. Sorun bende mi acep 8+1 de ultrason var,tahminde bulanacak var mı acep
Ben daha kilo almadım. Hiç bulantı tiksinme gibi şeylerde olmadı. Umarım uzun bir süre de almam.İştah kontrolünü çok sağlayamıyorum. Bazı yemekleri(sağlıksız) daha çok arzuluyorum. Bu arada herkesin max alabileceği kilo sınırı farklıymış canım.mesela bana doktorum ekmek yeme diyor.Yani karbonhidratı kes diyor ama benim için zor.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Zaten kilolu gebe kaldığım için dediğini düşünüyorum gebelik şekerinden bahsetmişti. Bunu hiç istemeyiz demiştiKızlar ilk üç ay kaç kilo aldınız ya da verdiniz toplamda kaç kilo almak gerekiyor bilginiz var mı ben verenlerdenim umarım toparlarım
Çarşamba günü özele gittim benim görüntü bundan beter canımCanım kızlarikili testi bugün yaptırdım (12+0), ben devlete gidiyorum, normal kontrol zamanında ultrason 1 dakika sürüyorsa bugün 2 dakika sürmüştür kafama takmayım diyorum ama 15/20 dakika ultrason yaptıranlar var ikili testte.
Özele gitsem mi? Ultrason tekrarı için???
Neyseki ense kalınlığı 1,3 çıktı, allaha şükürler olsunama burnu hakkında bir şey söylemediler, sormayı unutunca internete yazdım, ense kalınlığı 3ü geçince burnuna bakıyorlarmış. Bu konuda bilgisi olan bana yazsın lütfennn
1 hafta sonra kan sonucu cikarmış, asıl önemli olan onu beklemek şimdi.
Ve son olarak size güzel bir ultrason görüntüsü bırakmak isterdim ama inanın çamaşır makinesiyle çekilse daha güzel çıkardı bebeğim.
Cinsiyet tahmini bile yapılmaz baksanıza
O bulantı tiksinmeyi hiç yaşamayın zaten çok zorduBen daha kilo almadım. Hiç bulantı tiksinme gibi şeylerde olmadı. Umarım uzun bir süre de almam.İştah kontrolünü çok sağlayamıyorum. Bazı yemekleri(sağlıksız) daha çok arzuluyorum. Bu arada herkesin max alabileceği kilo sınırı farklıymış canım.mesela bana doktorum ekmek yeme diyor.Yani karbonhidratı kes diyor ama benim için zor.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Zaten kilolu gebe kaldığım için dediğini düşünüyorum gebelik şekerinden bahsetmişti. Bunu hiç istemeyiz demişti
Belirtilerimiz tamamen aynı, bakalım cinsiyet aynı mi cikcakBende iki kilo almışım beni diyetisyene yönlendirdi sürekli acıkıyorum kusmam tiksinmem de yok tatlı harici ne bulsam yiyorum yakında yuvarlanacağım
Yaa demeÇarşamba günü özele gittim benim görüntü bundan beter canımAllah doktorunda iyisini,ilgilisini nasip etsin inşallah kan sonucunda güzel çıkar herşey güzel ilerlesin
Baya güzel rahat geçiyor gebeliğin demekkiKızlar ben hala ne bulantı,ne uyku,ne koku ne de meme hassasiyeti yaşamadım9+ 4 olduk bugün. Sorun bende mi acep 8+1 de ultrason var,tahminde bulanacak var mı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?