Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
İnşaAllah benimde biter

O günler gelecekmi gerçekten gücüm bitti birde iki tane dha çocuğum var 3.ikiz oldu
Neler yaşıyorum bir Allah bir ben bilirim en azından mide bulantım biterse biraz olsun nefes alacağım herkesten dua bekliyorum henüz
9+1 im

Kızlar ilk üç ay kaç kilo aldınız ya da verdiniz toplamda kaç kilo almak gerekiyor bilginiz var mı ben verenlerdenim umarım toparlarım
Eve yeni geldim, geriden okuyorum mesajları. Ben +2 kilo almışım… bildigim kadariyla ilk 3 ay normalde kilo alınmıyor. benim hic kusmam olmadı biraz iştahım açildi galiba

Ah neredeyse aynıyız bende 9+1im
3.Gebelik ikiz olduğunu öğrendim öyle şaşkınım ki.. Duygularım çok karmaşıkti zor şeyler yaşadım.
Ama şimdi hepsini geçip canımın derdine düştüm
Bir tane prizin içiyorum evet üzülerek içiyorum ama onu da içmesem evdeki çocuklar ne olacak
Rabbim en iyisini bilir.
Dua bekliyorum

Allah bağışlasın çocuklar güzel inşallah sağlıkla gelir büyürler canınızı sıkmayın bir kaç haftaya azalır biter yavaş yavaş

Eve yeni geldim, geriden okuyorum mesajları. Ben +2 kilo almışım… bildigim kadariyla ilk 3 ay normalde kilo alınmıyor. benim hic kusmam olmadı biraz iştahım açildi galiba
Standart bir şey yok her hamilelik farklı rahat rahat yiyebiliyorsan güzel bir şey sonrasında verilir zaten hepsi

Yakında azalacaktır bulantılar inşallah saglikla gelsinler

Değil mi yaa, rahatladım valla yorumunu okurken. Haftaya ilk firsatta gidicem inşallah pazartesi olur
Hiç olmazsa için rahat olur canım özeldekilerin çok daha iyi çünkü görüntüleme cihazları
Benim gebeliğimi öğrendiğimden beri hiç bulantım olmadı 9+3'üm tartılara küstüm hamile kaldığımı öğrendiğimde de tartılmamıştım takıntı yapmıyım diye ama öyle bir iştah yok ben yiyorum sanki yediklerimi midemde kurt var onlar direk yiyorlar yarım saat sonra. Öyle bir açlık görmemiş gibiyim Azcık bulansaydı bari 2-3 kilo verirdik diyorum bazen

Ya yemin ederim aynıyız kusma veya bulantı olmasın çok zor gerçekten ama iştahsızlık kabulümdüüü mesela günde sadece 2 öğün yesem güzel olurdu… bazen çok ara öğün yapıyorum

İlk trimesterda 1-2 kilo almak normal kabul ediliyor. Kilo kaybı da sorun değil ama bayılacak gibi olmak, susuz kalmak vs sorun. Su içmek önemli. Az ve sık yemek öneriliyor. Bi de kilo alımı genelde ileri haftalarda artacağı için şimdiden sağlıklı atıştırmalık yemek, kilo ve iştah artışını frenlemek önemli. Doğumdan sonra verilir ama hemen verilmeyeceği için hem gebelik hem de doğum sonrası en zor zamanlar biraz daha zor geçer.

Kızlar ben hala ne bulantı,ne uyku,ne koku ne de meme hassasiyeti yaşamadım 9+ 4 olduk bugün. Sorun bende mi acep 8+1 de ultrason var,tahminde bulanacak var mı acep

Eklentiler

• IMG_5577.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 46
Ya yemin ederim aynıyız kusma veya bulantı olmasın çok zor gerçekten ama iştahsızlık kabulümdüüü mesela günde sadece 2 öğün yesem güzel olurdu… bazen çok ara öğün yapıyorum
Bende iki kilo almışım beni diyetisyene yönlendirdi sürekli acıkıyorum kusmam tiksinmem de yok tatlı harici ne bulsam yiyorum yakında yuvarlanacağım

Kızlar ben hala ne bulantı,ne uyku,ne koku ne de meme hassasiyeti yaşamadım 9+ 4 olduk bugün. Sorun bende mi acep 8+1 de ultrason var,tahminde bulanacak var mı acep
Bende de hiç bir belirti olmadı sadece uyku halim vardı Oda geçti insan bazen stres olmuyor değil sağlıkla gelsinler

Kızlar ilk üç ay kaç kilo aldınız ya da verdiniz toplamda kaç kilo almak gerekiyor bilginiz var mı ben verenlerdenim umarım toparlarım
Ben daha kilo almadım. Hiç bulantı tiksinme gibi şeylerde olmadı. Umarım uzun bir süre de almam.İştah kontrolünü çok sağlayamıyorum. Bazı yemekleri(sağlıksız) daha çok arzuluyorum. Bu arada herkesin max alabileceği kilo sınırı farklıymış canım.mesela bana doktorum ekmek yeme diyor.Yani karbonhidratı kes diyor ama benim için zor.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Zaten kilolu gebe kaldığım için dediğini düşünüyorum gebelik şekerinden bahsetmişti. Bunu hiç istemeyiz demişti

Çarşamba günü özele gittim benim görüntü bundan beter canım Allah doktorunda iyisini,ilgilisini nasip etsin inşallah kan sonucunda güzel çıkar herşey güzel ilerlesin

O bulantı tiksinmeyi hiç yaşamayın zaten çok zordu kilo vermiştim ama abartmadan alıcam haklısın şekeri karbonhidratı yüksek gıdalara dikkat etmek önemli her sabah tost yemeyi bırakmam lazım

Çarşamba günü özele gittim benim görüntü bundan beter canım Allah doktorunda iyisini,ilgilisini nasip etsin inşallah kan sonucunda güzel çıkar herşey güzel ilerlesin
Yaa deme ben pazartesi özele gidicem ikili test tekrarı için, bundan kötüsü olmaz heralde
Amiiin inşallah teşekkür ederim seninde bebişin saglikla gelsin inşallah

Baya güzel rahat geçiyor gebeliğin demekki bende meme hassasiyeti ve uyku var sadece.
Bu arada çok güzel poz vermiş maşallah benim bugünkü görüntüden sonra bunu görünce içim açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…