Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Rica etsem beni de gruba ekler misiniz

Baya güzel rahat geçiyor gebeliğin demekki bende meme hassasiyeti ve uyku var sadece.
Bu arada çok güzel poz vermiş maşallah benim bugünkü görüntüden sonra bunu görünce içim açıldı
Valla sabah işe gidip,akşam gelip temizlik yemek vs.her şey standart. Sadece 2 kg almışım :) 52 oldum yıllar sonra. Pozu güzel vermiş evet :) yarın özel bir kliniğe gideceğim kendi doktorum haricinde. Amerikada master yapmış,yılların uzmanı bir doktor. Aile dostumuz.Bir bende göreyim seni dedi. İnşallah her şey yolundadır

Kızlar cevap alamadim, fikrinizi almak isterim ultrason için tekrar özele gitmem gerekir mi sizce? Fotograf için değil, ikili tarama ultrasonu sadece 2 dakika sürdü diye
Bence gitme. Sonuçta ölçülmüş ve çok şükür bi aksilik çıkmamış . Ayrıntılı yı özelde yaptır bol bol görürsün o zaman

Kızlar günaydın. Gece rahat rahat uyuyan var mı aranızda , 9+5 olduk benim uyku bitti resmen. Burnum tıkanıyor her zamanki yastığımda ağzımdan nefes alıyorum boğazım kuruyor , yastığı yükseltiyorum belim ağrıyor, sıtma gibi titreme tutuyo çoğu gece, min. 2 kere tuvalete kalkıyorum . Şimdiden uykuyu kaybettim

9+3 ten 11 e kadar sürüyor o canım uyku gram uyumuyordum hormonlardan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…