Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Çok haklisin canım, bebişide yoruyorum böyle yapinca… uyumadan önce güzel düşünüp sabah güzel uyanirim inşallah teşekkür ederim

Aminnn inşallah hepimiz için ben yapı olarak biraz stresli bir insanım ve hamilelikte x2 oldu sanırım Hayirlisi ile ocak ayını görseydik zaman geçmiyor

1 hafta kadar bekletıyorlar. Stres yapma bosyere Bliyorsan örmeyi motif falan yap canta yap. Oyuncak ör ne bileyim bi dolu sey var:)Ben yemegı su ıcmeyı unutuyorum örgüye gömülünce :) bısı çıkmaz Allah'ın izniyle.

Hanımlar size arada ateş basması oluyor mu birkaç saniyelik gelip gitme şeklinde
Bende asiri terleme oluyor ayiptir soylemesi ozellikle disari cikarken yanimda yedek ic camasiri tasimaya basladim hic bu kadar terledigimi bilmezdim ki hava asiri sicak olmadiginda bile

Aminnn inşallah hepimiz için ben yapı olarak biraz stresli bir insanım ve hamilelikte x2 oldu sanırım Hayirlisi ile ocak ayını görseydik zaman geçmiyor
Bende boyleyim ya hep bi panik tabi sakin kalmaya kendimi telkin etmeye caliaiyorum cunku ortada bisey de yok ama hep kafada kuruyorum onceden kendi kendimi dinlerdim simdi bi de bebeyi dusunuyorum ahaha

Bi de insan normal zamanda kan vereceginde bile sonuc bekledigi icin acaba ne cikacak ya olumsuz bisey varsa korkusuna kapiliyor halbuki rutin kontrole gitmesek evde otururken aklimiza belki gelmeyecekti bu vesveseler ben oyle dusunmeye calisiyorum insan test mest bisey verince sonucuna kafa yoruyor ama aslinda bunlar kontrol icin prosedur icabi falan diyorum kendi kendime

İnşallah canım amin Yemek yemeği unutturan birşey bulamadım 32 yıldır dediğin gibi örmeyi mi ögrensem napsam

Bende boyleyim ya hep bi panik tabi sakin kalmaya kendimi telkin etmeye caliaiyorum cunku ortada bisey de yok ama hep kafada kuruyorum onceden kendi kendimi dinlerdim simdi bi de bebeyi dusunuyorum ahaha
O kafada kurmalar yok mu, doğum senaryolari bile yazıyorum kendime

Bende sürekli kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum, sonra endişeli tarafım “ben burdayım diyor”. Enabızda yaşarım sonuç çıkana kadar

Bende sürekli kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum, sonra endişeli tarafım “ben burdayım diyor”. Enabızda yaşarım sonuç çıkana kadar
Of o kadar aynıyız ki. Benim de haftaya doktorum önce muayene edecek eğer her şey yolundaysa fetal verebilirsin diyecekmiş ve ben 2 gündür resmen bunları düşünmekten uyuyamıyorum

Telaş yapma canım doktorun ne dedi

Bende başka İkizlere hamile olan var mı kızlar.
Mide bulantısı ile nasıl baş ediyorsunuz?
Pirizn içiyorum ama yinede var..
Dua bekliyorum
Ben 6 ile 12 hafta arası bulantı iştahsızlık baş dönmesinden ölüp bittim 3 kilo vermiştim ama 12. Ye girer girmez bir anda kesildi hepsi korkup doktora gittim plasentaya bağlanmış artık dengelenmiştir hormonlar dedi şükür iyiyim şimdi verdiklerimi alıyorum inşallah sizin de öyle olur

Kızlar ilk üç ay kaç kilo aldınız ya da verdiniz toplamda kaç kilo almak gerekiyor bilginiz var mı ben verenlerdenim umarım toparlarım

Kızlarr günaydın ben bugün 9+3 üm. 5 inde doktor kontrolüm var sanırım 2'li tarama için kan sonuçları hemen çıkmıyormuş. 5'inde 10+4 oluyorum acaba gittiğimde kanı alıp 1 hafta sonra tekrar ultrason için çağırır mı kan sonuçları da çıkmış olup ikisini de bir değerlendirir mi acaba diye düşünüyorum da

HAyırlı olsun canım ben de tüp bebek tedavisi gördüm diğer ilaçları bıraktırdı (progestan fitil 10 gün sonra bırakılacak) ama coraspirin ve enox kan sulandırıcı iğne doğuma kadar kullanılacak dedi.

Teşekkür ederim Sizin de hayırlı olsun. Coraspin 34. Haftaya kadar Oksaparı doğuma kadar dedi benim doktorum da.

Bende başka İkizlere hamile olan var mı kızlar.
Mide bulantısı ile nasıl baş ediyorsunuz?
Pirizn içiyorum ama yinede var..
Dua bekliyorum
ben de ikizlere hamileyim 9+4 deyim 6. haftads başladı bulantılarım sabahları yataktan kalkmadan çubuk kraker yiyorum bazı sabahlar işe yaramıyor öğüre öğüre kusuyorum midem boş olsa bile bazen de kraker bastırıyor belli bir dönem ayva çok iyi geldi mideme şimdi de domates ekmek yemek midemi rahatlstıyor bir de sen ilaç kullanıyorsun sanırım durumun benden çok daha ciddi bulsntı konusunda rabbim yardımcımız olsun ama az kaldı öyle düşün ilk 3-4 ay sonra rahatlayacsğız he bir de mideni çok boş bırakmamaya çalış ne zamanki midem bulanıyor diyip bir şey yemediğimde çok daha kötü oluyor ufak ufak lokmalar iyi gelşyor ama bazen de ne yapsam olmuyor midemdekiler ısrarla çıkmak istiyor

tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ben de coraspin kullanıyorum günde bir defa tabii bunun yanında vitaminler, fitil ve iğneler de var ve tarama testin allahın izniyle inşallah güzel sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…