Çok haklisin canım, bebişide yoruyorum böyle yapinca… uyumadan önce güzel düşünüp sabah güzel uyanirim inşallahCanım benim içini ferah tut lütfen. Öncelikle her şey yolunda gidiyorken olumsuz düşüncelere kapılma lütfen. Güzel şeyler düşün,güzel güzel kendine vakit ayır ve güzeli çağırinan tertemiz gelecek sonuçların,yorma bebişini de kendini de
Aminnn inşallah hepimiz içinBen herşeyden korkuyorum biraz sıkıntılı başladı bu hamilelik sürecim...çok istedigim beklediğim halde sevinemedim bile endişelerden..daha öncede düşük yapmıştım onunda etkisi var tabi...heran birşey olacak korkusu ... afedersiniz akıntım olsa hemen bakıyorum kanamami diye...testlere baslamadim daha o zaman neler yasayacam Allah bilir...Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...kalbimize ferahlık versin ...
1 hafta kadar bekletıyorlar. Stres yapma bosyere Bliyorsan örmeyi motif falan yap canta yap. Oyuncak ör ne bileyim bi dolu sey var:)Ben yemegı su ıcmeyı unutuyorum örgüye gömülünce :) bısı çıkmaz Allah'ın izniyle.Kızlar ben yarın için çok korkuyorum, yarin ikili testim var, içimdeki endişeyi atamiyorum. Niye böyle olduğuma da anlam veremiyorum. Kan testi sonucuda sanirim hemen cikmiyormus ikili testte… birde onu beklerken full stres olucam. Bazılari bu süreci o kadar güzel atlatıyorki keşke öyle olabilsem
Bende asiri terleme oluyor ayiptir soylemesi ozellikle disari cikarken yanimda yedek ic camasiri tasimaya basladim hic bu kadar terledigimi bilmezdim ki hava asiri sicak olmadiginda bileHanımlar size arada ateş basması oluyor mu birkaç saniyelik gelip gitme şeklinde
Bende boyleyim ya hep bi panik tabi sakin kalmaya kendimi telkin etmeye caliaiyorum cunku ortada bisey de yok ama hep kafada kuruyorumAminnn inşallah hepimiz içinben yapı olarak biraz stresli bir insanım ve hamilelikte x2 oldu sanırım Hayirlisi ile ocak ayını görseydik zaman geçmiyor
İnşallah canım amin1 hafta kadar bekletıyorlar. Stres yapma bosyere Bliyorsan örmeyi motif falan yap canta yap. Oyuncak ör ne bileyim bi dolu sey var:)Ben yemegı su ıcmeyı unutuyorum örgüye gömülünce :) bısı çıkmaz Allah'ın izniyle.
Bende boyleyim ya hep bi panik tabi sakin kalmaya kendimi telkin etmeye caliaiyorum cunku ortada bisey de yok ama hep kafada kuruyorumonceden kendi kendimi dinlerdim simdi bi de bebeyi dusunuyorum ahaha
O kafada kurmalar yok mu, doğum senaryolari bile yazıyorum kendimeBende boyleyim ya hep bi panik tabi sakin kalmaya kendimi telkin etmeye caliaiyorum cunku ortada bisey de yok ama hep kafada kuruyorumonceden kendi kendimi dinlerdim simdi bi de bebeyi dusunuyorum ahaha
Bende sürekli kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum, sonra endişeli tarafım “ben burdayım diyor”. Enabızda yaşarım sonuç çıkana kadarBi de insan normal zamanda kan vereceginde bile sonuc bekledigi icin acaba ne cikacak ya olumsuz bisey varsa korkusuna kapiliyor halbuki rutin kontrole gitmesek evde otururken aklimiza belki gelmeyecekti bu vesveseler ben oyle dusunmeye calisiyorum insan test mest bisey verince sonucuna kafa yoruyor ama aslinda bunlar kontrol icin prosedur icabi falan diyorum kendi kendime
Of o kadar aynıyız ki. Benim de haftaya doktorum önce muayene edecek eğer her şey yolundaysa fetal verebilirsin diyecekmiş ve ben 2 gündür resmen bunları düşünmekten uyuyamıyorumBende sürekli kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum, sonra endişeli tarafım “ben burdayım diyor”. Enabızda yaşarım sonuç çıkana kadar
Telaş yapma canım doktorun ne dediMerhabalar kızlar ben 5 haftalık hamileyim tsh hormon çok yüksek 9 cıktı t4 de tam tersi az çıkmış , bide bugün 1 kahve lekesı çıktı sizde hiç oldu mu? Dün ultrasonda kese vardı 1 hafta sonra kalbi duymaya gelebilirsin dedi hoca
Ben 6 ile 12 hafta arası bulantı iştahsızlık baş dönmesinden ölüp bittim 3 kilo vermiştim ama 12. Ye girer girmez bir anda kesildi hepsi korkup doktora gittim plasentaya bağlanmış artık dengelenmiştir hormonlar dediBende başka İkizlere hamile olan var mı kızlar.
Mide bulantısı ile nasıl baş ediyorsunuz?
Pirizn içiyorum ama yinede var..
Dua bekliyorum
HAyırlı olsun canım ben de tüp bebek tedavisi gördüm diğer ilaçları bıraktırdı (progestan fitil 10 gün sonra bırakılacak) ama coraspirin ve enox kan sulandırıcı iğne doğuma kadar kullanılacak dedi.Merhaba hanımlar. Aranıza yeni katıldım.
Sat 09 Nisan 2025
Beklenen doğum tarihi 14 Ocak 2026
Yarın ikili tarama testi için randevum var. Dualarınızı beklerim.
Bu arada oksapar 4bin ve coraspin kullanıyorum Benim gibi anne adayı var mıdır aramızda?
Teşekkür ederim Sizin de hayırlı olsun. Coraspin 34. Haftaya kadar Oksaparı doğuma kadar dedi benim doktorum da.HAyırlı olsun canım ben de tüp bebek tedavisi gördüm diğer ilaçları bıraktırdı (progestan fitil 10 gün sonra bırakılacak) ama coraspirin ve enox kan sulandırıcı iğne doğuma kadar kullanılacak dedi.
ben de ikizlere hamileyim 9+4 deyim 6. haftads başladı bulantılarım sabahları yataktan kalkmadan çubuk kraker yiyorum bazı sabahlar işe yaramıyor öğüre öğüre kusuyorum midem boş olsa bile bazen de kraker bastırıyor belli bir dönem ayva çok iyi geldi mideme şimdi de domates ekmek yemek midemi rahatlstıyor bir de sen ilaç kullanıyorsun sanırım durumun benden çok daha ciddi bulsntı konusunda rabbim yardımcımız olsun ama az kaldı öyle düşün ilk 3-4 ay sonra rahatlayacsğız he bir de mideni çok boş bırakmamaya çalış ne zamanki midem bulanıyor diyip bir şey yemediğimde çok daha kötü oluyor ufak ufak lokmalar iyi gelşyor ama bazen de ne yapsam olmuyor midemdekiler ısrarla çıkmak istiyorBende başka İkizlere hamile olan var mı kızlar.
Mide bulantısı ile nasıl baş ediyorsunuz?
Pirizn içiyorum ama yinede var..
Dua bekliyorum
Teşekkür ederim Sizin de hayırlı olsun. Coraspin 34. Haftaya kadar Oksaparı doğuma kadar dedi benim doktorum da.
tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ben de coraspin kullanıyorum günde bir defa tabii bunun yanında vitaminler, fitil ve iğneler de var ve tarama testin allahın izniyle inşallah güzel sonuçlanırMerhaba hanımlar. Aranıza yeni katıldım.
Sat 09 Nisan 2025
Beklenen doğum tarihi 14 Ocak 2026
Yarın ikili tarama testi için randevum var. Dualarınızı beklerim.
Bu arada oksapar 4bin ve coraspin kullanıyorum Benim gibi anne adayı var mıdır aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?