- 14 Mayıs 2025
- 227
- 515
- 18
kilo verenlerdenim 2 kilo verdim ama doktorum hiçbir şey olmaz dedi hareketlerini kısıtlamıyorsa bu kilo verme sorun olmaz dedi bebiş ilk üç ay sen bir şey yiyemesen de senden besleniyor senin depondan zaten sonrasında da ekstra bir şeyler yemeye de gerek yok fszla fazla her zaman ne yiyorsan öyle devam etmek lazım sağlıklı bir şekilde olmalı tabii buKızlar ilk üç ay kaç kilo aldınız ya da verdiniz toplamda kaç kilo almak gerekiyor bilginiz var mı ben verenlerdenim umarım toparlarım
Amin inşallah Allah razı olsuntüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ben de coraspin kullanıyorum günde bir defa tabii bunun yanında vitaminler, fitil ve iğneler de var ve tarama testin allahın izniyle inşallah güzel sonuçlanır
Doğru aslında ilk 3 ay yolktan besleniyor yine de bi acaba diyor insan bende 12. Haftadan sonra rahat yeme başladı umarım bulantı tamamen bitmiştirkilo verenlerdenim 2 kilo verdim ama doktorum hiçbir şey olmaz dedi hareketlerini kısıtlamıyorsa bu kilo verme sorun olmaz dedi bebiş ilk üç ay sen bir şey yiyemesen de senden besleniyor senin depondan zaten sonrasında da ekstra bir şeyler yemeye de gerek yok fszla fazla her zaman ne yiyorsan öyle devam etmek lazım sağlıklı bir şekilde olmalı tabii bu
Benimde kızım 10 yaşında. Bu seferki ayrı bir heyecan unutmuşum ilk hamileliğimi.Benimde küçük kızım 10 yaşında. Sağlıkla kavuşalım . Sizde heyecanlı mısınız sanki çok farklı bu kez için ayrı bi kıpırdıyor
Benim belirtiler 5 haftalıkken başladı 9 haftalik olunca hafifledi biraz şuan 11+4 oldum biraz daha iyiyimben de 9+0 ım her hamiş kendine özel geçirirmiş bu süreci benim bulantılar 6. hafta başladı ikiz diye mi acaba erkenden başladı dün çok kötü oldum bugün de sanki boğazımda bir şey var kusmakla kusmamak arasında gidip geliyorum hep çok şanslısınız maşallah diyelim böyle devam edin
Valla ben en son 2 kilo almistim ama bence o zamandan bu yana bi 2 kilo daha almisligim vardir aciktigim icin yiyorum yapacak bir sey yokKızlar ilk üç ay kaç kilo aldınız ya da verdiniz toplamda kaç kilo almak gerekiyor bilginiz var mı ben verenlerdenim umarım toparlarım
Ay verilir sonra şifa olsun kimse sen kilo almışsınnn demiyorken her şeyi yemek lazımValla ben en son 2 kilo almistim ama bence o zamandan bu yana bi 2 kilo daha almisligim vardir aciktigim icin yiyorum yapacak bir sey yok
Zaten zayiftim ara ara istahim da gidiyor diye sikayet ediyordum iyi oldu benim icin cevremdekiler de yakistiriyor ahahahAy verilir sonra şifa olsun kimse sen kilo almışsınnn demiyorken her şeyi yemek lazım
Kızlar ilk üç ay kaç kilo aldınız ya da verdiniz toplamda kaç kilo almak gerekiyor bilginiz var mı ben verenlerdenim umarım toparlarım
13 +4 için tesadüfKızlar ilk üç ay kaç kilo aldınız ya da verdiniz toplamda kaç kilo almak gerekiyor bilginiz var mı ben verenlerdenim umarım toparlarım
İyi olmuş o zaman afiyetler olsun vitamin olsun bebişeZaten zayiftim ara ara istahim da gidiyor diye sikayet ediyordum iyi oldu benim icin cevremdekiler de yakistiriyor ahahah
Ben çok kontrole gitmiyorum en son 7 haftalıkken gitim normal miBen çok şaşırdım hatta doktorum dedi ki bir hafta sonra tekrar gel bu aralar biraz sık görüşeceğiz bir hafta sonra daha da çok şaşıracaksın
Ben 50 51 kiloydum 48 e düştüm son 1 haftadır toparlamaya başladım 49 oldum artıcam yavaş yavaş77 kiloda kalmisim 73 kiloda 7 haftalikken ogrendim suan 74 um 13 +4 haftaligizkzimi 110 kiloda doğurdum bunda kilo almam insallah cok zor bi normal dogum geçirdim kilolu hamilelikde dogumda cok zor
güzel sonuç almışsınCanım kızlarikili testi bugün yaptırdım (12+0), ben devlete gidiyorum, normal kontrol zamanında ultrason 1 dakika sürüyorsa bugün 2 dakika sürmüştür kafama takmayım diyorum ama 15/20 dakika ultrason yaptıranlar var ikili testte.
Özele gitsem mi? Ultrason tekrarı için???
Neyseki ense kalınlığı 1,3 çıktı, allaha şükürler olsunama burnu hakkında bir şey söylemediler, sormayı unutunca internete yazdım, ense kalınlığı 3ü geçince burnuna bakıyorlarmış. Bu konuda bilgisi olan bana yazsın lütfennn
1 hafta sonra kan sonucu cikarmış, asıl önemli olan onu beklemek şimdi.
Ve son olarak size güzel bir ultrason görüntüsü bırakmak isterdim ama inanın çamaşır makinesiyle çekilse daha güzel çıkardı bebeğim.
Cinsiyet tahmini bile yapılmaz baksanıza
Kuzum bunlar bu makinayla cinsiyeti nasıl görecekkkgüzel sonuç almışsınhangi cihazla çekmişler hiç göremedim ama kesin çok minnoşturrr
Bence de burda görünmesi zor gibi ama kesen benimkine benziyor erkek olmasınKuzum bunlar bu makinayla cinsiyeti nasıl görecekkkcinsiyet için özele gitmem şart oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?