Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Yani benimki öyle olmuştu titreme üşüme hatta ara ara oluyor bile hala 11 hafta 3 günlük olduk ara ara oluyor yani

Çok kısa bi süreliğine rahatlama oluyor 2. Trimester bşlarında bi rahat ediyo insan ama ortasından sonra hiç bişey yoksa mide yanması başlıyor ve yine uyuyamıyosun

Başından beri bendede akşamları burun tikanikligi var kesinlikle gebelikle ilgili cunku daha önce olmazdı, ve evet bazen aniden titreme oluyor yine akşamları ama kısa sürüyor. Gece tuvalete kalkiyorsan bence güzel bol su tüketiyorsun demekki, ama seni anliyorum uykun bölünüyor sonucta

Belirtilerimiz tamamen aynı, bakalım cinsiyet aynı mi cikcak
Haftaiçi ikili tarama için çağırdı ama cinsiyeti görür mü ki ay heyecanlanıyorum cinsiyeti öğrenince haber edin

Burun tıkanıklığı bende de oluyor hatta eşime de dedim nefes alamıyorum diye WC olayı zaten mekik dokuyorum ama olsun bazı bedeller ödeniyor

Bende oksapar 4000 ilk ve coraspirin kullanıyorum

rabbim kolaylık versin sana hem maddi hem manevi güç de versinn

Arkadaşlar herkese merhaba ben de 10+1 haftalık hamileyim fetal dna için fiyat aldınız mı yaptırdınız mı fiyatlar nedir? 385 Euro fiyat verdiler bana pahalı mı normal mi bilemedim

Sevgili anneler bir kaç gündür olan lekelenmem sonucu dün doktora gittim ve malesef 8+2 de kalbinin durduğunu öğrendim aynı şey bir sene içinde ikinci kere başıma geliyor çok üzgünüm. Umarım sizlere Allah sağlıklı hamilelik süreçleri nasip etsin yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütün

Ah canım çok üzüldüm.
Rabbim bu çektiğin üzüntülerin karşılığını en güzel şekilde mükafatkandırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…