- 7 Mayıs 2025
- 278
- 147
- 18
- 25
Yani benimki öyle olmuştu titreme üşüme hatta ara ara oluyor bile hala 11 hafta 3 günlük olduk ara ara oluyor yaniKızlar günaydın. Gece rahat rahat uyuyan var mı aranızda , 9+5 olduk benim uyku bitti resmen. Burnum tıkanıyor her zamanki yastığımda ağzımdan nefes alıyorum boğazım kuruyor , yastığı yükseltiyorum belim ağrıyor, sıtma gibi titreme tutuyo çoğu gece, min. 2 kere tuvalete kalkıyorum . Şimdiden uykuyu kaybettim
Çok kısa bi süreliğine rahatlama oluyor 2. Trimester bşlarında bi rahat ediyo insan ama ortasından sonra hiç bişey yoksa mide yanması başlıyor ve yine uyuyamıyosunKızlar günaydın. Gece rahat rahat uyuyan var mı aranızda , 9+5 olduk benim uyku bitti resmen. Burnum tıkanıyor her zamanki yastığımda ağzımdan nefes alıyorum boğazım kuruyor , yastığı yükseltiyorum belim ağrıyor, sıtma gibi titreme tutuyo çoğu gece, min. 2 kere tuvalete kalkıyorum . Şimdiden uykuyu kaybettim
Ay sanki bi an bakınca kız bebiş gördüm
Bir sonraki ultrason görüntüsünde bence kesin tahmin yapilirKızlarr cuma gününü beklerken türlü türlü senaryolar kuruyorum bari kafam dağılsın bu 10+2den bir görüntü buna cinsiyet tahmini yapılır mı
Başından beri bendede akşamları burun tikanikligi var kesinlikle gebelikle ilgili cunku daha önce olmazdı, ve evet bazen aniden titreme oluyor yine akşamları ama kısa sürüyor. Gece tuvalete kalkiyorsan bence güzel bol su tüketiyorsun demekki, ama seni anliyorum uykun bölünüyor sonuctaKızlar günaydın. Gece rahat rahat uyuyan var mı aranızda , 9+5 olduk benim uyku bitti resmen. Burnum tıkanıyor her zamanki yastığımda ağzımdan nefes alıyorum boğazım kuruyor , yastığı yükseltiyorum belim ağrıyor, sıtma gibi titreme tutuyo çoğu gece, min. 2 kere tuvalete kalkıyorum . Şimdiden uykuyu kaybettim
Belirtilerimiz tamamen aynı, bakalım cinsiyet aynı
Baya güzel rahat geçiyor gebeliğin demekkibende meme hassasiyeti ve uyku var sadece.
Bu arada çok güzel poz vermiş maşallahbenim bugünkü görüntüden sonra bunu görünce içim açıldı
Haftaiçi ikili tarama için çağırdı ama cinsiyeti görür mü kiBelirtilerimiz tamamen aynı, bakalım cinsiyet aynı mi cikcak
Burun tıkanıklığı bende de oluyor hatta eşime de dedim nefes alamıyorum diye WC olayı zaten mekik dokuyorum ama olsun bazı bedeller ödeniyorKızlar günaydın. Gece rahat rahat uyuyan var mı aranızda , 9+5 olduk benim uyku bitti resmen. Burnum tıkanıyor her zamanki yastığımda ağzımdan nefes alıyorum boğazım kuruyor , yastığı yükseltiyorum belim ağrıyor, sıtma gibi titreme tutuyo çoğu gece, min. 2 kere tuvalete kalkıyorum . Şimdiden uykuyu kaybettim
Erkek olma ihtimali yüksek dedi. Tam söylemediKız bebek canım doktor söylemedimi ben kız gördüm
Neye göre kız dediniz peki?)Yüzde yüz kız
Nub teorisine göre kız görünüyorNeye göre kız dediniz peki?)
Tabi gene yüzde yüz demiyimde yani yüzde 80 diyim yine rabbim bilirErkek olma ihtimali yüksek dedi. Tam söylemedi
Tam göremiyorum ama kız bebek ihtimali daha yüksek canım
Bende oksapar 4000 ilk ve coraspirin kullanıyorumMerhaba hanımlar. Aranıza yeni katıldım.
Sat 09 Nisan 2025
Beklenen doğum tarihi 14 Ocak 2026
Yarın ikili tarama testi için randevum var. Dualarınızı beklerim.
Bu arada oksapar 4bin ve coraspin kullanıyorum Benim gibi anne adayı var mıdır aramızda?
rabbim kolaylık versin sana hem maddi hem manevi güç de versinnAh neredeyse aynıyız bende 9+1im
3.Gebelik ikiz olduğunu öğrendim öyle şaşkınım ki.. Duygularım çok karmaşıkti zor şeyler yaşadım.
Ama şimdi hepsini geçip canımın derdine düştüm
Bir tane prizin içiyorum evet üzülerek içiyorum ama onu da içmesem evdeki çocuklar ne olacak
Rabbim en iyisini bilir.
Dua bekliyorum
Ah canım çok üzüldüm.Sevgili anneler bir kaç gündür olan lekelenmem sonucu dün doktora gittim ve malesef 8+2 de kalbinin durduğunu öğrendim aynı şey bir sene içinde ikinci kere başıma geliyor çok üzgünüm. Umarım sizlere Allah sağlıklı hamilelik süreçleri nasip etsin yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütün
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahAh canım çok üzüldüm.
Rabbim bu çektiğin üzüntülerin karşılığını en güzel şekilde mükafatkandırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?