Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Canımm Rabbim gönlüne ferahlık versin çok üzüldüm. Sağlıkla kucağına alacağın bebeklerin olur inşallah. Dualarımdasın

Arkadaşlar herkese merhaba ben de 10+1 haftalık hamileyim fetal dna için fiyat aldınız mı yaptırdınız mı fiyatlar nedir? 385 Euro fiyat verdiler bana pahalı mı normal mi bilemedim
350 euro fiyat verildi bana da bebişlerim ikiz acaba iki tane oluşu fiyatı etkiledi mi onu hiç sormak aklıma gelmedi

rabbim kalbine ferahlık ve sabır versin üzünütünü derinden hissettim rabbimin imtihanları bizleri bazen çok zorluyor ama ne kadar güçlü durursak mükafatı bir o kadar güzel oluyor allahtan sabır diliyorum sana rabvim tüm güzellikleri en kısa zamanda önüne serer inşallah

Arkadaşlar herkese merhaba ben de 10+1 haftalık hamileyim fetal dna için fiyat aldınız mı yaptırdınız mı fiyatlar nedir? 385 Euro fiyat verdiler bana pahalı mı normal mi bilemedim
Ben 13 14 bin e yaptırmıştım sonucu bekliyorum bu arada erken haftalarda tavsiye etmiyorlar bebeğin dna oranı düşük çıkabiliyor 12 den sonra daha sağlıklı

Bende migren yüzünden 2 kez acillik oldum...burun tıkanıklığı ve ayaklarda üşüme var...uykum iyi, kızımla erkenden uyuyoruz.

Bende aynıyım,9+4 ama ne akşamları ne geceleri uyuyabiliyorum. Sabah erkenden kalkıp işe gidiyorum. Uykusuzlukta çekmiyorum gün içinde ama bir yerden sonra sıkıntı olacak uyku

Bende migren yüzünden 2 kez acillik oldum...burun tıkanıklığı ve ayaklarda üşüme var...uykum iyi, kızımla erkenden uyuyoruz.
Migren için ne yapıyorlar. Benim de üç dört gün başım çok şiddetli ağrıyor gözüme indi artık ağrı. Kafamın tepesi de ağrıyor. Migrenle şiddetli baş ağrısı aynı anda gelmiş gibi

Bende de migren var delirtiyor bazen… acile gittiğinde ne yaptılar ne verdiler? İyi geldi mi? Belki bundan sonra bende evde o acıyı çekmek yerine acile giderim

Ben 13 14 bin e yaptırmıştım sonucu bekliyorum bu arada erken haftalarda tavsiye etmiyorlar bebeğin dna oranı düşük çıkabiliyor 12 den sonra daha sağlıklı
Siz cinsiyeti fetal dna ile mi öğrendiniz acaba yoksa cinsiyeti doktor önceden söyledi mi

Doktor söyledi Fetal sonucum da haftaya çıkar bakalım hayırlısı
Ayy hayırlı uğurlu olsun ne çıktı cinsiyet inşallah dna da temiz çıkar sağlıcakla alırsınız kucağınıza yavrunuzu bende pazartesi kontrole gidicem acaba cinsiyeti söyler mi diye düşünüyorum 12 haftalık benim daha ama zaten ben de fetal dna yaptırmayı düşünüyorum yine de öğrenme ihtimali beni heyecanlandırıyor

Allah razı olsun çok teşekkür ederim öyle tabi vardır Allah'ın bir bildiği hepimiz için en iyisi en güzelini nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…