- 7 Kasım 2019
- 6.477
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.058
- 198
Tam göremiyorum ama kız bebek ihtimali daha yüksek canım
Dr bakarken cok ugrastı gostersın dıye.renkliyle de baktı da yok:)) Sanki ben de kız gbi gördüm ya. net olmayınca söylemek istemedi heralde 3 cızgı gibiydi nub. Oglumda faklıydı hatırlıyorum cunku . Full totoyu döndü sıpa ya. 4 hafta sonra gidecekmisim emaann:)) peeehhhhAy sanki bi an bakınca kız bebiş gördüm
Benim aralar analara karışmış gibi hahahYa yemin ederim aynıyızkusma veya bulantı olmasın çok zor gerçekten ama iştahsızlık kabulümdüüü mesela günde sadece 2 öğün yesem güzel olurdu… bazen çok ara öğün yapıyorum
Hangi firmadan fiyat aldınız acaba bans eurofins kdv dahil 415 dedi sizin fiyata da kdv dahil miArkadaşlar herkese merhaba ben de 10+1 haftalık hamileyim fetal dna için fiyat aldınız mı yaptırdınız mı fiyatlar nedir? 385 Euro fiyat verdiler bana pahalı mı normal mi bilemedim
Hangi firmadan fiyat aldınız acaba bans eurofins kdv dahil 415 dedi sizin fiyata da kdv dahil mi350 euro fiyat verildi bana da bebişlerim ikiz acaba iki tane oluşu fiyatı etkiledi mi onu hiç sormak aklıma gelmedi
Pek seçilmiyor canım ya bacak arası net degil ama illa tahmin et dersen açı durumuna ve kafa yapısına göre kız bebek ihtimali yüksekEki Görüntüle 3610588 kızlar kizlaaar bu sabahki görüntümüz 11+6 ile uyumlu gidiyoruz sizce cinsiyet nedir
Buna da şükür ya teşekkür ederimPek seçilmiyor canım ya bacak arası net degil ama illa tahmin et dersen açı durumuna ve kafa yapısına göre kız bebek ihtimali yüksek
Ne doktorlar varmış ya hem çok uğraşıyor hem de renkliyle deniyorDr bakarken cok ugrastı gostersın dıye.renkliyle de baktı da yok:)) Sanki ben de kız gbi gördüm ya. net olmayınca söylemek istemedi heralde 3 cızgı gibiydi nub. Oglumda faklıydı hatırlıyorum cunku . Full totoyu döndü sıpa ya. 4 hafta sonra gidecekmisim emaann:)) peeehhhh
Teşekkür ederim aminn inşallah hepimizin temiz çıkar sonuçlarıAyy hayırlı uğurlu olsun ne çıktı cinsiyet inşallah dna da temiz çıkar sağlıcakla alırsınız kucağınıza yavrunuzubende pazartesi kontrole gidicem acaba cinsiyeti söyler mi diye düşünüyorum 12 haftalık benim daha ama zaten ben de fetal dna yaptırmayı düşünüyorum yine de öğrenme ihtimali beni heyecanlandırıyor
Geçmiş olsun istersen seni de gruhbumuza alabilirizzKizlar grupta planli serklaji olan anne adayi var mi acaba
remzi abalıya gidiyorum ben şu an kendisine ait özel kliniği var kendilerinin anlaşmalı olduğu yurt dışından bir firma var yurt dışına gönderiliyor alınan örnekler açıkçası hiç adını da sormadım firmanın doktorum bana çok güven verdiği için sorgulamadımBenim aralar analara karışmış gibi hahah
Hangi firmadan fiyat aldınız acaba bans eurofins kdv dahil 415 dedi sizin fiyata da kdv dahil mi
Hangi firmadan fiyat aldınız acaba bans eurofins kdv dahil 415 dedi sizin fiyata da kdv dahil mi
Aklıma sezerciğin sahnesi geldi. Cok mu tattlıı hhmmmmm baldan tatlıı. Allah sana da nasıp etsın ahahahahah cok guldum ben Allah'ım seni de güldürsün yaNe doktorlar varmış ya hem çok uğraşıyor hem de renkliyle deniyornaz yapıyor bebiş
Ben 10+4 um daha hiç kan vermedim sadece ultrasyon yapıldı 12 gün sonraya randevum var sanırım ozaman yapılacakMerhabalar,
Ilk 12 haftaya gelenleri tebrik ediyorum.
Birsey sormak istiyorum, ben suan 7+4üm,
Henuz doktor benden kan degerleri ile ilgili birsey istemedi. Örneğin toksoplazma..
Siz ne zman ne testleri yaptirdiniz acaba?
Gec kalmak istemiyorum..
Bende 5. Haftada tüm değerlere bakılmıştıMerhabalar,
Henuz doktor benden kan degerleri ile ilgili birsey istemedi. Örneğin toksoplazma..
Gec kalmak istemiyorum..
Ahahaha biliyorum o sahneyiAklıma sezerciğin sahnesi geldi. Cok mu tattlıı hhmmmmm baldan tatlıı. Allah sana da nasıp etsın ahahahahah cok guldum ben Allah'ım seni de güldürsün ya
9+6 da kan verdim ben, öyle denk geldi doktor randevum… kendim gittim o hafta yani.Merhabalar,
Gec kalmak istemiyorum..
Benim tüm kanlara ve idrara 5.-6. Haftadayken bakıldı. Özellikle toksoplazmayı merak ediyordum evcil hayvanjm olduğu için şükür sıkıntj çıkmadı hiçbirndeMerhabalar,
Gec kalmak istemiyorum..
Merhabalar,
Gec kalmak istemiyorum
Ayy benim de kedim var doğum yaptı bi de 3 de yavru etraftan yok hamileyken olmaz vs diyenler çok canımı sıkıyorBenim tüm kanlara ve idrara 5.-6. Haftadayken bakıldı. Özellikle toksoplazmayı merak ediyordum evcil hayvanjm olduğu için şükür sıkıntj çıkmadı hiçbirnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?