Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Ay sanki bi an bakınca kız bebiş gördüm
Dr bakarken cok ugrastı gostersın dıye.renkliyle de baktı da yok:)) Sanki ben de kız gbi gördüm ya. net olmayınca söylemek istemedi heralde 3 cızgı gibiydi nub. Oglumda faklıydı hatırlıyorum cunku . Full totoyu döndü sıpa ya. 4 hafta sonra gidecekmisim emaann:)) peeehhhh

Ya yemin ederim aynıyız kusma veya bulantı olmasın çok zor gerçekten ama iştahsızlık kabulümdüüü mesela günde sadece 2 öğün yesem güzel olurdu… bazen çok ara öğün yapıyorum
Benim aralar analara karışmış gibi hahah
Arkadaşlar herkese merhaba ben de 10+1 haftalık hamileyim fetal dna için fiyat aldınız mı yaptırdınız mı fiyatlar nedir? 385 Euro fiyat verdiler bana pahalı mı normal mi bilemedim
Hangi firmadan fiyat aldınız acaba bans eurofins kdv dahil 415 dedi sizin fiyata da kdv dahil mi
350 euro fiyat verildi bana da bebişlerim ikiz acaba iki tane oluşu fiyatı etkiledi mi onu hiç sormak aklıma gelmedi
Hangi firmadan fiyat aldınız acaba bans eurofins kdv dahil 415 dedi sizin fiyata da kdv dahil mi

Ben de sabah tartıldım. En son 3 kilo kaybetmiştim 1 kilo daha verdiğimi gördüm. Toplamda 4 kilo vermiş oldum yaklaşık son 1 aydır. Ne zaman almaya başlarım bakalım bilmiyorum.
Bulantı ilacını almasam sürekli bulantı kusma , ilacı alınca sersemleştiriyor sürekli uyku.

Ne doktorlar varmış ya hem çok uğraşıyor hem de renkliyle deniyor naz yapıyor bebiş

Teşekkür ederim aminn inşallah hepimizin temiz çıkar sonuçları Hiç beklemiyordum 13. Haftada gittim doktor bi anda cinsiyet tahminim var söyliyim mi dedi erkekmiş tabi büyük olasılıkla haftaya netleşir sonuçlanınca sağlıkla gelsinler inşallah

Merhabalar,
Ilk 12 haftaya gelenleri tebrik ediyorum.
Birsey sormak istiyorum, ben suan 7+4üm,
Henuz doktor benden kan degerleri ile ilgili birsey istemedi. Örneğin toksoplazma..
Siz ne zman ne testleri yaptirdiniz acaba?
Gec kalmak istemiyorum..

remzi abalıya gidiyorum ben şu an kendisine ait özel kliniği var kendilerinin anlaşmalı olduğu yurt dışından bir firma var yurt dışına gönderiliyor alınan örnekler açıkçası hiç adını da sormadım firmanın doktorum bana çok güven verdiği için sorgulamadım

İyi akşamlar anneler 10 gün önce hafif açık pembe peçeteye gelecek şekilde lekelenmem oldu az bı kanama alanım varmış doktorum progestan hap şeklinde başlattı 1 hafta sabah akşam kullanmamı söyledi kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım çok şükür o günden beri doktora gitmedim 7 temmuzda 2li tarama testim var hayırlısıyla inşallah

Ben 10+4 um daha hiç kan vermedim sadece ultrasyon yapıldı 12 gün sonraya randevum var sanırım ozaman yapılacak

Bende 5. Haftada tüm değerlere bakılmıştı

9+6 da kan verdim ben, öyle denk geldi doktor randevum… kendim gittim o hafta yani.
Bence 10. Haftayı geçirme

Benim tüm kanlara ve idrara 5.-6. Haftadayken bakıldı. Özellikle toksoplazmayı merak ediyordum evcil hayvanjm olduğu için şükür sıkıntj çıkmadı hiçbirnde

Doktorum 6. Haftada yaptırmamı istemişti. Eğer iletişimdeyseniz sorup sağlık ocağına da başvurabilirsiniz orda da gebelikle ilgili her şeye bakılıyor diye biliyorum

Benim tüm kanlara ve idrara 5.-6. Haftadayken bakıldı. Özellikle toksoplazmayı merak ediyordum evcil hayvanjm olduğu için şükür sıkıntj çıkmadı hiçbirnde
Ayy benim de kedim var doğum yaptı bi de 3 de yavru etraftan yok hamileyken olmaz vs diyenler çok canımı sıkıyor aksine bu süreçte ilaç gibi geliyorlar banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…