Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    80
Merhaba 8 hafta sat'a göre mi yoksa Dr ultrasona göre mi 8 haftada gördü acaba.benimde geç döllenme .sat a göre 7 hafta ama ultrasonda 5 hafta dedi.keseyi yeni gördük sayilir
Yanlış hatırlamıyorsam sata göre 8+4 falandı.
Stres yapmayın kendinizi ve bebeği etkilemeyin. Herkesin bünyesi de farklı, her gebeliğin gelişimi de farklı.
İkinci gebeliğim şuan ikisi de birbirinden farklı etkiledi beni. hâlâ hastaneye gitmedim direkt 8. Hafta gitmeyi planlıyorum ters bişi olmazsa.
Allah sağlıklı hayırlı gebelik süreci ve doğumlar nasip etsin. 🙏🏻
 
Kızlar folik asit hangi ilacı verdi doktorunuz?
 
Kızlar selam 6+3 olduk biz. Buradaki her kız kardeşim hayırlısıyla kucağına alsın inşallah bebişini🩷 benim ağzımda sanki ilaç çiğnemişim gibi bir tat var 3 gündür geçmiyor var mı başka yaşayan, ne yapsam geçer?
 
Kızlar adete 1 gün kala kan değerim 101 sizce çokmu yüksek
Tek değerle yüksek veya düşük diyemeyiz. 48 saatte bir kan verip 2 kat artmasını gözlemlemeniz gerekiyor. Ama hiç yüksek değil bence bana normal geldi.

Benim her an regl olacakmış gibi ağrılarım oluyor normal midir acaba
 
Back
X