Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Merhaba kizlar!

Dun ve bugun idrar teati yaptim ikisi de pozitif. Bu sabah hcg kan verdim 280 cikti😍😍😍

Nolur yorum yapip beni bilgilendirin!!
Yani hamileyim degil mi hamilee? 😍😍🙏🏻🙏🏻

Persembe sabah tekrar hcg icin kan vercem artis gormek icin. Baska ne yapmaliyim?

Son adet baslangicim nisan 13 idi. Adetim 28 gunluk dongu ve genelde 4-5 gun surer

Eklentiler

• 16849E8C-7457-4FF7-88B6-46BF6174448F.webp
    16849E8C-7457-4FF7-88B6-46BF6174448F.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_4278.webp
    IMG_4278.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar merhabaaa
Son adet tarihim 16 Nisandı
Beklenen adet tarihi ise 12 Mayıs
9 mayısta beta 21.5 çıktı
12 mayısta ise 100
Sizce normal mi yoksa çok mu düşük 😞

Kızlar merhabaaa
12 mayısta ise 100
Niye dusuk olsun kuzum 100 gayet iyi diye biliyorum 30 ustu iyi ve artis gormek daha onemli diyorlar. Gec dollenme de olabilir cunku

Niye dusuk olsun kuzum 100 gayet iyi diye biliyorum 30 ustu iyi ve artis gormek daha onemli diyorlar. Gec dollenme de olabilir cunku
Keşke gebeliği erken öğrenmeseydim. İçim içimi yiyor. Evde kan testi yapılabilse saat başı yapardım galiba. Umarım dediğin gibidir çok teşekkür ederim 🌸 Sizce bu hafta bi kan tahlili daha vermeli miyim yoksa 1 hafta beklemeli miyim?

Keşke gebeliği erken öğrenmeseydim. İçim içimi yiyor. Evde kan testi yapılabilse saat başı yapardım galiba. Umarım dediğin gibidir çok teşekkür ederim 🌸 Sizce bu hafta bi kan tahlili daha vermeli miyim yoksa 1 hafta beklemeli miyim?
Rica ederim canim bu donemde stres yapmamak onemli ben bunu ogrendim. Ben sen olsaydim o 9 mayistaki beta testi ve sonucu kafamdan silerdim tamamen 21 unut. 12 mayis 100 cikti harika bir deger ve birkac gun sonra git bir daha ver en az yuzde 60 artmis olmasi gerekiyormus saglikli ilerledigine kanit olarak. Icin rahatlasin bir kere daha kan ver. Sonra da doktora gidersin , ben de oyle yapcam.

Ins saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi 😍😍😍🙏🏻🙏🏻 aminn

Merhaba kizlar!

Dun ve bugun idrar teati yaptim ikisi de pozitif. Bu sabah hcg kan verdim 280 cikti😍😍😍

Nolur yorum yapip beni bilgilendirin!!
Yani hamileyim degil mi hamilee? 😍😍🙏🏻🙏🏻

Persembe sabah tekrar hcg icin kan vercem artis gormek icin. Baska ne yapmaliyim?

Son adet baslangicim nisan 13 idi. Adetim 28 gunluk dongu ve genelde 4-5 gun surer
Evettt hayırlı olsun hamilesin aramıza hoşgeldin 🥰 beklemekten başka yapacak bi şey yok malesef, 2 günde bir kan ver ama ben 2 kez verdim doktor daha gerek yok demişti sen de duruma göre bakarsın veya doktoruna sorarsın, kadın doğuma gitmek için de şuan erken sanırım 5. haftalardan itibaren kese görünüyor genelde ben de daha gitmedim yarın gidicem ilk kez
Dinleniceksin bol bol ağır iş yapma normal hayatına devam 🤩

Kızlar merhabaaa
12 mayısta ise 100
Merhaba hoşgeldin aramıza 😍 bence beta normal artmış bi sorun görmedim ben kafanda soru işareti kalıyorsa tekrar ver zaten önemli olan değerin ne kadar arttığı aslında herkesin değeri farklı oluyo ona takılma, doktoruna da sorarsın zaten gerek yok artık dediği yerde kan vermeyi bırakırsın ☺️

Ben grip oldum kızlar bademciklerim de fena şişti yutkunmakta zorlanıyorum bana önerebileceğiniz bi şeyler var mı malum ilaç kullanamıyoruz 🥹

Ben grip oldum kızlar bademciklerim de fena şişti yutkunmakta zorlanıyorum bana önerebileceğiniz bi şeyler var mı malum ilaç kullanamıyoruz 🥹
Canim atom cayi diye bir sey var aktardan al ic bir de gunde bi iki dis sarimsak ye dogal antibiyotik

Merhabaa,
Buraya yazdığım için çok duygusalim🥲🥲🥲🥹🥹🥹
Sanırım benim de eğer herşey yolunda giderse doğumum Ocak ayinda olacak.
Dün idrarda silik çizgi görünce kan verdim 44,22 ile gebe olduğumu öğrendim.

Yarın da kadın doğuma gideceğim.
BAT 11 MAYIS'tı 🥹
Daha çok yeniyiz.
Canım tebrik ederim 🥹 seninle aynı süreçleri yaşamamız yeniden… gidebildin mi doktora ben de daha dün öğrendim ama hala şoktayım inanamıyorum henüz 🥲

Evettt hayırlı olsun hamilesin aramıza hoşgeldin 🥰 beklemekten başka yapacak bi şey yok malesef, 2 günde bir kan ver ama ben 2 kez verdim doktor daha gerek yok demişti sen de duruma göre bakarsın veya doktoruna sorarsın, kadın doğuma gitmek için de şuan erken sanırım 5. haftalardan itibaren kese görünüyor genelde ben de daha gitmedim yarın gidicem ilk kez
Dinleniceksin bol bol ağır iş yapma normal hayatına devam 🤩
Tesekkur ederim canimmm😍🙏🏻
Yarin sabah tekrar kan verecegim sonra da doktora gitmeye baalayacagim. Ne yazik ki bir doktorum yok henuz iyi bir doktor bulacagim ins.
Cok sagol bilgilendirdigin icin sanirim ben de son kez baktiririm ve insallah artis gorurum yuzde 70 en az. Dua edin benim icin lutfen🙏🏻❤️ bem hepimiz icin dua ediyorum Ocak anneleri olacagiz 😍😍😍😍😍 o kadar mutluyum ki anlatamam😇

Canim atom cayi diye bir sey var aktardan al ic bir de gunde bi iki dis sarimsak ye dogal antibiyotik

Karışım çaylar çok zararlı diye biliyorum

Ben de öyle biliyorum, bitki çayları da zararlıymış sanırım
Kızlar ben zaten mümkün değil bilmediğim bitki çayını içemem alerji hastasıyım içinde ne olduğunu bilmediğim bi şeyi kullanmam, milasenna sen de dikkat et bence bilmeden içersin bi anda çıkıyor bu alerji bi de hamilelikte ben de zararlı diye biliyorum

Tesekkur ederim canimmm😍🙏🏻
Yarin sabah tekrar kan verecegim sonra da doktora gitmeye baalayacagim. Ne yazik ki bir doktorum yok henuz iyi bir doktor bulacagim ins.
Cok sagol bilgilendirdigin icin sanirim ben de son kez baktiririm ve insallah artis gorurum yuzde 70 en az. Dua edin benim icin lutfen🙏🏻❤️ bem hepimiz icin dua ediyorum Ocak anneleri olacagiz 😍😍😍😍😍 o kadar mutluyum ki anlatamam😇
İnşallah iyi bi doktor bulursun ve artışa takılma görürsün Allah’ın izniyle her şey gönlünce olsun 😍 ben de 2 doktor buldum bakalım birini seçicem istanbuldayım sen hangi ildensin

Ben dayanamadım dün ilk muayenemi oldum arkadaşlar 🥲 kese göründü, 4+6ydım dün. Embriyonun henüz görünmediğini, bunun için önümüzdeki hafta tekrar kontrole gitmem söylendi 🐣 ayrıca betaya da baktılar 1964 çıktı ☺️
Yaa hayırlısıyla görünmüş maşallah 🧿🥰 günler geçmek bilmiyor 🥹 bu arada ultrasonla mı göründü

Yaa hayırlısıyla görünmüş maşallah 🧿🥰 günler geçmek bilmiyor 🥹 bu arada ultrasonla mı göründü
Teşekkürr ederimm 🙃 gerçekten ne kan veriyordum ne muayene olmuştum kafamda deli sorular çılgın senaryolar, baktım böyle olmayacak gideyim içim rahatlasın dedim ☺️ vajinal muayenede gördü keseyi

Kızlar karnımda balık yüzüyor gibi hissediyorum gazdan. Bir de bugün bacağım çok ağrıyor. Dün de sadece kasigim biraz ağrıdı ve vajinama iğne batıyor gibi hissettim sonra geçti. Yarın adet günüm. Belirti olabilir mi bunlar

Back
X