Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Günaydın 2 kedi de bende var gönder diyenleri gönderesim geliyor hayatımdan üstelik 9-10 senedir birlikteyim kedilerimle evlat onlar asla veremem.

Ayy benim de kedim var doğum yaptı bi de 3 de yavru etraftan yok hamileyken olmaz vs diyenler çok canımı sıkıyor aksine bu süreçte ilaç gibi geliyorlar banaaaa
ay yok ya tamamamen cahilllik başka hiçbir şey değil. Doktorlar bile söylüyorlar hayvan dışkısından temasından kaçının tabi bunu sokak hayvanları için söylüyoruz evcil hayvanınız risk grubunda değil diyorlar. He noluyor tuvaletini ben değil eşim temizliyor sadece artık

Benim 5 te yapmıslardı canım keseyi gördü yaptı

Günaydın kızlar, bu sabah benden kahverengi leke geldi, wc ye tekrar gittim tekrar geldi… çok endişeliyim çünkü 12 hafta boyunca hiç bir şekilde lekelenmem olmamişti. Bu haftalarda normal mi? Yaşayan var mı?

Maalesef

Ayy benim de kedim var doğum yaptı bi de 3 de yavru etraftan yok hamileyken olmaz vs diyenler çok canımı sıkıyor aksine bu süreçte ilaç gibi geliyorlar banaaaa
Benimde kedim var yedi yasinda üstelik oğlumda da birşey olmadı şimdide düşünmüyorum bile yorum yapanlara göre yok ciğerine yapışır tüyü yok dışkısı bilmem ne yapar çok can sıkıcı ama öyle tatlı ki evlat aşılı olduktan sonra hiç bir sıkıntı olmaz

Lekelenme her türlü kontrol edilmeli doktorunuzla iletişime geçin tavsiyem, gerekirse Progestan başlar

Kızlar benim son ultrason görüntüsü vardı ya hani birşey anlamadığımızzzz neyse bugün özele gittim ve ilk defa adam akıllı bir muayene oldum tekrar ense kalınlığını ölçtürdüm normal dedi, burun kemiğini gördüm, el ve parmaklar ayak ve bacaklar hepsini tek tek gösterdi.
Zoom yaptı ya, bu nasıl doktor ya rabbim dedim Ve bebeğim sürekli zıplıyordu o kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu. Kalp atışını zor tutturduk zıplaması bitmiyordu

Normalde 12+3 ama ultrasona göre 12+6 çıktı.

Şimdi canım kızlar cinsiyet tahmini olan varsa buyursun, ben bişey anlamadım yine…. O yüzden size 10. Hafta ultrason görüntüsünüde bırakıyorum

Eklentiler

• IMG_0095.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_9801.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar birşey sorucam Fetal DNA testi yaptıranlar hangi laboratuvara yaptırdınız? Doktorunuz mu o laboratuvarı önerdi yoksa kendiniz mi araştırdınız? Yarın tam 10 haftalık oluyoruz allahın izniyle. Bir karar vermek istiyorum artık. Elimde sadece Eurofins Laboratuvar var.

Ben cuma günü kan verdim. Doktorumun genoks şirketiyle anlaşması olduğu için oraya yönlendirdi. sonuçlar için 10 iş günü verdiler. bekliyoruz

Kizlar glukozum 132 cikmis ama kan vermeden 1 saat once pogaca meyve suyu yemistim doktora sonuclari attim henuz donmedi cok mu yuksek sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…