ay yok ya tamamamen cahilllik başka hiçbir şey değil. Doktorlar bile söylüyorlar hayvan dışkısından temasından kaçının tabi bunu sokak hayvanları için söylüyoruz evcil hayvanınız risk grubunda değil diyorlar. He noluyor tuvaletini ben değil eşim temizliyor sadece artıkAyy benim de kedim var doğum yaptı bi de 3 de yavru etraftan yok hamileyken olmaz vs diyenler çok canımı sıkıyoraksine bu süreçte ilaç gibi geliyorlar banaaaa
Benimki kısır bu arada allaha şükürAyy benim de kedim var doğum yaptı bi de 3 de yavru etraftan yok hamileyken olmaz vs diyenler çok canımı sıkıyoraksine bu süreçte ilaç gibi geliyorlar banaaaa
Benim 5 te yapmıslardı canım keseyi gördü yaptıMerhabalar,
Ilk 12 haftaya gelenleri tebrik ediyorum.
Birsey sormak istiyorum, ben suan 7+4üm,
Henuz doktor benden kan degerleri ile ilgili birsey istemedi. Örneğin toksoplazma..
Siz ne zman ne testleri yaptirdiniz acaba?
Gec kalmak istemiyorum..
Canım benim allah en güzellerini tekrar yaşatsın sana inşallah kuzum benim dualarımdasınAllah razı olsun çok teşekkür ederim öyle tabi vardır Allah'ın bir bildiği hepimiz için en iyisi en güzelini nasip etsin inşallah
9. Haftada yaptirdim ben.Merhabalar,
Ilk 12 haftaya gelenleri tebrik ediyorum.
Birsey sormak istiyorum, ben suan 7+4üm,
Henuz doktor benden kan degerleri ile ilgili birsey istemedi. Örneğin toksoplazma..
Siz ne zman ne testleri yaptirdiniz acaba?
Gec kalmak istemiyorum..
MaalesefSistemden randevy alınmıyor muymuş ki veya sonuçlar sisteme düşmüyor muymuşş :/ ve bir tek bu devlet hastanesi mi yapıyor bunu ya bursa izmir vb yerlerde yok mu yani özel dışında. Ben eurofinse sordum 415 euro dediler bana fiyat farkı çok var
Benimde kedim var yedi yasinda üstelik oğlumda da birşey olmadı şimdide düşünmüyorum bile yorum yapanlara göre yok ciğerine yapışır tüyü yok dışkısı bilmem ne yapar çok can sıkıcı ama öyle tatlı ki evlatAyy benim de kedim var doğum yaptı bi de 3 de yavru etraftan yok hamileyken olmaz vs diyenler çok canımı sıkıyoraksine bu süreçte ilaç gibi geliyorlar banaaaa
Lekelenme her türlü kontrol edilmeli doktorunuzla iletişime geçin tavsiyem, gerekirse Progestan başlarGünaydın kızlar, bu sabah benden kahverengi leke geldi, wc ye tekrar gittim tekrar geldi… çok endişeliyim çünkü 12 hafta boyunca hiç bir şekilde lekelenmem olmamişti. Bu haftalarda normal mi? Yaşayan var mı?
Mesajı yazdigimda yoldaydım doktora gidiyordum, dediğin gibi progestan başlattı 1 kutu. Kanama alanı yok ama yinede kullan dedi. Bunada şükürLekelenme her türlü kontrol edilmeli doktorunuzla iletişime geçin tavsiyem, gerekirse Progestan başlar
Çok sevindim canım geçmiş olsunMesajı yazdigimda yoldaydım doktora gidiyordum, dediğin gibi progestan başlattı 1 kutu. Kanama alanı yok ama yinede kullan dedi. Bunada şükür
Çok şükürMesajı yazdigimda yoldaydım doktora gidiyordum, dediğin gibi progestan başlattı 1 kutu. Kanama alanı yok ama yinede kullan dedi. Bunada şükür
Ahhh canım yeniden doğdum resmen bebeği iyi görünceÇok sevindim canım geçmiş olsun
Ben cuma günü kan verdim. Doktorumun genoks şirketiyle anlaşması olduğu için oraya yönlendirdi. sonuçlar için 10 iş günü verdiler. bekliyoruzKızlar birşey sorucam Fetal DNA testi yaptıranlar hangi laboratuvara yaptırdınız? Doktorunuz mu o laboratuvarı önerdi yoksa kendiniz mi araştırdınız? Yarın tam 10 haftalık oluyoruz allahın izniyle. Bir karar vermek istiyorum artık. Elimde sadece Eurofins Laboratuvar var.
Ücret ne kadar ödediniz?Ben cuma günü kan verdim. Doktorumun genoks şirketiyle anlaşması olduğu için oraya yönlendirdi. sonuçlar için 10 iş günü verdiler. bekliyoruz
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah sağolasınCanım benim allah en güzellerini tekrar yaşatsın sana inşallah kuzum benim dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?