Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Serum verdiler. İçinde parol vardı sanırım. Damar yolundan verince rahatladım ama bi daha yaşamak istemiyorum.

Bende de 3 gün sürdü ama burada doktorlar ilaç vermiyorlar. Düşecekse zaten sağlıksızdır biz engel olmak için müdahale edemeyiz diyorlar. 3 günün sonunda bitti zaten hiç ilaç kullanmadan.

Bende de 3 gün sürdü ama burada doktorlar ilaç vermiyorlar. Düşecekse zaten sağlıksızdır biz engel olmak için müdahale edemeyiz diyorlar. 3 günün sonunda bitti zaten hiç ilaç kullanmadan.
Peki sordunuz mu bu lekelenme neden olurmuş bu haftalarda? Si kaçıncı haftadasiniz?

Ayy evet çok iyi geliyor bana birlikte hamile olduğumuzu öğrendiko benden önce doğurdu

Merhaba evet KDV dahil fiyata.benim de eurofins Yalova’da yaşıyorum anlaşmalı hastanesine gelip kanı alıyorlarmış

Peki sordunuz mu bu lekelenme neden olurmuş bu haftalarda? Si kaçıncı haftadasiniz?
Ben 10.haftamdayım. 9 haftalıkken bulantı ve sıvı kaybından dolayı hastaneye yatış yaptığım sırada olmuştu. Ateşim çıktı tansiyonum vs düşmüştü o sebeple neden oluyor diye sormadım ama 2.çocuğumda da çok bisiklet sürdüğüm günün ertesi olmuştu kanama o zaman da ilaç vermemişlerdi. Bisikletten mi oldu diye sorduğumda hayır onun etkisi olmaz siz bisiklet sürmeye devam edin çok iyi demişlerdi. Gerçi ben korkumdan bir daha binmemiştim. Tecrübeyle gördüğüm Tr de hemen ilaç veriyorlar azıcık bile kanama olsa ama norveç de vermiyorlar. Ne kadar devam edecek miktarı ne kadar vs diye sadece gözlemleyeceğiz dediler.

Ahhh canım yeniden doğdum resmen bebeği iyi görünce sağol hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah
Tahmin edebiliyorum canım hemen görmen çok iyi olmuş hem de bu kez daha iyi ultrason ve canlı görmüşsün maşallah ben pek anlamıyorum ultrasondan ama erkek gibi geldi

Ben ilk gebeliğimde galen laboratuvarda yaptırmıştım pendikteydi

Kizlar nasılsınız nasıl gidiyor ben fena grip oldum hiç bişey de kullanamıyorum sessizce geçmesini bekliyorum 12+1 deyim en son 10+2 de gittim kontrole.Haftaya ense kalınlığı bakılacak ve ikili tarama yapalım dedik doktor.Ben çok kararsızım aranızda yapmayacak olan var mı ? Ay bide benim son 4-5 gündür asla belirtim kalmadı bıcak gibi kesildi.Bu iyi bişey mi bilmiyorum.Bir tane kaybim olduğu icin endişe ediyorum hadi bana biraz moral verin lutfennn

Çook geçmiş olsun belirtiler bi kaybolup bir beliriyormuş belirtilerden körü bir şey olacağı sonucu çıkaramayız bence benim de ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmıştı o yüzden ben de 11. Haftaya kadar nasıl geldim Allah biliyor doktorum da 10. Haftadan sonra her şey kesilir demişti bu arada bilgin olsun
Benim de cuma günü ayrıntılı bakacak doktorum çook heyecanlı ve gerginim tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum

Ben ilk gebeliğimde galen laboratuvarda yaptırmıştım pendikteydi
Umarım güzel sonuçlar alırız ben de 13 de yaptırdım bakalım sonuç haftaya artık
Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…