- 17 Mayıs 2025
- 220
- 104
- 18
Sekeri yuksek cikan kimse yok muuKizlar glukozum 132 cikmis ama kan vermeden 1 saat once pogaca meyve suyu yemistim doktora sonuclari attim henuz donmedi cok mu yuksek sizce
Canım ben hep aç karnına kan verdiğim için hiç yüksek çıkmadı, tok karnına verdiğin için yüksek çıkması normal değil mi. Ben olsam testi tekrarlardım, açlık kan şekeri önemli…Sekeri yuksek cikan kimse yok muu
Ac olunacagini soylemediler benimde mide bulantim cok oldugu icin mecbur yemistim bastirsin diyeCanım ben hep aç karnına kan verdiğim için hiç yüksek çıkmadı, tok karnına verdiğin için yüksek çıkması normal değil mi. Ben olsam testi tekrarlardım, açlık kan şekeri önemli…
Serum verdiler. İçinde parol vardı sanırım. Damar yolundan verince rahatladım ama bi daha yaşamak istemiyorum.Migren için ne yapıyorlar. Benim de üç dört gün başım çok şiddetli ağrıyor gözüme indi artık ağrı. Kafamın tepesi de ağrıyor. Migrenle şiddetli baş ağrısı aynı anda gelmiş gibi
Bende de 3 gün sürdü ama burada doktorlar ilaç vermiyorlar. Düşecekse zaten sağlıksızdır biz engel olmak için müdahale edemeyiz diyorlar. 3 günün sonunda bitti zaten hiç ilaç kullanmadan.Günaydın kızlar, bu sabah benden kahverengi leke geldi, wc ye tekrar gittim tekrar geldi… çok endişeliyim çünkü 12 hafta boyunca hiç bir şekilde lekelenmem olmamişti. Bu haftalarda normal mi? Yaşayan var mı?
Peki sordunuz mu bu lekelenme neden olurmuş bu haftalarda? Si kaçıncı haftadasiniz?Bende de 3 gün sürdü ama burada doktorlar ilaç vermiyorlar. Düşecekse zaten sağlıksızdır biz engel olmak için müdahale edemeyiz diyorlar. 3 günün sonunda bitti zaten hiç ilaç kullanmadan.
Ben sahiplendikten sonra öğrendim hamile olduğunu 1 ken 4 oldular minnoşlarBenimki kısır bu arada allaha şükür
Ayy evet çok iyi geliyor banaBenimde kedim var yedi yasinda üstelik oğlumda da birşey olmadı şimdide düşünmüyorum bile yorum yapanlara göre yok ciğerine yapışır tüyü yok dışkısı bilmem ne yapar çok can sıkıcı ama öyle tatlı ki evlataşılı olduktan sonra hiç bir sıkıntı olmaz
11. Haftamda yani bu perşembe günü yaptıracağım inşallah sonuçlar da hayırlısıyla güzel çıkarBen 13 14 bin e yaptırmıştım sonucu bekliyorum bu arada erken haftalarda tavsiye etmiyorlar bebeğin dna oranı düşük çıkabiliyor 12 den sonra daha sağlıklı
Aç karınla yaptırın testlerinizi açlık kan şekeri için tok karınla tek başına bir anlamı olmuyor yani yüksek değildir inşallahSekeri yuksek cikan kimse yok muu
Merhaba evet KDV dahil fiyata.benim de eurofins Yalova’da yaşıyorum anlaşmalı hastanesine gelip kanı alıyorlarmışBenim aralar analara karışmış gibi hahah
Hangi firmadan fiyat aldınız acaba bans eurofins kdv dahil 415 dedi sizin fiyata da kdv dahil mi
Hangi firmadan fiyat aldınız acaba bans eurofins kdv dahil 415 dedi sizin fiyata da kdv dahil mi
Ben 10.haftamdayım. 9 haftalıkken bulantı ve sıvı kaybından dolayı hastaneye yatış yaptığım sırada olmuştu. Ateşim çıktı tansiyonum vs düşmüştü o sebeple neden oluyor diye sormadım ama 2.çocuğumda da çok bisiklet sürdüğüm günün ertesi olmuştu kanama o zaman da ilaç vermemişlerdi. Bisikletten mi oldu diye sorduğumda hayır onun etkisi olmaz siz bisiklet sürmeye devam edin çok iyi demişlerdi. Gerçi ben korkumdan bir daha binmemiştim. Tecrübeyle gördüğüm Tr de hemen ilaç veriyorlar azıcık bile kanama olsa ama norveç de vermiyorlar. Ne kadar devam edecek miktarı ne kadar vs diye sadece gözlemleyeceğiz dediler.Peki sordunuz mu bu lekelenme neden olurmuş bu haftalarda? Si kaçıncı haftadasiniz?
Tahmin edebiliyorum canım hemen görmen çok iyi olmuş hem de bu kez daha iyi ultrason ve canlı görmüşsün maşallahAhhh canım yeniden doğdum resmen bebeği iyi görüncesağol hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah
meyve suyunda cok seker var ben bı mandalına yedım dıye 124 cıkmıstı:) ac yaptırman lazım min 8 saatlıkSekeri yuksek cikan kimse yok muu
Insallah canimAç karınla yaptırın testlerinizi açlık kan şekeri için tok karınla tek başına bir anlamı olmuyor yani yüksek değildir inşallah
Umarım güzel sonuçlar alırız11. Haftamda yani bu perşembe günü yaptıracağım inşallah sonuçlar da hayırlısıyla güzel çıkar
Ben ilk gebeliğimde galen laboratuvarda yaptırmıştım pendikteydiKızlar birşey sorucam Fetal DNA testi yaptıranlar hangi laboratuvara yaptırdınız? Doktorunuz mu o laboratuvarı önerdi yoksa kendiniz mi araştırdınız? Yarın tam 10 haftalık oluyoruz allahın izniyle. Bir karar vermek istiyorum artık. Elimde sadece Eurofins Laboratuvar var.
Çook geçmiş olsunKizlar nasılsınız nasıl gidiyorben fena grip oldum hiç bişey de kullanamıyorum sessizce geçmesini bekliyorum 12+1 deyim en son 10+2 de gittim kontrole.Haftaya ense kalınlığı bakılacak ve ikili tarama yapalım dedik doktor.Ben çok kararsızım aranızda yapmayacak olan var mı ? Ay bide benim son 4-5 gündür asla belirtim kalmadı bıcak gibi kesildi.Bu iyi bişey mi bilmiyorum.Bir tane kaybim olduğu icin endişe ediyorum hadi bana biraz moral verin lutfennn
Ben ilk gebeliğimde galen laboratuvarda yaptırmıştım pendikteydiKızlar birşey sorucam Fetal DNA testi yaptıranlar hangi laboratuvara yaptırdınız? Doktorunuz mu o laboratuvarı önerdi yoksa kendiniz mi araştırdınız? Yarın tam 10 haftalık oluyoruz allahın izniyle. Bir karar vermek istiyorum artık. Elimde sadece Eurofins Laboratuvar var.
Amin inşallahUmarım güzel sonuçlar alırızben de 13 de yaptırdım bakalım sonuç haftaya artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?