Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Al sana moral benim de bir kaybım var korkuyla gidiyorum kontrollere ilk üç ay ölüp bittim kilo verdim ama 12. Hafta olunca kesildi gözlerimi tam açabiliyorum çok şükür sıcak suya zencefil limon bal koy çay yapıp iç çok faydası oluyor geçmiş olsun

Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım

Ay bende ya işte bı kötü tecrube olunca çok tedirgin oluyor inşallah saglikla sihhatle alırız yavrucaklarimizi kucağımıza

Tarifini yapicam kuşum ay gerçekten oldu yaaaa benim gibi olanları gormek de beni rahatlatıyor.Bir uçak yolculuğu yaptım şehir disindaydim bir haftadir doktorum da onaylamisti ama eve dönünce bı korku bastı beni ki sorma

Parol kullanabilirsiniz. Ateşinizin yükselmemesi için dikkatli olun. Bol su için ve ateş 38i geçmesin mümkünse. Yönetemiyorsanız kesinlikle hastaneye gidin. Gebelikte ateş istenmez.

Kizlar glukozum 132 cikmis ama kan vermeden 1 saat once pogaca meyve suyu yemistim doktora sonuclari attim henuz donmedi cok mu yuksek sizce
sizinki biraz şeker yükleme testi olmuş. 50 gram şeker yüklenince 1 saat sonra 140'ın altı normal kabul ediliyor oradan biraz yorum yapabilirsiniz belki :)

Arkadaşlar herkese merhaba ben de 10+1 haftalık hamileyim fetal dna için fiyat aldınız mı yaptırdınız mı fiyatlar nedir? 385 Euro fiyat verdiler bana pahalı mı normal mi bilemedim

Bugün kan verdim ben de gruba yazacaktım yazılanları okuyorum daha bitiremedim son sayfaya gelemedim
16.300 TL
A&D genetikte. Doktorum yönlendirdi oraya.

Günaydın 2 kedi de bende var gönder diyenleri gönderesim geliyor hayatımdan üstelik 9-10 senedir birlikteyim kedilerimle evlat onlar asla veremem.

Benim de 18 yaşında 18 senedir benimle olan bir kedim var
Toksoplazma sonuçlarımı bıdı vıdı yapanların gözüne sokasım geliyor

Başka bir arkadaşa daha az önce cevap verdim belki görmezsin diye sana da yazmak istedim
Benim gittiğim hastanede fetal DNA yapıyorlardı ama doktorum beni istersen bu laboratuvarı ara diyerek başka bir laboratuvarı yönlendirdi aradım doktorumun ismini söyledim.
Hastane 18 bin lira fiyat vermişti laboratuvar 16.300 verdi bugün kan aldılar gelip işyerimde.
A&D genetik laboratuvarında yaptırdım kısacası.

Merhaba kızlar 7+1 den selamlar. Salı günü kalp atışını duyacağım. Mide bulantım vs. Yok şükür ki. Sadece çok fazla kasık ağrım oluyor. Sizde durumlar nasıl kasık ağrısı varmı
Merhaba sanırım aynı süre gebeliğimiz bugün benim 7+4 ve mide bulantım var iştahım azaldı halsizim göğüslerimde ağrı var, kasık ağrım başlarda oldu sonradan gecti çok şükür ve kist olduğu icin de ağrı olabiliyomuş bende kist gördü ama kötü bişey değil dedi doktor bakalım inşaAllah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Çok teşekkür ederim bakayım

Ay maşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize

Benimde belirtilerim kesildi 10.haftayim anlamadım inşallah bişey yoktur vücut alışıyor dur diyerekten kontrol günümü bekliyorum

Ahaahaa onun için de moral verim ben de haftasonu uçak yolculuğu yaptım eve döndüm şimdi iyiyim korkma geçer o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…