Al sana moralKizlar nasılsınız nasıl gidiyorben fena grip oldum hiç bişey de kullanamıyorum sessizce geçmesini bekliyorum 12+1 deyim en son 10+2 de gittim kontrole.Haftaya ense kalınlığı bakılacak ve ikili tarama yapalım dedik doktor.Ben çok kararsızım aranızda yapmayacak olan var mı ? Ay bide benim son 4-5 gündür asla belirtim kalmadı bıcak gibi kesildi.Bu iyi bişey mi bilmiyorum.Bir tane kaybim olduğu icin endişe ediyorum hadi bana biraz moral verin lutfennn
YaaTahmin edebiliyorum canım hemen görmen çok iyi olmuş hem de bu kez daha iyi ultrason ve canlı görmüşsün maşallahben pek anlamıyorum ultrasondan ama erkek gibi geldi
Ben yaptırmayı düşünmüyorum canımKizlar nasılsınız nasıl gidiyorben fena grip oldum hiç bişey de kullanamıyorum sessizce geçmesini bekliyorum 12+1 deyim en son 10+2 de gittim kontrole.Haftaya ense kalınlığı bakılacak ve ikili tarama yapalım dedik doktor.Ben çok kararsızım aranızda yapmayacak olan var mı ? Ay bide benim son 4-5 gündür asla belirtim kalmadı bıcak gibi kesildi.Bu iyi bişey mi bilmiyorum.Bir tane kaybim olduğu icin endişe ediyorum hadi bana biraz moral verin lutfennn
Ay bende ya işte bı kötü tecrube olunca çok tedirgin oluyor inşallah saglikla sihhatle alırız yavrucaklarimizi kucağımızaÇook geçmiş olsunbelirtiler bi kaybolup bir beliriyormuş belirtilerden körü bir şey olacağı sonucu çıkaramayız bence benim de ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmıştı o yüzden ben de 11. Haftaya kadar nasıl geldim Allah biliyor doktorum da 10. Haftadan sonra her şey kesilir demişti bu arada bilgin olsun
Benim de cuma günü ayrıntılı bakacak doktorum çook heyecanlı ve gerginim tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum
Tarifini yapicam kuşumAl sana moralbenim de bir kaybım var korkuyla gidiyorum kontrollere ilk üç ay ölüp bittim kilo verdim ama 12. Hafta olunca kesildi gözlerimi tam açabiliyorum çok şükür sıcak suya zencefil limon bal koy çay yapıp iç çok faydası oluyor geçmiş olsun
Fetal yaptirdin mi canimBen yaptırmayı düşünmüyorum canım
Parol kullanabilirsiniz. Ateşinizin yükselmemesi için dikkatli olun. Bol su için ve ateş 38i geçmesin mümkünse. Yönetemiyorsanız kesinlikle hastaneye gidin. Gebelikte ateş istenmez.Kizlar nasılsınız nasıl gidiyorben fena grip oldum hiç bişey de kullanamıyorum sessizce geçmesini bekliyorum 12+1 deyim en son 10+2 de gittim kontrole.Haftaya ense kalınlığı bakılacak ve ikili tarama yapalım dedik doktor.Ben çok kararsızım aranızda yapmayacak olan var mı ? Ay bide benim son 4-5 gündür asla belirtim kalmadı bıcak gibi kesildi.Bu iyi bişey mi bilmiyorum.Bir tane kaybim olduğu icin endişe ediyorum hadi bana biraz moral verin lutfennn
Çok teşekkür ederim şimdilik yok ama aşırı kırgınlık var belki buna sebep icebilirim paroluParol kullanabilirsiniz. Ateşinizin yükselmemesi için dikkatli olun. Bol su için ve ateş 38i geçmesin mümkünse. Yönetemiyorsanız kesinlikle hastaneye gidin. Gebelikte ateş istenmez.
sizinki biraz şeker yükleme testi olmuş. 50 gram şeker yüklenince 1 saat sonra 140'ın altı normal kabul ediliyor oradan biraz yorum yapabilirsiniz belki :)Kizlar glukozum 132 cikmis ama kan vermeden 1 saat once pogaca meyve suyu yemistim doktora sonuclari attim henuz donmedi cok mu yuksek sizce
Arkadaşlar herkese merhaba ben de 10+1 haftalık hamileyim fetal dna için fiyat aldınız mı yaptırdınız mı fiyatlar nedir? 385 Euro fiyat verdiler bana pahalı mı normal mi bilemedim
Günaydın 2 kedi de bende var gönder diyenleri gönderesim geliyor hayatımdan üstelik 9-10 senedir birlikteyim kedilerimle evlat onlar asla veremem.
Kızlar birşey sorucam Fetal DNA testi yaptıranlar hangi laboratuvara yaptırdınız? Doktorunuz mu o laboratuvarı önerdi yoksa kendiniz mi araştırdınız? Yarın tam 10 haftalık oluyoruz allahın izniyle. Bir karar vermek istiyorum artık. Elimde sadece Eurofins Laboratuvar var.
Merhaba sanırım aynı süre gebeliğimiz bugün benim 7+4 ve mide bulantım var iştahım azaldı halsizim göğüslerimde ağrı var, kasık ağrım başlarda oldu sonradan gecti çok şükür ve kist olduğu icin de ağrı olabiliyomuş bende kist gördü ama kötü bişey değil dedi doktor bakalım inşaAllah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımızaMerhaba kızlar 7+1 den selamlar. Salı günü kalp atışını duyacağım. Mide bulantım vs. Yok şükür ki. Sadece çok fazla kasık ağrım oluyor. Sizde durumlar nasıl kasık ağrısı varmı
Benimde bi kedim var bende göndermek istemem asla bazı insanlar anlamıyolar çok biliyomuş gibi konuşuyolarGünaydın 2 kedi de bende var gönder diyenleri gönderesim geliyor hayatımdan üstelik 9-10 senedir birlikteyim kedilerimle evlat onlar asla veremem.
Çok teşekkür ederim bakayımBen ilk gebeliğimde sprout denen uygulamayı kullanmıştım 3 boyutlu ve kalp atışı falan veriyor çok hoşuma gidiyordu yine onu indirdim. 10 senelik bir uygulama yani ama çok başarılı aynı şekilde philips aventin kendi uygulaması da çok güzel hamilelik+ ismi ve happy mom kullanıyorum. İlk iki söylediğim uygulama görsel olarak çok güzel veriyor ama bebişi.
Bende onu indirdim yeni bakalım güzel şimdilikHappy mom var bende hem bebeğin hem annenin gün gün değişimini gösteriyor ben sevdim
Ay maşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimizeKızlar benim son ultrason görüntüsü vardı yahani birşey anlamadığımızzzz neyse bugün özele gittim ve ilk defa adam akıllı bir muayene oldum tekrar ense kalınlığını ölçtürdüm normal dedi, burun kemiğini gördüm, el ve parmaklar ayak ve bacaklar hepsini tek tek gösterdi.
Zoom yaptı ya, bu nasıl doktor ya rabbim dedimVe bebeğim sürekli zıplıyordu o kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu. Kalp atışını zor tutturduk zıplaması bitmiyordu
Normalde 12+3 ama ultrasona göre 12+6 çıktı.
Şimdi canım kızlar cinsiyet tahmini olan varsa buyursun, ben bişey anlamadım yine…. O yüzden size 10. Hafta ultrason görüntüsünüde bırakıyorum
Benimde belirtilerim kesildi 10.haftayim anlamadım inşallah bişey yoktur vücut alışıyor dur diyerekten kontrol günümü bekliyorumKizlar nasılsınız nasıl gidiyorben fena grip oldum hiç bişey de kullanamıyorum sessizce geçmesini bekliyorum 12+1 deyim en son 10+2 de gittim kontrole.Haftaya ense kalınlığı bakılacak ve ikili tarama yapalım dedik doktor.Ben çok kararsızım aranızda yapmayacak olan var mı ? Ay bide benim son 4-5 gündür asla belirtim kalmadı bıcak gibi kesildi.Bu iyi bişey mi bilmiyorum.Bir tane kaybim olduğu icin endişe ediyorum hadi bana biraz moral verin lutfennn
Ahaahaa onun için de moral verim ben de haftasonu uçak yolculuğu yaptım eve döndüm şimdi iyiyimTarifini yapicam kuşumay gerçekten oldu yaaaa benim gibi olanları gormek de beni rahatlatıyor.Bir uçak yolculuğu yaptım şehir disindaydim bir haftadir doktorum da onaylamisti ama eve dönünce bı korku bastı beni ki sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?