Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Mesajı yazdigimda yoldaydım doktora gidiyordum, dediğin gibi progestan başlattı 1 kutu. Kanama alanı yok ama yinede kullan dedi. Bunada şükür
Çok geçmiş olsun canım sevindim birşey olmamasına. Grupta okadar çok kötü haber geldi ki yüreğim ağzımda okumuştum senin msjnı çok şükür ki herşey yolundaymış. Hayırla kucağına alırsın inşallah

Canım çok teşekkür ederim birbirimize yoldaş olduk burda, hepimiz birbirimiz için endişeleniyoruz, sende sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah kaç haftalık oldun?

İkiside net degil canım

Canım çok teşekkür ederim birbirimize yoldaş olduk burda, hepimiz birbirimiz için endişeleniyoruz, sende sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah kaç haftalık oldun?
Canım Benim Sata göre 10+4 ama geç döllenme demişti doktor onun hesabına göre bugün 9+4. Cuma günü kontrolüm var heycan biraz da korku ile bekliyorum.

Merhaba 11. Haftadayim bende ..bu haftalarda Bebek hareketi hissetmek mümkün mü...ben hissediyorum sanki ...arada pıt pıt tekme atiyor gibi..ben mi karistiriyorum...gaz mi acaba

Merhaba 11. Haftadayim bende ..bu haftalarda Bebek hareketi hissetmek mümkün mü...ben hissediyorum sanki ...arada pıt pıt tekme atiyor gibi..ben mi karistiriyorum...gaz mi acaba
Keşke hissetsek ya biraz olsa da rahatlariz ama bence 11 de çok mümkün durmuyor

O bende de var gaz gibi değil sanki içeriden pat diye vuruyor diğer bebeğimde bu hareketleri çook sonra hissetmiştim. Şu an hissetmek mümkün değil biliyorum ama acaba psikolojik mi diye sorguluyorum da öyle çok üstüne dusemiyorum malum kızımın peşine koşturmaktan

Allah kolaylık versin....benim 3. Olacak o yüzden birazdaha net hissedebiliyo olabilirim diye düşündüm... hayırlısı... sağlıklı olsunlar da...ben çok kuvvetli bir hisle erkek hissediyorum niyeyse...bir erkek(13) bir kızım(9) var ...Allah hayırlısını nasip etsin...hepimiz içinde

Bu arada kizlar ben sürekli sivilceleniyorum. Her gün yeni biri çıkıyor 2 güne geçiyor, gebeliği öğrenmeden hemen once çıkmaya başladı ve devam ediyor ,bugün 3 tane birden çıktı. Başka boyle olan var mı

Ayy bende. Yüzümün bi tarafı full sivilce oldu. Biri bitmeden diğeri baş veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…