Çok geçmiş olsun canım sevindim birşey olmamasına. Grupta okadar çok kötü haber geldi ki yüreğim ağzımda okumuştum senin msjnı çok şükür ki herşey yolundaymış. Hayırla kucağına alırsın inşallahMesajı yazdigimda yoldaydım doktora gidiyordum, dediğin gibi progestan başlattı 1 kutu. Kanama alanı yok ama yinede kullan dedi. Bunada şükür
Canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım sevindim birşey olmamasına. Grupta okadar çok kötü haber geldi ki yüreğim ağzımda okumuştum senin msjnı çok şükür ki herşey yolundaymış. Hayırla kucağına alırsın inşallah
Amin inşallahAy maşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize
İkiside net degil canımKızlar benim son ultrason görüntüsü vardı yahani birşey anlamadığımızzzz neyse bugün özele gittim ve ilk defa adam akıllı bir muayene oldum tekrar ense kalınlığını ölçtürdüm normal dedi, burun kemiğini gördüm, el ve parmaklar ayak ve bacaklar hepsini tek tek gösterdi.
Zoom yaptı ya, bu nasıl doktor ya rabbim dedimVe bebeğim sürekli zıplıyordu o kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu. Kalp atışını zor tutturduk zıplaması bitmiyordu
Normalde 12+3 ama ultrasona göre 12+6 çıktı.
Şimdi canım kızlar cinsiyet tahmini olan varsa buyursun, ben bişey anlamadım yine…. O yüzden size 10. Hafta ultrason görüntüsünüde bırakıyorum
Benimde yüksek 136 10 hafta 11 hafta arasıysan bu haftalarda plasenta salgılıyor dedi doktor bana tokluk oldugu için mühim degil birde açlık baktırSekeri yuksek cikan kimse yok muu
Canım Benim Sata göre 10+4 ama geç döllenme demişti doktor onun hesabına göre bugün 9+4. Cuma günü kontrolüm var heycan biraz da korku ile bekliyorum.Canım çok teşekkür ederimbirbirimize yoldaş olduk burda, hepimiz birbirimiz için endişeleniyoruz, sende sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah kaç haftalık oldun?
Merhaba benimde sat 18 nisan aynıyız sizinleaegamze
Merhaba beni de listeye ekleyebilir misiniz
son adet tarihi 18 nisan
Beklenen doğum tarihi 23 ocak
2. Çocuk, 26 yaşındayım
Kalp atışı 6+4
Vee Kızım daha 8.5 aylık
İnşallah öyledir canım ay bu kontrolü beklerken de mübarek zaman hiç akmıyor kiBenimde belirtilerim kesildi 10.haftayim anlamadım inşallah bişey yoktur vücut alışıyor dur diyerekten kontrol günümü bekliyorum
Ya sen harikasın dellendikce sana yazicamAhaahaa onun için de moral verim ben de haftasonu uçak yolculuğu yaptım eve döndüm şimdi iyiyimkorkma geçer o da
Keşke hissetsek ya biraz olsa da rahatlariz ama bence 11 de çok mümkün durmuyorMerhaba 11. Haftadayim bende ..bu haftalarda Bebek hareketi hissetmek mümkün mü...ben hissediyorum sanki ...arada pıt pıt tekme atiyor gibi..ben mi karistiriyorum...gaz mi acaba
Oyy maşaAllah benim bir kızım var, bir tane daha kız hissediyorum yine çok heyecanlıyım cinsiyet konusundaMerhaba benimde sat 18 nisan aynıyız sizinlebenim 3. Olucak Allah nasip ederse...
O bende de var gaz gibi değil sanki içeriden pat diye vuruyor diğer bebeğimde bu hareketleri çook sonra hissetmiştim. Şu an hissetmek mümkün değil biliyorum ama acaba psikolojik mi diye sorguluyorum da öyle çok üstüne dusemiyorum malum kızımın peşine koşturmaktanMerhaba 11. Haftadayim bende ..bu haftalarda Bebek hareketi hissetmek mümkün mü...ben hissediyorum sanki ...arada pıt pıt tekme atiyor gibi..ben mi karistiriyorum...gaz mi acaba
Allah kolaylık versinO bende de var gaz gibi değil sanki içeriden pat diye vuruyor diğer bebeğimde bu hareketleri çook sonra hissetmiştim. Şu an hissetmek mümkün değil biliyorum ama acaba psikolojik mi diye sorguluyorum da öyle çok üstüne dusemiyorum malum kızımın peşine koşturmaktan
Evet bende tesadüfen bulmuştum ama beğendim, o gün söylediği tüm belirtileri gerçekten o gün yaşamış oluyorumBende onu indirdim yeni bakalım güzel şimdilik
geçmiş olsun canım bununla geçsin bitsin sorunlarMesajı yazdigimda yoldaydım doktora gidiyordum, dediğin gibi progestan başlattı 1 kutu. Kanama alanı yok ama yinede kullan dedi. Bunada şükür
Ayy bende. Yüzümün bi tarafı full sivilce oldu. Biri bitmeden diğeri baş veriyorBu arada kizlar ben sürekli sivilceleniyorum. Her gün yeni biri çıkıyor 2 güne geçiyor, gebeliği öğrenmeden hemen once çıkmaya başladı ve devam ediyor ,bugün 3 tane birden çıktı. Başka boyle olan var mı
Her kontrol öncesi insan öyle oluyor galiba… hayirli haberler alırsın inşallahCanım Benim Sata göre 10+4 ama geç döllenme demişti doktor onun hesabına göre bugün 9+4. Cuma günü kontrolüm var heycan biraz da korku ile bekliyorum.
Sağol canımm inşallahgeçmiş olsun canım bununla geçsin bitsin sorunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?