Canım bende de biraz çıkıyor ama çok küçük nokta kadar… sıcaktan mı, abur cubur yemekten mi, gebelikten mi allah bilirBu arada kizlar ben sürekli sivilceleniyorum. Her gün yeni biri çıkıyor 2 güne geçiyor, gebeliği öğrenmeden hemen once çıkmaya başladı ve devam ediyor ,bugün 3 tane birden çıktı. Başka boyle olan var mı
Vallahi gebelikten başka ihtimal yok çok uzun süredir sivilce sorunu yaşamıyordumCanım bende de biraz çıkıyor ama çok küçük nokta kadar… sıcaktan mı, abur cubur yemekten mi, gebelikten mi allah bilir
Ay bende aynı durumdayım yüzüm pütür pütür sivilce doldu acıtıyorda nasıl geçer bilmiyorum kimyasal diye herhangi birşeyde kullanmıyorumVallahi gebelikten başka ihtimal yok çok uzun süredir sivilce sorunu yaşamıyordum
Aynen öyle, belirtiler bir var bir yok… sonrası endişe dolu anlar ultrasona kadarkızlar iyi akşamlar, herkes iyidir keyfi yerindedir inşallahsiteyi kendime yasaklamıştım ama bir göz atmadan edemedim bazen çok etkileniyorum maalesef yorumlardan…
ben bugün 11+3üm ve 8. haftadan beri belirtilerim çok seyrek, hatta bıçak gibi kesilenlerdenim ve burdaki yorumlardan sonra kalbim elimde girdim ultrasona ama çok şükür sağlıklı bebiş♥bazen bulantı var bazen tiksinme bazen aşırı uyku hali var bazen meme sızlaması ama bazen de hiçbiri yok. burada paylaşmak istedim ihtiyacı olana denk gelir belki mesaj, korkmayalım hepimizin vücudunun karşılama şekli farklı
Evet acıyor vallahi ama karışmıyorum kendi kendine 2 günde geçiyor ama yenisi çıkınca gıcık oluyorumAy bende aynı durumdayım yüzüm pütür pütür sivilce doldu acıtıyorda nasıl geçer bilmiyorum kimyasal diye herhangi birşeyde kullanmıyorum
Yani biz 2 gün önce ikili test yaptırdık. Çok yakınımız olan kadın dogumcuya sordum yaptır zaten sorun çıkarsa fetal yaparsın dedi o yüzden yaptık ama sorun çıksa da çıkmasa da fetal yapmayacağım ya ikili de artık ne çıkarsa. Şimdi dua vakti sonuç temiz çıksın diye bekliyoruz Allahın izniyleve geleyim malum soruya Fetal Dna yaptıracak mısını./yaptırdınız mı? :)) ben etrafımdaki en genç gebeyim(28 yaşına giricem ağustosta) etrafımızda testi sorduğumuz herkes büyük insanlar, gerek yok aldırmayacaksan sanki diyor hepsi. bu cevaptan da aşırı sıkıldım ama bir şey de diyemiyorum. eşim de ben de kafamıza takarız biz yaptıralım önden her şeyden haberimiz olsun diye düşünüyoruz ama bir yandan da gereksiz mi yoksa sorusu kafamın bir köşesinde. ucuz bir testte değil malum.
siz ne düşünüyorsunuz?
ay o kadın doğum kapısında bekleme fobisi oluşacak artıkAynen öyle, belirtiler bir var bir yok… sonrası endişe dolu anlar ultrasona kadariyi olmana sevindim, saglikla gelsin bebişin canım
Selam canım,ve geleyim malum soruya Fetal Dna yaptıracak mısını./yaptırdınız mı? :)) ben etrafımdaki en genç gebeyim(28 yaşına giricem ağustosta) etrafımızda testi sorduğumuz herkes büyük insanlar, gerek yok aldırmayacaksan sanki diyor hepsi. bu cevaptan da aşırı sıkıldım ama bir şey de diyemiyorum. eşim de ben de kafamıza takarız biz yaptıralım önden her şeyden haberimiz olsun diye düşünüyoruz ama bir yandan da gereksiz mi yoksa sorusu kafamın bir köşesinde. ucuz bir testte değil malum.
siz ne düşünüyorsunuz?
ben de böyle düşündüğüm için yaptırmaya karar verdim canım teşekkür ederim düşünceni paylaştığın içinSelam canım,
Fetal dna yaptıracağım ben,( bir problem çıkar ise bebeği aldırmak için değil,doğum esnasında ve hemen sonrasında müdahele gerektirecek bir olay var ise önceden bilinip önlem alınması için.)
Herkesin düşüncesi farklı tabii. Ne gelirse razıyız,fakat önlem almak şart diye düşünenlerdenimsağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Bende de sivilcelenme var ama öyle ergenler gibi değil.Sanki cildimde bi çirkinleşti. Bence normaldir ve inşallah geçiciBu arada kizlar ben sürekli sivilceleniyorum. Her gün yeni biri çıkıyor 2 güne geçiyor, gebeliği öğrenmeden hemen once çıkmaya başladı ve devam ediyor ,bugün 3 tane birden çıktı. Başka boyle olan var mı
Yok canım onu da yaptırmadımFetal yaptirdin mi canim
Teşekkür ederimAllah kolaylık versin....benim 3. Olacak o yüzden birazdaha net hissedebiliyo olabilirim diye düşündüm... hayırlısı... sağlıklı olsunlar da...ben çok kuvvetli bir hisle erkek hissediyorum niyeyse...bir erkek(13) bir kızım(9) var ...Allah hayırlısını nasip etsin...hepimiz içinde
İnşallahHer kontrol öncesi insan öyle oluyor galiba… hayirli haberler alırsın inşallah
Nerde acaba dediğiniz lab. Ben Balıkesirin ilçesindeyim. Kit gönderme durumları olur mu acaba?Başka bir arkadaşa daha az önce cevap verdim belki görmezsin diye sana da yazmak istedim
Benim gittiğim hastanede fetal DNA yapıyorlardı ama doktorum beni istersen bu laboratuvarı ara diyerek başka bir laboratuvarı yönlendirdi aradım doktorumun ismini söyledim.
Hastane 18 bin lira fiyat vermişti laboratuvar 16.300 verdi bugün kan aldılar gelip işyerimde.
A&D genetik laboratuvarında yaptırdım kısacası.
Haha olur yaz her zamanYa sen harikasın dellendikce sana yazicam
Bir inanışa göre bebek erkekse salgılanan testesteron hormonu dolaylı yoldan sicilcelenme ve tüylenme yapıyormuşBu arada kizlar ben sürekli sivilceleniyorum. Her gün yeni biri çıkıyor 2 güne geçiyor, gebeliği öğrenmeden hemen once çıkmaya başladı ve devam ediyor ,bugün 3 tane birden çıktı. Başka boyle olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?