Bence normaldirBende de sivilcelenme var ama öyle ergenler gibi değil.Sanki cildimde bi çirkinleşti. Bence normaldir ve inşallah geçici
Genelde de kız olursa çok çıkar diyorlar ama artık o kadar karisti ki ortalık haha birde belirti kız diyorsun bi bakıyorsun erkek bi bakıyorsun tersi yani tamamen kişisel bir durum artık cinsiyet olarak yorumlamicam 3 hafta daha sikicam dişimi ahahahBir inanışa göre bebek erkekse salgılanan testesteron hormonu dolaylı yoldan sicilcelenme ve tüylenme yapıyormuşamaaa efsaneee bende de olmuştu bu arada
Balıkesir'in hangi ilçesinde siniz acaba ben Ayvalık tayim doktor ve hastane bulamadım gidecek yakın yerler de olur. Siz nereye gidiyorsunuz.Nerde acaba dediğiniz lab. Ben Balıkesirin ilçesindeyim. Kit gönderme durumları olur mu acaba?
Gercekten mi iyice kafam karıştı gecen sene hamileliğim de bebek erkekti ama kalbi durdu yüzümde sivilcelerim gitmişti cildim iyileşmişti belirtim hemen hemen hic yoktu. Ama bukez sivilcilerim cıktı biraz miğde bulantım var inşaAllah sağlıklı şekilde ilerler ve cinsiyetinide öğrenirim. Rabbim sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllahBir inanışa göre bebek erkekse salgılanan testesteron hormonu dolaylı yoldan sicilcelenme ve tüylenme yapıyormuşamaaa efsaneee bende de olmuştu bu arada
Burada hemşerilerim varmış selam olsun hepinize bende balıkesirliyim ama yurt dışında yaşıyorum.Balıkesir'in hangi ilçesinde siniz acaba ben Ayvalık tayim doktor ve hastane bulamadım gidecek yakın yerler de olur. Siz nereye gidiyorsunuz.
Bende öyle biliyordum sizin gibi hayırlısı artık önemli olan sağlıklı olmaları cinsiyeti hic fark etmez :)Genelde de kız olursa çok çıkar diyorlar ama artık o kadar karisti ki ortalık haha birde belirti kız diyorsun bi bakıyorsun erkek bi bakıyorsun tersi yani tamamen kişisel bir durum artık cinsiyet olarak yorumlamicam 3 hafta daha sikicam dişimi ahahah
Evet dimi sağlıklı olsunlar da erkek de kız da bizim zaten . Ne zorluk çekip evlat hasreti yaşayan var belki bizler de zorlu şartlarda hamile kaldık. Onların sağlıkla kucağımızda bize gülen yüzünü görelim deBende öyle biliyordum sizin gibi hayırlısı artık önemli olan sağlıklı olmaları cinsiyeti hic fark etmez :)
Ayy yokk halk efsanesi bu hormonlardan kaynaklı tüm belirtiler ben de bulantıdan çok yıprandım bunlarla cinsiyet asla tahmin edilemezGercekten mi iyice kafam karıştı gecen sene hamileliğim de bebek erkekti ama kalbi durdu yüzümde sivilcelerim gitmişti cildim iyileşmişti belirtim hemen hemen hic yoktu. Ama bukez sivilcilerim cıktı biraz miğde bulantım var inşaAllah sağlıklı şekilde ilerler ve cinsiyetinide öğrenirim. Rabbim sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
Evet bende çok uğraştım bu güne gelmek icin 10 senedir evliyiz tüp bebekle uğraştım iki senedir türkiyede tutmuştu gecen sene ama kalbi durdu yurt dışında devam ettim iki kere daha tutmadı üc ay sonra kendiliğinden oldu mucize gibi bişey oldu cünkü vajinusmus problemim vardı yenemedik birden yendik ve hamile kaldım kendimiz bile şaşkınlık icindeyiz Rabbimin güzel hediyesi inşaAllah sağlıkla ilerler çok endişeliyimEvet dimi sağlıklı olsunlar da erkek de kız da bizim zaten . Ne zorluk çekip evlat hasreti yaşayan var belki bizler de zorlu şartlarda hamile kaldık. Onların sağlıkla kucağımızda bize gülen yüzünü görelim de
Evet hormonlar alt üst ediyo doğru söylüyorsunuz en iyisi bekleyip görmek :)Ayy yokk halk efsanesi bu hormonlardan kaynaklı tüm belirtiler ben de bulantıdan çok yıprandım bunlarla cinsiyet asla tahmin edilemezsağlıkla gelsinler inşallah gerisi eğlence işte
ayy bende de sivilce çıkmaya başladı çok merak ettim şimdi bebişlerin cinsiyetinii acaba efsaneler doğru çıkacak mı merakla bekliyorummBir inanışa göre bebek erkekse salgılanan testesteron hormonu dolaylı yoldan sicilcelenme ve tüylenme yapıyormuşamaaa efsaneee bende de olmuştu bu arada
Yaaa çok duygulandım. Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla ve vakti zamanı geldiğinde bu kadar sıkıntının mükafatını versin inşallah. Bende de pcos var eşimde de varikosel çıktı ameliyat oldu sonra şükürler olsun nasip oldu bizde hiç beklemediğimiz zamanda . Rabbimin mucizesi çok büyük ve o zamanını o kadar iyi biliyor ki şükürler olsunEvet bende çok uğraştım bu güne gelmek icin 10 senedir evliyiz tüp bebekle uğraştım iki senedir türkiyede tutmuştu gecen sene ama kalbi durdu yurt dışında devam ettim iki kere daha tutmadı üc ay sonra kendiliğinden oldu mucize gibi bişey oldu cünkü vajinusmus problemim vardı yenemedik birden yendik ve hamile kaldım kendimiz bile şaşkınlık icindeyiz Rabbimin güzel hediyesi inşaAllah sağlıkla ilerler çok endişeliyim
Bandırmadayım bendeBalıkesir'in hangi ilçesinde siniz acaba ben Ayvalık tayim doktor ve hastane bulamadım gidecek yakın yerler de olur. Siz nereye gidiyorsunuz.
Teşekkür ederim. Bandırmaya gelin geldim bende kurulu evimde var ama eşimin işi dolayisiyla Ayvaliktayiz gidiş geliş yapabilir miyiz bilmiyorum. İzmir olmazsa büyük ihtimal bende Royal de devam edeceğim.Bandırmadayım bendeRoyal hastanesinde profesör var Şafak hoca ona gidiyorum tüp bebek doktorumu bıraktım geçtiğim pazartesi sondu
Yaaa ne kadar güzelTeşekkür ederim. Bandırmaya gelin geldim bende kurulu evimde var ama eşimin işi dolayisiyla Ayvaliktayiz gidiş geliş yapabilir miyiz bilmiyorum. İzmir olmazsa büyük ihtimal bende Royal de devam edeceğim.
AminYaaa çok duygulandım. Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla ve vakti zamanı geldiğinde bu kadar sıkıntının mükafatını versin inşallah. Bende de pcos var eşimde de varikosel çıktı ameliyat oldu sonra şükürler olsun nasip oldu bizde hiç beklemediğimiz zamanda . Rabbimin mucizesi çok büyük ve o zamanını o kadar iyi biliyor ki şükürler olsun
Bazı düşüncelerimiz var gerçekleşirse inşallah bu sene sonu bandirmaya kesin dönüş yapacağızYaaa ne kadar güzeldönüş yapacak mısınız peki Bandırma ‘ya
Benim de öyle ya suratım carsamba pazarina döndü biri geçmeden diğeri çıkmaya başladıBende de sivilcelenme var ama öyle ergenler gibi değil.Sanki cildimde bi çirkinleşti. Bence normaldir ve inşallah geçici
Senin cinsiyet belli mi canım.Ay benim bide kıllar hemen uzuyor ve olmadık yerlerde de kıl çıkmaya başladıBir inanışa göre bebek erkekse salgılanan testesteron hormonu dolaylı yoldan sicilcelenme ve tüylenme yapıyormuşamaaa efsaneee bende de olmuştu bu arada
Bende de aynen yaaaSenin cinsiyet belli mi canım.Ay benim bide kıllar hemen uzuyor ve olmadık yerlerde de kıl çıkmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?