Bilmemmm benim doktorun dediği gibi erkekse ekşi yeme bulantı Çin maya hepsi yanılacakayy bende de sivilce çıkmaya başladı çok merak ettim şimdi bebişlerin cinsiyetinii acaba efsaneler doğru çıkacak mı merakla bekliyorumm
Ben pazartesi gidicem 13. Hafta içinde olmuş oluyorum umarım açar bacağınıBende de aynen yaaadoktor erkek dedi ama Fetal sonucu çıkarsa netleşecek
Bence henüz belli olmaz ben bugün normalde 13+0ım ultrasonda 13+4 çıktı ona rağmen sordum yorum yapmadı doktor çok erken dedi. Tabi ben devlete gidiyorum özele giderseniz durum değişebilirKızlarrr cinsiyet öğrenen var mı aramızda benim cuma kontrolüm var 13 haftalık oluyor cinsiyeti belli olur mu acaba
Yaptırdım ben hatta sonuç çıktı çok şükür sağlıklıymış cinsiyetinide öğrenmiş oldum erkekmiş:)ve geleyim malum soruya Fetal Dna yaptıracak mısını./yaptırdınız mı? :)) ben etrafımdaki en genç gebeyim(28 yaşına giricem ağustosta) etrafımızda testi sorduğumuz herkes büyük insanlar, gerek yok aldırmayacaksan sanki diyor hepsi. bu cevaptan da aşırı sıkıldım ama bir şey de diyemiyorum. eşim de ben de kafamıza takarız biz yaptıralım önden her şeyden haberimiz olsun diye düşünüyoruz ama bir yandan da gereksiz mi yoksa sorusu kafamın bir köşesinde. ucuz bir testte değil malum.
siz ne düşünüyorsunuz?
Canım senin 6 ila 7 hafta arası ultrason varmı karından atsana bi bakmak istiyorum erkekse teori tutmuş mu diyeBilmemmm benim doktorun dediği gibi erkekse ekşi yeme bulantı Çin maya hepsi yanılacak
ay hayırlı olsun çook tebrik ederim sağlıkla gelsin bebitoYaptırdım ben hatta sonuç çıktı çok şükür sağlıklıymış cinsiyetinide öğrenmiş oldum erkekmiş:)
Ayy masaallah hadi artık kalpler gelmeye başlasin Allah'ım çok heycanliiYaptırdım ben hatta sonuç çıktı çok şükür sağlıklıymış cinsiyetinide öğrenmiş oldum erkekmiş:)
Gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğluşunYaptırdım ben hatta sonuç çıktı çok şükür sağlıklıymış cinsiyetinide öğrenmiş oldum erkekmiş:)
Kac haftalikken ogrendinnBilmemmm benim doktorun dediği gibi erkekse ekşi yeme bulantı Çin maya hepsi yanılacak
Ay hayırlı olsun sağlıkla gelsinnYaptırdım ben hatta sonuç çıktı çok şükür sağlıklıymış cinsiyetinide öğrenmiş oldum erkekmiş:)
Nerde acaba dediğiniz lab. Ben Balıkesirin ilçesindeyim. Kit gönderme durumları olur mu acaba?
Bu arada kizlar ben sürekli sivilceleniyorum. Her gün yeni biri çıkıyor 2 güne geçiyor, gebeliği öğrenmeden hemen once çıkmaya başladı ve devam ediyor ,bugün 3 tane birden çıktı. Başka boyle olan var mı
Hahahaah maşallah ya ne güzel vallahi benim pertim çıkmış durumdaBenim yüzümde çıkmıyor da sırtımda çıkıyor ya bu kadar fazla çıkmazdı.
Aksine benim cildim güzelleşti sanki
Hatta saç boyama zamanım geçeli aylar oldu normalde saçlarım iğrenç olurdu saçlarım da gayet güzel.
Saçlarımın altları akmış kızıl dipler kahve ve beyaz harikayim dhdhdhshdh
Maşallah hayırlısı olsun...Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...Yaptırdım ben hatta sonuç çıktı çok şükür sağlıklıymış cinsiyetinide öğrenmiş oldum erkekmiş:)
Canim bende 11+2deyim bende bugun camasirimda kahverengi lekelenme fark ettim cok degil akinti seklinde ama korktum seninde oyle miydi veya artti mi sonradanCanım çok teşekkür ederimbirbirimize yoldaş olduk burda, hepimiz birbirimiz için endişeleniyoruz, sende sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah kaç haftalık oldun?
Masallah saglkla kucaginiza almak nasip olsun yurt disina gonderilenlerden mi yaptiniz acaba ben arastirma hastanesinde yaptiracagim ama cinsiyet soylemezlerse diye korkuyorumYaptırdım ben hatta sonuç çıktı çok şükür sağlıklıymış cinsiyetinide öğrenmiş oldum erkekmiş:)
Bende de akıntı şeklinde, yoğun değil artmadı ama hala devam ediyor. Doktor kanama alanı görmedim şimdilik sorun yok diyor… ama devam ettiği sürece nasıl rahat olabilirim kiCanim bende 11+2deyim bende bugun camasirimda kahverengi lekelenme fark ettim cok degil akinti seklinde ama korktum seninde oyle miydi veya artti mi sonradan
Canim bende 11+2deyim bende bugun camasirimda kahverengi lekelenme fark ettim cok degil akinti seklinde ama korktum seninde oyle miydi veya artti mi sonradan
Bende de akıntı şeklinde, yoğun değil artmadı ama hala devam ediyor. Doktor kanama alanı görmedim şimdilik sorun yok diyor… ama devam ettiği sürece nasıl rahat olabilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?