Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Kızlarrr cinsiyet öğrenen var mı aramızda benim cuma kontrolüm var 13 haftalık oluyor cinsiyeti belli olur mu acaba
Bence henüz belli olmaz ben bugün normalde 13+0ım ultrasonda 13+4 çıktı ona rağmen sordum yorum yapmadı doktor çok erken dedi. Tabi ben devlete gidiyorum özele giderseniz durum değişebilir

Yaptırdım ben hatta sonuç çıktı çok şükür sağlıklıymış cinsiyetinide öğrenmiş oldum erkekmiş:)

Ben 10 gün önce gittiğimde 12+0 di doktor 3 hafta sonra gel cinsiyeti de soylerim dedi. Bazı doktorlar erkenden alayabiliyormus ama 11 inci haftada arkadaşıma %90 erkek demiş doktoru mesela

Nerde acaba dediğiniz lab. Ben Balıkesirin ilçesindeyim. Kit gönderme durumları olur mu acaba?

Merkezleri ankara'daymış sanırım gezici hemşireleri var bizim ofise hemşire geldi.
İsterseniz telefon edip sorabilirsiniz mümkün mü sizin bulunduğunuz il için.
Ya da direkt benim konuştuğum kadının numarasını size yazabilirim özelden bana yazın.
Hangi yolu tercih ederseniz

Benim yüzümde çıkmıyor da sırtımda çıkıyor ya bu kadar fazla çıkmazdı.
Aksine benim cildim güzelleşti sanki
Hatta saç boyama zamanım geçeli aylar oldu normalde saçlarım iğrenç olurdu saçlarım da gayet güzel.

Saçlarımın altları akmış kızıl dipler kahve ve beyaz harikayim dhdhdhshdh

Hahahaah maşallah ya ne güzel vallahi benim pertim çıkmış durumda

Bende de sivilce çıktı ilk zamanlar şimdi yok...kız bebek annenin güzelliğini alır derler...ama ben çok kesin hislerle erkek olduğunu düşünüyorum hayırlısı

Canım çok teşekkür ederim birbirimize yoldaş olduk burda, hepimiz birbirimiz için endişeleniyoruz, sende sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah kaç haftalık oldun?
Canim bende 11+2deyim bende bugun camasirimda kahverengi lekelenme fark ettim cok degil akinti seklinde ama korktum seninde oyle miydi veya artti mi sonradan

Yaptırdım ben hatta sonuç çıktı çok şükür sağlıklıymış cinsiyetinide öğrenmiş oldum erkekmiş:)
Masallah saglkla kucaginiza almak nasip olsun yurt disina gonderilenlerden mi yaptiniz acaba ben arastirma hastanesinde yaptiracagim ama cinsiyet soylemezlerse diye korkuyorum

Canim bende 11+2deyim bende bugun camasirimda kahverengi lekelenme fark ettim cok degil akinti seklinde ama korktum seninde oyle miydi veya artti mi sonradan
Bende de akıntı şeklinde, yoğun değil artmadı ama hala devam ediyor. Doktor kanama alanı görmedim şimdilik sorun yok diyor… ama devam ettiği sürece nasıl rahat olabilirim ki

Bende de akıntı şeklinde, yoğun değil artmadı ama hala devam ediyor. Doktor kanama alanı görmedim şimdilik sorun yok diyor… ama devam ettiği sürece nasıl rahat olabilirim ki

Ben de şu an 11+2deyim, 6. Haftadan beri bazen akıntım kahverengi oluyor. Sabah yine gördüm. Ama böyle lekelenme değil çok afedersiniz sümüksü gibi olan akıntının kahverengi olması. Doktorum kırmızı taze kanama olmadığı sürece olabilir dedi kanama alanım da yok. Ama her gördüğümde moralim bozuluyor ve türlü türlü senaryolar kuruyorum orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…