Belki her şey yolunda diye bişey demiyordur her seferinde onlar bakıyo aslındaAnladım canım ben en son 14 haftalıkken gitmiştim de bişey demedi özellikle sormam mı gerekir bir arkadaşım her gidişinde ölçmesi gerekirdi dedi de ben doğuda yaşıyorum sözde özel hastaneye gidiyorum ama nebilim her gidişimde bebek iyi suyu iyi deyip yolluyordu ben bilsem sorardım aklıma takıldı evhamlandım on gün sonraya randevum var normalde o zaman gidince sorayım artık
Yani tabi 2 li 3 lü 4 lüyle uğraşmayalım strse girmeyelim diye fetali yaptırdık hadi bide detaylı olur 2 tane en azından diye. Gerçekten ilginçç.Bu beni de şaşırttı nıptı kesine çok yakın diye yaptırdık hepimiz ultrason ölçümleri de normalse o %0.01 lik oran hep geçerli ki herkesten amniyo test istesinler o zaman hiç bir zaman kesinlik olamaz ki zaten daha başka bir doktora görünmekte fayda var gibişu süreci sağlıkla bitirsek hepimiz Allahım sen büyüksün
bende bugün 17+1 im ama aile hekiminden arayan soran yok tüp bebekle hamile kaldığımda toplam kan falan yapmışlardı onlar yaptılar diye de sağlık ocağı bizde onları isteyecektik gerek yok dedi. Şu ana kadar hiç gitmedim yani sağlık ocağınaKızlar merhaba tetanos aşısıyla ilgili konuştunuz mu kaçırdım mı tam bilemedim pazartesi günü 18 haftaya giriş yapıcam. Sağlık ocağından aradılar pazartesi günü hem kan alıcaklarmış hem aşı olucakmışım. Daha erken değil mi sanki. Aşı 2 doz olacak dedi.
Yani tabi 2 li 3 lü 4 lüyle uğraşmayalım strse girmeyelim diye fetali yaptırdık hadi bide detaylı olur 2 tane en azından diye. Gerçekten ilginçç.
bende bugün 17+1 im ama aile hekiminden arayan soran yok tüp bebekle hamile kaldığımda toplam kan falan yapmışlardı onlar yaptılar diye de sağlık ocağı bizde onları isteyecektik gerek yok dedi. Şu ana kadar hiç gitmedim yani sağlık ocağına
Ben varım. Göğüslerimde toplam irili ufaklı 8-10 tane fibrokist vardır. Yılda bir takipliydim hamilelikten dolayı geçtiğimiz ay gideyim dedim. Hepsi coşmuş durumda büyümeyen yokmerhaba arkadaşlar hamilelikte meme ultrasonu yaptıran var mı acaba, hamilelikten etkilendi mi sonuçlarınız
Ben zamanlarını hiç bilmiyorum valla canım. Bana gel derlerse giderim demezlerse gitmem. Onlar takip edecekler bunu ben değilAnladım canım. Ben erken değil mi henüz bebek hareketlerini bile hissetmiyorum dedim 17 -20 haftalar arası ilk dozu vurulman gerekiyor dedi.
Selam. Ben geçen hafta rutin kan kontrollerine gitmistim aile hekimine doktorum yonlendirmisti. Sordum tetenoz asisini nezaman olucaz diye. 18. Hafta bitince gelirsin dedi. Demekki dedikleri gibi 18. Haftada ariyorlar.Kızlar merhaba tetanos aşısıyla ilgili konuştunuz mu kaçırdım mı tam bilemedim pazartesi günü 18 haftaya giriş yapıcam. Sağlık ocağından aradılar pazartesi günü hem kan alıcaklarmış hem aşı olucakmışım. Daha erken değil mi sanki. Aşı 2 doz olacak dedi.
Saglik ocagi bana da 24.haftdan once yapmiyoruz dediAnladım canım. Ben erken değil mi henüz bebek hareketlerini bile hissetmiyorum dedim 17 -20 haftalar arası ilk dozu vurulman gerekiyor dedi.
Tek doz mu sizinkiSaglik ocagi bana da 24.haftdan once yapmiyoruz dediher yerin sistemi farkli sanirim
Bebek avokado da yapsaydinHerkese selamm. Bugun miniğin odasi icin tablo yaptim. Sizinlede paylasmak istedim belki fikir olur sizede
Beni dun aradilar bi 18le 20 hafta arasi yapilacakmis bide o dozu olduktan 4 hafta sonra ikinci doz dedilerKızlar merhaba tetanos aşısıyla ilgili konuştunuz mu kaçırdım mı tam bilemedim pazartesi günü 18 haftaya giriş yapıcam. Sağlık ocağından aradılar pazartesi günü hem kan alıcaklarmış hem aşı olucakmışım. Daha erken değil mi sanki. Aşı 2 doz olacak dedi.
Yaaa o da çok iyi fikirmişBebek avokado da yapsaydin
16. Haftada erkek dedi ondan önce kıza benziyor diyordu haftaya detaylı ultrason var bakalımCinsiyetinizi kesin olarak ne zaman öğrendiniz
2. Doz dedi canimTek doz mu sizinki
Ben Mersin'de özel bir klinikte yaptırcam 6 Eylül de . 3000 istedi piyasaya göre iyi dedim el mahkum randevu aldım ki zaten doktor gerçekten çok iyi cihazları da keza öyle. Başa gelen çekilir anacımKızlar detaylı usg için özelden fiyat araştırması yapıyorum, ne kadar ücret ödeyeceksiniz siz? Bana 4500 / 5000 dediler. Ya ben o paraya bebeğime alışveriş yapardım
Normalde İstanbul da devlet hastanesi bakıyor ama randevular saniyesinde doluyor, binlerce kişi bakıyor sonuçta, bu sabah yine kaçırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?