Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Canını sıkma bu şekilde çok oluyor binde bir ihtimalde olsa doktorlar riske atmıyor bu şekilde amniyosentez yaptıran çok kişi var bizim aralık grubunda da vardı çok şükür temiz çıktılar inşallah temiz çıkacak ve sağlıkla kucağına alacaksın kendini de bebişi de üzme o düşündüğün tüm olumsuz ihtimaller bu testleri yapmayan yapan temiz çıkan da bile geçerli sabırla bekleyip görelim inşallah güzel haberlerini alacaksın

Bu beni de şaşırttı nıptı kesine çok yakın diye yaptırdık hepimiz ultrason ölçümleri de normalse o %0.01 lik oran hep geçerli ki herkesten amniyo test istesinler o zaman hiç bir zaman kesinlik olamaz ki zaten daha başka bir doktora görünmekte fayda var gibi şu süreci sağlıkla bitirsek hepimiz Allahım sen büyüksün

Belki her şey yolunda diye bişey demiyordur her seferinde onlar bakıyo aslında

Kızlar merhaba tetanos aşısıyla ilgili konuştunuz mu kaçırdım mı tam bilemedim pazartesi günü 18 haftaya giriş yapıcam. Sağlık ocağından aradılar pazartesi günü hem kan alıcaklarmış hem aşı olucakmışım. Daha erken değil mi sanki. Aşı 2 doz olacak dedi.

Yani tabi 2 li 3 lü 4 lüyle uğraşmayalım strse girmeyelim diye fetali yaptırdık hadi bide detaylı olur 2 tane en azından diye. Gerçekten ilginçç.
bende bugün 17+1 im ama aile hekiminden arayan soran yok tüp bebekle hamile kaldığımda toplam kan falan yapmışlardı onlar yaptılar diye de sağlık ocağı bizde onları isteyecektik gerek yok dedi. Şu ana kadar hiç gitmedim yani sağlık ocağına

merhaba arkadaşlar hamilelikte meme ultrasonu yaptıran var mı acaba, hamilelikten etkilendi mi sonuçlarınız

Anladım canım. Ben erken değil mi henüz bebek hareketlerini bile hissetmiyorum dedim 17 -20 haftalar arası ilk dozu vurulman gerekiyor dedi.

merhaba arkadaşlar hamilelikte meme ultrasonu yaptıran var mı acaba, hamilelikten etkilendi mi sonuçlarınız
Ben varım. Göğüslerimde toplam irili ufaklı 8-10 tane fibrokist vardır. Yılda bir takipliydim hamilelikten dolayı geçtiğimiz ay gideyim dedim. Hepsi coşmuş durumda büyümeyen yok Ayrıca kol altımın acısı sebebiyle bir an önce gitmek istemiştim. Ucu olmayan aksesuar meme olduğunu öğrendim kol altımda. Hatta süt dokusu bile varmış içinde. Ama kesinlikle zararsızmış. Fibrokistlerimin büyümüş olmasını hamilelikte ve tüp bebek tedavisinde beklediğimiz birşey genelde dedi. Ama sol mememde farklı görünüşü olan zararsız bir kist gördü. Sırf bunun için 3 ay sonra tekrar göreyim dedi.

Anladım canım. Ben erken değil mi henüz bebek hareketlerini bile hissetmiyorum dedim 17 -20 haftalar arası ilk dozu vurulman gerekiyor dedi.
Ben zamanlarını hiç bilmiyorum valla canım. Bana gel derlerse giderim demezlerse gitmem. Onlar takip edecekler bunu ben değil

Selam. Ben geçen hafta rutin kan kontrollerine gitmistim aile hekimine doktorum yonlendirmisti. Sordum tetenoz asisini nezaman olucaz diye. 18. Hafta bitince gelirsin dedi. Demekki dedikleri gibi 18. Haftada ariyorlar.

Herkese selamm. Bugun miniğin odasi icin tablo yaptim. Sizinlede paylasmak istedim belki fikir olur sizede

Eklentiler

• CA0EBB77-9C77-4F36-B2F2-3CAB657A8657.webp
    161 KB · Görüntüleme: 5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…