Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Belki her şey yolunda diye bişey demiyordur her seferinde onlar bakıyo aslında

Kızlar merhaba tetanos aşısıyla ilgili konuştunuz mu kaçırdım mı tam bilemedim pazartesi günü 18 haftaya giriş yapıcam. Sağlık ocağından aradılar pazartesi günü hem kan alıcaklarmış hem aşı olucakmışım. Daha erken değil mi sanki. Aşı 2 doz olacak dedi.

Yani tabi 2 li 3 lü 4 lüyle uğraşmayalım strse girmeyelim diye fetali yaptırdık hadi bide detaylı olur 2 tane en azından diye. Gerçekten ilginçç.
bende bugün 17+1 im ama aile hekiminden arayan soran yok tüp bebekle hamile kaldığımda toplam kan falan yapmışlardı onlar yaptılar diye de sağlık ocağı bizde onları isteyecektik gerek yok dedi. Şu ana kadar hiç gitmedim yani sağlık ocağına

merhaba arkadaşlar hamilelikte meme ultrasonu yaptıran var mı acaba, hamilelikten etkilendi mi sonuçlarınız

Anladım canım. Ben erken değil mi henüz bebek hareketlerini bile hissetmiyorum dedim 17 -20 haftalar arası ilk dozu vurulman gerekiyor dedi.

merhaba arkadaşlar hamilelikte meme ultrasonu yaptıran var mı acaba, hamilelikten etkilendi mi sonuçlarınız
Ben varım. Göğüslerimde toplam irili ufaklı 8-10 tane fibrokist vardır. Yılda bir takipliydim hamilelikten dolayı geçtiğimiz ay gideyim dedim. Hepsi coşmuş durumda büyümeyen yok Ayrıca kol altımın acısı sebebiyle bir an önce gitmek istemiştim. Ucu olmayan aksesuar meme olduğunu öğrendim kol altımda. Hatta süt dokusu bile varmış içinde. Ama kesinlikle zararsızmış. Fibrokistlerimin büyümüş olmasını hamilelikte ve tüp bebek tedavisinde beklediğimiz birşey genelde dedi. Ama sol mememde farklı görünüşü olan zararsız bir kist gördü. Sırf bunun için 3 ay sonra tekrar göreyim dedi.

Selam. Ben geçen hafta rutin kan kontrollerine gitmistim aile hekimine doktorum yonlendirmisti. Sordum tetenoz asisini nezaman olucaz diye. 18. Hafta bitince gelirsin dedi. Demekki dedikleri gibi 18. Haftada ariyorlar.

Beni dun aradilar bi 18le 20 hafta arasi yapilacakmis bide o dozu olduktan 4 hafta sonra ikinci doz dediler
Kan falan almayacaklarmis sadece kilo tansiyon bakacaklarmis

Ay bende odasının kapısına bunu yaptım ışık vurunca daha güzel görünüyor. Altına da kapı isimligi yapınca asacağım. Ek olarak da minyon kostümü falan örüyorum şu an heyecanla

Eklentiler

• 20250821_145143.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar detaylı usg için özelden fiyat araştırması yapıyorum, ne kadar ücret ödeyeceksiniz siz? Bana 4500 / 5000 dediler. Ya ben o paraya bebeğime alışveriş yapardım

Normalde İstanbul da devlet hastanesi bakıyor ama randevular saniyesinde doluyor, binlerce kişi bakıyor sonuçta, bu sabah yine kaçırdım.

Ben Mersin'de özel bir klinikte yaptırcam 6 Eylül de . 3000 istedi piyasaya göre iyi dedim el mahkum randevu aldım ki zaten doktor gerçekten çok iyi cihazları da keza öyle. Başa gelen çekilir anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…