- 7 Mayıs 2025
- 278
- 147
- 18
- 25
İnşallah canım sağolSeni çok iyi anlıyorum ben de öyleyim ama çoğu doktor bu lekelenmelerin, akıntıların önemsiz olduğunu ve çok yaygın olduğunu söylüyor. Kırmızı kan gelmedikçe kendini strese sokmadan bol bol dinlen. Allahın izniyle her şey çok güzel olacakBen de yarın gidiyorum kontrolüm var inşallah ben de iyi haberler veririm buraya
Hayırlı olsun canım kontrolün mü vardı nasıl öğrendin. Belirtilerin tutuyor mu ben de bu hurafeler gerçek mi onu merak ediyorumKızlar sanırım bende erkek anasıyım artık
Aaa hoşgelsin aramızaaaaKızlar sanırım bende erkek anasıyım artık
Güreş haberler alalım inşEvet evet öyle kesinlikle ense kalınlığında bir problem çıkmadı burun kemiği de vardı kan sonucunu bekliyorum bende
Aaaaa hayırlı olsun canımKızlar sanırım bende erkek anasıyım artık
Kontrolüm vardı canım ben kızda hala ısrarlıyım ama doktor erkek görünüyor dediHayırlı olsun canım kontrolün mü vardı nasıl öğrendin. Belirtilerin tutuyor mu ben de bu hurafeler gerçek mi onu merak ediyorum
Çok geçmiş olsun benzer şeyleri yaşadım kanama alanıda vardı ama geçti gitti çok şükür eğer bebek sağlıklı ise gebelik devam edecektir ata bile binsen bir şey olmaz demişti benim doktorum. Ama eğer sağlıklo değil ise ne yapsak tutamayız diye eklemişti. Benim bildiğin kanama şeklinde 2 ay sürdü diyebilirimKızlar biliyorsunuz pazartesinden beri kahverengi lekelenme var bende, bugün acile gittim birde onlar baksın diye… kendi doktorum ne dediyse aynısını dedi. Bu haftalarda lekelenme düşük belirtisidir, kanama alanı görünmüyor ama progestan kullan eğer lekelenme kirmizi olursa tekrar gel… hatta parça gelirse düşük olur anlarsın falan dedi. Bunu söylemesini hiç beklemiyordum kendimi hep o ihtimali düşünmekten uzak tuttum.
Şu an size bunları yazarken öyle korkuyorum ki ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Ne zorluklarla hamile kaldım, tedaviler falan zaten zor bir süreçten geçtim… Dualarınıza ihtiyacım var… rabbim herkese saglikli gebelik nasip etsin
Aynen ya uslu olur diye avutuyorum kendimi napimAaa hoşgelsin aramızaaaave de geçmiş olsun
Bende ayni sen gibiyim canim leke vs yoksa bisey olmaz insallah pzt gideceğim ben kontroleKızlar merhaba , üç aylık olduk bugün çok karnımın içi ağrıyor göğüs uçlarım da öyle çok ağrım var karın ağrısı normal değil mi ? Doktora gitmek istemiyorum aynı durumları yaşayan var mı
Amin canım benim inşallahOyy maşallahsağlıkla gelsin,bahtı güzel olsun inşallah
Hadi bakalım canım bir sonraki kontrolde kesinleşir. Değişebiliyor da biliyorsun o zaman net olmuş olurKontrolüm vardı canım ben kızda hala ısrarlıyım ama doktor erkek görünüyor dedibu arada benim ramzi kız gösteriyordu sadece çin takvimi erkekti
Aynen canım hayırlısı olsun rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsinHadi bakalım canım bir sonraki kontrolde kesinleşir. Değişebiliyor da biliyorsun o zaman net olmuş olur
Ben bu kanamalar başlamadan bir gün önce otobüsle yarım saatlik bir yolculuk yaptım ama hep zıplaya zıplaya geldik çukurlara falan girdi, ve hep kendimi suçladım sanki o yüzden oldu diye. Şimdi sen böyle yazınca biraz içim rahatladı. Doktora da hiç sormadım toplu taşıma konusunu…Çok geçmiş olsun benzer şeyleri yaşadım kanama alanıda vardı ama geçti gitti çok şükür eğer bebek sağlıklı ise gebelik devam edecektir ata bile binsen bir şey olmaz demişti benim doktorum. Ama eğer sağlıklo değil ise ne yapsak tutamayız diye eklemişti. Benim bildiğin kanama şeklinde 2 ay sürdü diyebilirim
Ay rüyamda gördüm orda da zıplıyordu durduramıyordum Allahım sen hayra çıkarAynen ya uslu olur diye avutuyorum kendimi napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?