Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
İnşallah canım sağol
sende güzel haberler alırsın yarin inşallah

Benim de 12.haftamdi tam bugün kiz dedi ama bir sonraki kontrole daha net söyleriz dedi ikili tarama icin kontrolüm vardi doktor ne hissediyosun dedi valla hocam tüm hurafesel seyler çin takvimi şu bu hep kiz çıktı dedim bize de kiz gibi geliyor dedim bi kiz daha geliyor sanki o zaman dedi bi güldük

Hayırlı olsun canım kontrolün mü vardı nasıl öğrendin. Belirtilerin tutuyor mu ben de bu hurafeler gerçek mi onu merak ediyorum
Kontrolüm vardı canım ben kızda hala ısrarlıyım ama doktor erkek görünüyor dedi bu arada benim ramzi kız gösteriyordu sadece çin takvimi erkekti

Kızlar cuma-cumartesi kontrolü olan çok arkadaş var ; güzel haberlerinizi güzel güzel ultrason fotoğraflarınızı bekliyoruz kısmetse benim de cumartesi buraya video eklenmiyor değil mii

Çok geçmiş olsun benzer şeyleri yaşadım kanama alanıda vardı ama geçti gitti çok şükür eğer bebek sağlıklı ise gebelik devam edecektir ata bile binsen bir şey olmaz demişti benim doktorum. Ama eğer sağlıklo değil ise ne yapsak tutamayız diye eklemişti. Benim bildiğin kanama şeklinde 2 ay sürdü diyebilirim

Bende ayni sen gibiyim canim leke vs yoksa bisey olmaz insallah pzt gideceğim ben kontrole

Kontrolüm vardı canım ben kızda hala ısrarlıyım ama doktor erkek görünüyor dedi bu arada benim ramzi kız gösteriyordu sadece çin takvimi erkekti
Hadi bakalım canım bir sonraki kontrolde kesinleşir. Değişebiliyor da biliyorsun o zaman net olmuş olur

Ben bu kanamalar başlamadan bir gün önce otobüsle yarım saatlik bir yolculuk yaptım ama hep zıplaya zıplaya geldik çukurlara falan girdi, ve hep kendimi suçladım sanki o yüzden oldu diye. Şimdi sen böyle yazınca biraz içim rahatladı. Doktora da hiç sormadım toplu taşıma konusunu…
Teşekkür ederim seninde bebeğin saglikla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…