Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95

Canım ne kadar güzel yazmışsın. Ben hissettiklerimi dışa vuran bir insanım kapalı bir kişiliğim yok ve bu hislerimi paylaştığım 3 kişiden 1 i benzer şeyler hissettiğini ama içinde yaşadığını söyledi. Yeni sürece alıştım bile çok şükür. Cinsiyet bebeğin kendisini ilgilendiren bişey kızda erkekte bende aynı ilgi, şefkat ve sevgiyi görecek neticede. Allahım hayırlı evlatlar versin hepimize :)

Ben hamileyken doktor ilk kiza benziyor demisti
Kaynanam gorumcem falan erkek bu doktor bilememistir diyorlardi:)
Kaynanam ruyamda gordum erkek diyordu
Bende gormustum esasen ruyamda erkek cocugu
Neyse doktor bu tahmini erken yapmisti zaten yuzde70 kiz demisti ama 15.haftada erkek oldugu netlesti:) ve kaynanam ne dedi biliyor musun
Keske kiz olaydi:))
Yok iste kiz daha hayirlidir daha berekettir bilmemne
O zaman cizdim ustunu zaten o zâtın.
Once erkek erkek diyip sonra keske kiz olsaydi diye yuzlerce kez insanlarin icinde bile soylemisti
Simdi goremiyor torununu cunku haketmiyor
Inan evlat oyle birsey ki uykusu geldiginde gelip basini dizine koyunca ondan daha masumu degerlisi yok senin icin bu dunyada
Kizi erkegi yok, hepsi piril piril kalpli bolca enerjili melekler

Ben varım hamile kaldığım günden beri terim aşırı kokuyor sürekli duş alıyorum bende. Deodorant pek işe yaramıyor sanki birkaç tane değiştirdim şimdi de Nivea kullanıyorum.
Ay şükür varmış benimle aynı dertten muzdarip insanlar. Kendimde sıkıntı var sanmaya başlamıştım artık.

Kesinlikle katılıyorum bende kayınvalideme erkek dediğimde olsun dedi :) Herkes acayip kız istiyordu beni onlar bu hale getirdi belki de :) Allahın en tatlı hediyesi herhalde evlat daha kucağıma almadan kokusunu duymadan düşündüğümde bile heyecanlandırıyor beni :)

Lazer yaptırıyordum koltuk altıma. Tam bitmemişti. Gebeliği öğrenince bıraktım. Eczaneden parfümsüz parabensiz baya iyi para döküp rollon aldım ama o kadar mı etkisiz olur. Bir gün dayanamayıp Kolonyağı fıs fısladım. Resmen dünya varmış. Her duştan sonra ikişer fıs. Yeterli oluyor. Resmen kendi terimden tiksinmiştim. Bunu keşfetmeden önce de baya şey denedim. Beyaz sabunla günde üç dört kere yıkadım. Duş aldım. Duş jelimi banyo lifimi değiştirdim. Karbonat sürdüm Hindistan cevizi yağı sürdüm. Nafile. Hele yazın yağ sürmek kadar saçma bişey yokmuş.

sürekli kapalı. Alerji filtresi olan klima aldık onu açıyoruz. Bayağı iyi geldi bana.
Evdeki test pozitif çıktığından beri böyleyim ben de. Tuzlu suyla burun yıkama iyi geldi ama genzimi çok yakıyor onu da bıraktım. Bazen dayanamayacak kadar çok hapşırıyorum. Burnum tıkanıyor asla nefes alamıyorum. Burun spreyi kullanıyorum yani nefes alamamaktan daha çok zararlı değildir heralde.

Kızlar aranızda serklaj olan var mı? 14. haftanın sonuna geldim. 2-3 haftadır doktorum ve perinatolog karar vermeye çalışıyor ameliyat için. Sık sık ölçüm yapılıyor. Bugün artık karar verdi. Zeynep Kamil hastanesinde serklaj olan varsa lütfen tecrübelerini paylaşabilir mi? Eğer olumsuz bir tecrübe yaşandıysa özelde yaptırmayı düşüneceğim.

Aaa bildiğimiz limon kolanyası mı sıkıyorsunuz duştan sonraa. O kadar işe yarıyor mu yaa

Ayy herkeste bu dert var eşimin ailesi kız torun istiyor hep ilk gebelikte daha 6 haftalık öğrendim kaynana kız olacak rüyamda gorsum böyle güzel şöyle guzel tüm sulaleye yaydi düşük yaptım ikincisinde erkek olduğunu öğrendi ben bakamam kız olsaydı bakardım dedi çalışıyorum bu arada bı tane daha doğru bize kakalarsin goruncene bana baktirirsin dedi buda ayrı bir olay zaten neyse üçüncu bebesime hamile kalınca söylemedim hemen ağzını arayim dedim yine dedi senin gibi güzel bir kızın olsun kızım çok isterim filan içimden hep erkek olacak geçiyordu cinsiyeti öğrenmeden dedim erkek olacak kaç haftadır ne aramış ne sormuş bu şok ona yeter velhasıl söyleyecegim şu milletin lafına kalmamış çocuğumuzun cinsiyeti kime benzeyecegi boş konuşuyorlar sadece

Burun spreyleri bağımlılık yapıyor. Kortizonlu olanların da sadece 5 gün kullanım önerisi var. Gebelik kategorileri C

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…