Hiç bir nedene bağlama tatlım benim bu doğal bir süreç bazen bebeğin hareketleri bile sebep olabiliyor demişti doktorum ben ilk ay 4 uçak yolculuğu üstüne 2700 km araçla yol yaptım tatilime denk gelmişti napimmBen bu kanamalar başlamadan bir gün önce otobüsle yarım saatlik bir yolculuk yaptım ama hep zıplaya zıplaya geldik çukurlara falan girdi, ve hep kendimi suçladım sanki o yüzden oldu diye. Şimdi sen böyle yazınca biraz içim rahatladı. Doktora da hiç sormadım toplu taşıma konusunu…
Teşekkür ederimseninde bebeğin saglikla gelsin inşallah
Ayy benim de tüm belirtiler kızdı bulantı tiksinme tatlıdan nefret etme ekşi tuzlu yeme vsKontrolüm vardı canım ben kızda hala ısrarlıyım ama doktor erkek görünüyor dedibu arada benim ramzi kız gösteriyordu sadece çin takvimi erkekti
Ahahaha maşallah ya öğrendiğim iyi olduHiç bir nedene bağlama tatlım benim bu doğal bir süreç bazen bebeğin hareketleri bile sebep olabiliyor demişti doktorum ben ilk ay 4 uçak yolculuğu üstüne 2700 km araçla yol yaptım tatilime denk gelmişti napimmama o zaman döndüğümde iyiydi çok sonra durup dururken kanama alanları vs oluştu sakın kendini suçlama stresten uzak duruyor ve keyif aldığın şeyleri yapıyorsun hemen
Ben de raporluyum ben de tüm komedi filmlerini bitirdim,
Ahahaha maşallah ya öğrendiğim iyi olduvalla tüm gün dizi-film izliyorum, uyuyorum ve arada buraya bakıyorum
Rica ederim bende kanamalı bir şekilde tam 16 saat yolculuk yapmıştımBen bu kanamalar başlamadan bir gün önce otobüsle yarım saatlik bir yolculuk yaptım ama hep zıplaya zıplaya geldik çukurlara falan girdi, ve hep kendimi suçladım sanki o yüzden oldu diye. Şimdi sen böyle yazınca biraz içim rahatladı. Doktora da hiç sormadım toplu taşıma konusunu…
Canım herkesin aynı olmuyor benim daha önce düşüklerim olduğu için doktor ilk üç ay yolculuk yasak dediHiç bir nedene bağlama tatlım benim bu doğal bir süreç bazen bebeğin hareketleri bile sebep olabiliyor demişti doktorum ben ilk ay 4 uçak yolculuğu üstüne 2700 km araçla yol yaptım tatilime denk gelmişti napimmama o zaman döndüğümde iyiydi çok sonra durup dururken kanama alanları vs oluştu sakın kendini suçlama stresten uzak duruyor ve keyif aldığın şeyleri yapıyorsun hemen
Elbette farklı sadece tek bir nedene bağlayıp kendimizi suçlamamız sağlığımızı olumsuz etkiler dediğim bu benim de düşüklerim kürtajım var ben de 1 aydır raporlu yatıyorum ama kendimi suçlamıyorum ve kısıtlamıyorum canım amaç moral ya burdaCanım herkesin aynı olmuyor benim daha önce düşüklerim olduğu için doktor ilk üç ay yolculuk yasak dedimemleketime gidemedim yani riske atmak istemiyorlar ne olur ne olmaz diye tabi bu kişiden kişiye değişiyor bende denize girmek yasak ilişki yasak
Öyle canım karşı çıkma amaçlı yazmadım bende durumumu yazdım bende okulun son bir ayı raporluydum çok şükür tatile girdik memlekete gideyim dedim izin vermedi doktorElbette farklı sadece tek bir nedene bağlayıp kendimizi suçlamamız sağlığımızı olumsuz etkiler dediğim bu benim de düşüklerim kürtajım var ben de 1 aydır raporlu yatıyorum ama kendimi suçlamıyorum ve kısıtlamıyorum canım amaç moral ya burdastres en önemli faktör yaşadıklarımızda
Beni etiketlemedikleri sürece takip etmem çok zor birsürü mesaj geliyor bazen her gün giremiyorum daaegamze tabloda cinsiyetleri de görsek keşkee güncellenmiyor sanırımm ne zamandırr baya kişi cinsiyet öğrendi
Canim benim her gun servisle ise gidip geliyorum .gunluk 3 saatim yolda geciyor. her seferinde kasislerde cukurlarda zipliyoruz. ben aklima kotu bir sey getirmiyorum sende getirme.sagliksiz olursa bunlar bahane oluyorBen bu kanamalar başlamadan bir gün önce otobüsle yarım saatlik bir yolculuk yaptım ama hep zıplaya zıplaya geldik çukurlara falan girdi, ve hep kendimi suçladım sanki o yüzden oldu diye. Şimdi sen böyle yazınca biraz içim rahatladı. Doktora da hiç sormadım toplu taşıma konusunu…
Korkmakta haklısın valla bir defa yaşayınca diken üstünde oluyor insan ama iyi düşünelim iyi olsun inşallah sağlıkla bu süreci tamamlarızÖyle canım karşı çıkma amaçlı yazmadım bende durumumu yazdım bende okulun son bir ayı raporluydum çok şükür tatile girdik memlekete gideyim dedim izin vermedi doktoryaklaşık 9 saat uzaklıkta üç ayı doldur riske atma dedi yoksa şuan çok şükür iyiyim ama önlem amaçlı biz insanogluyız giderim bişey olur bu kez suçluluk yaşarım en iyisi üç ayı doldurayım dedim stres ister istemez oluyor elimizde deil özellikle kayıp yaşayanlarda var sanırım bende var keşke bazı şeyler elimizde olsa ama korkuyorum inşallah hepimizin sağlıkla ilerler
Canım listenin başındaki bütün bilgilerini yaz ekleyeyimBu arada benide listeye ekleyebilir misiniz
Canım doktora gittim bebeğim sağlıklı elleriyle kulaklarını kapatmış oturuyorduİçinin rahat etmesi en önemlisi iyi yapmışsın canım bizi de haberdar et
Aminnn canım inşallah senin bebiş erkekti sanırım belirtilerin nelerdi gebelik ilk başladığından beri merak ettimKorkmakta haklısın valla bir defa yaşayınca diken üstünde oluyor insan ama iyi düşünelim iyi olsun inşallah sağlıkla bu süreci tamamlarız
Canım benim minik noel ağacımın tahmini doğumu 1 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?