Sende haklisin canım… artık pozitifim pamuk gibiyim düşünmüyorumCanim benim her gun servisle ise gidip geliyorum .gunluk 3 saatim yolda geciyor. her seferinde kasislerde cukurlarda zipliyoruz. ben aklima kotu bir sey getirmiyorum sende getirme.sagliksiz olursa bunlar bahane oluyor
Son adet tarihi ve kaçıncı çocukCanım benim minik noel ağacımın tahmini doğumu 1 Ocakama aralık da olabilir emin olmadan eklemedim ya ama ekleye de bilirsin yaş 34 kese ve kalp atışı 5+4
Oh çok şükür canım çok sevindimCanım doktora gittim bebeğim sağlıklı elleriyle kulaklarını kapatmış oturuyorduçok normal ağrıların dedi fakat cinsiyeti söylemedi . Tahmin yapabilir misiniz
Çok şükür ya sizin cinsiyet belli oldu muOh çok şükür canım çok sevindimmaşallah bebişine ben çok anlamıyorum ultrasondan ama, senin gibi içimden kız geçti
Hayır belli değil benim de bir sonraki kontrole inşallahÇok şükür ya sizin cinsiyet belli oldu mu
Son adet tarihim 10 Nisan tahmini doğum tarihi 15.01.2026 bebek kalp ve kese 6+0 cinsiyetinide dün öğrendim erkekCanım listenin başındaki bütün bilgilerini yaz ekleyeyim
Yaş kaç, kaçıncı çocukSon adet tarihim 10 Nisan tahmini doğum tarihi 15.01.2026 bebek kalp ve kese 6+0 cinsiyetinide dün öğrendim erkek
Canım belirtilerin nelerdi?gebeliğin başladığı zamandan itibarenSon adet tarihim 10 Nisan tahmini doğum tarihi 15.01.2026 bebek kalp ve kese 6+0 cinsiyetinide dün öğrendim erkek
Sat tarihimiz aynı neredeyse benim de 11 nisanSon adet tarihim 10 Nisan tahmini doğum tarihi 15.01.2026 bebek kalp ve kese 6+0 cinsiyetinide dün öğrendim erkek
Yaa ne tatlışSelam kızlar umarım herkes iyidir, 11+5teyim bugün kontrolüm vardı şükür ense kalınlığı burun kemiği iyidi. Fetal dna vereceğim bugün. Biraz sakindi hareket etsin de enseye bakalım diye çikolata yemek durumunda kaldımdoktor bi cinsiyet tahmini olduğunu söyledi ama biz hemen öğrenmek istemedik ailemizle birlikte öğrenelim istedik o yüzden fetal sonucunu bekleyeceğiz. Ama sizden tahmin almak isterim
Resmen listede ilaç niyetine bir tane pembiş kalp yok ahhahYaa ne tatlışdoktorun bu kadar erkenden tahmini varsa muhtemelen küçük bir şey görünmüş ben erkek diyorum sağlıkla gelsin
listemiz mavi kalplerle dolmaya başladı
Gözün aydın canım maşallahSelam kızlar umarım herkes iyidir, 11+5teyim bugün kontrolüm vardı şükür ense kalınlığı burun kemiği iyidi. Fetal dna vereceğim bugün. Biraz sakindi hareket etsin de enseye bakalım diye çikolata yemek durumunda kaldımdoktor bi cinsiyet tahmini olduğunu söyledi ama biz hemen öğrenmek istemedik ailemizle birlikte öğrenelim istedik o yüzden fetal sonucunu bekleyeceğiz. Ama sizden tahmin almak isterim
Aaaa evet canım amin sağlıkla kucağımıza alalımSat tarihimiz aynı neredeyse benim de 11 nisanhayırlı olsun canım cinsiyetini de öğrenmişsin sağlıkla gelsin oğluşun
Yaş 32 ilk çocukYaş kaç, kaçıncı çocuk
Hiç belirtim olmadı desem ne mide bulantısı ne baş dönmesi sadece göğüs hassasiyeti oldu bide uyku isteği Oda geçince ağladım falan bebeğe bir şey oldu diyeCanım belirtilerin nelerdi?gebeliğin başladığı zamandan itibaren
Canım bulantım çok fazlaydı baş dönmeleri tek yiyebildiğim tuzlu salatalık erik tatlı isimleri dahi midemi bulandırıyorduAminnn canım inşallah senin bebiş erkekti sanırım belirtilerin nelerdi gebelik ilk başladığından beri merak ettim
Maşallah canom bende çikolata tatlı severken gebelikte uzaklaştımCanım bulantım çok fazlaydı baş dönmeleri tek yiyebildiğim tuzlu salatalık erik tatlı isimleri dahi midemi bulandırıyordukahve ve çikolata aşığı ben bırak yatmayı kokusundan bile nefret ediyorum hala koku hassasiyetim çok oldu şampuan dahi kullanamıyordum kalp atışını erken duydum ve şuan çok hareketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?