Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Canim benim her gun servisle ise gidip geliyorum .gunluk 3 saatim yolda geciyor. her seferinde kasislerde cukurlarda zipliyoruz. ben aklima kotu bir sey getirmiyorum sende getirme.sagliksiz olursa bunlar bahane oluyor
Sende haklisin canım… artık pozitifim pamuk gibiyim düşünmüyorum

Canım doktora gittim bebeğim sağlıklı elleriyle kulaklarını kapatmış oturuyordu çok normal ağrıların dedi fakat cinsiyeti söylemedi . Tahmin yapabilir misiniz
Oh çok şükür canım çok sevindim maşallah bebişine ben çok anlamıyorum ultrasondan ama, senin gibi içimden kız geçti

Kızlar cinsiyet tahmini yapar mısınızzzzz

Eklentiler

• IMG_3A7FECD1-D748-472A-AA04-B4549C6B25AE.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 71
Son adet tarihim 10 Nisan tahmini doğum tarihi 15.01.2026 bebek kalp ve kese 6+0 cinsiyetinide dün öğrendim erkek
Sat tarihimiz aynı neredeyse benim de 11 nisan hayırlı olsun canım cinsiyetini de öğrenmişsin sağlıkla gelsin oğluşun

Selam kızlar umarım herkes iyidir, 11+5teyim bugün kontrolüm vardı şükür ense kalınlığı burun kemiği iyidi. Fetal dna vereceğim bugün. Biraz sakindi hareket etsin de enseye bakalım diye çikolata yemek durumunda kaldım doktor bi cinsiyet tahmini olduğunu söyledi ama biz hemen öğrenmek istemedik ailemizle birlikte öğrenelim istedik o yüzden fetal sonucunu bekleyeceğiz. Ama sizden tahmin almak isterim

Eklentiler

• IMG_8799.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 61
Yaa ne tatlış doktorun bu kadar erkenden tahmini varsa muhtemelen küçük bir şey görünmüş ben erkek diyorumsağlıkla gelsin
listemiz mavi kalplerle dolmaya başladı

Gözün aydın canım maşallah ben çok anlamıyorum ama nub a göre kız gibi görünüyor sanki gönlüne göre olsun inşallah

Canım belirtilerin nelerdi?gebeliğin başladığı zamandan itibaren
Hiç belirtim olmadı desem ne mide bulantısı ne baş dönmesi sadece göğüs hassasiyeti oldu bide uyku isteği Oda geçince ağladım falan bebeğe bir şey oldu diye ama öğrenmeden önce regl olacak gibi kasık ve karın ağrısı oldu sadece oda geçti

Aminnn canım inşallah senin bebiş erkekti sanırım belirtilerin nelerdi gebelik ilk başladığından beri merak ettim
Canım bulantım çok fazlaydı baş dönmeleri tek yiyebildiğim tuzlu salatalık erik tatlı isimleri dahi midemi bulandırıyordu kahve ve çikolata aşığı ben bırak yatmayı kokusundan bile nefret ediyorum hala koku hassasiyetim çok oldu şampuan dahi kullanamıyordum kalp atışını erken duydum ve şuan çok hareketli

Maşallah canom bende çikolata tatlı severken gebelikte uzaklaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…