- 3 Ocak 2021
- 5.289
- 1.812
- 123
Maşallah canom bende çikolata tatlı severken gebelikte uzaklaştım
Amin canımAaaa evet canım amin sağlıkla kucağımıza alalımşeninde öğrenmen yakındır
Sağlıkla gelsinlerAmin canımevet az kaldı ben de heyecanla bekliyorum
Ya maşallahSon adet tarihim 10 Nisan tahmini doğum tarihi 15.01.2026 bebek kalp ve kese 6+0 cinsiyetinide dün öğrendim erkek
Canım ben kız diyorum.Selam kızlar umarım herkes iyidir, 11+5teyim bugün kontrolüm vardı şükür ense kalınlığı burun kemiği iyidi. Fetal dna vereceğim bugün. Biraz sakindi hareket etsin de enseye bakalım diye çikolata yemek durumunda kaldımdoktor bi cinsiyet tahmini olduğunu söyledi ama biz hemen öğrenmek istemedik ailemizle birlikte öğrenelim istedik o yüzden fetal sonucunu bekleyeceğiz. Ama sizden tahmin almak isterim
Rahim büyüydüğü için oluyormuş canım merak etmeKızlar ben gebe kaldığımdan beri ne kasık ne bel ağrım oldu belirtisiz geçiriyorum sadece halsizlik ve uyku var ama bugün kasık ağrım var bu beni korkuttu sizce normal mi??? Yani çok deil ama hissedilir bir gerilme ve ağrı var ? Şuan 8.haftdayım
Ben de merak ettim chat gpt nub ve skull teorisine göre kız dedi benimkine daha öğrenmedik 2 hafta sonra randevumuz bakalımSkull teorisi tutan oldumu kizlar
Hayır canım ultrasonda gösterdi eşim diyor ki gördüm ben anlamadım pek ama yüksek ihtimal dedi erkek erken gösterir derler yaYa maşallahFetal dna mı yaptırdın çok erken öğrenmişsin
O nedir bunu da yeni duydum.Skull teorisi tutan oldumu kizlar
Chat ultrason görüntüsüne erkek dediBen de merak ettim chat gpt nub ve skull teorisine göre kız dedi benimkine daha öğrenmedik 2 hafta sonra randevumuz bakalım
İnşallah öyledir ama bu zamana kadar hiç ağrım olmayınca beni korkuttu yaklaşık 4 saattir ağrı varRahim büyüydüğü için oluyormuş canım merak etme
AminSağlıkla gelsinlerkontrol ne zaman
13+3üz bugünChat ultrason görüntüsüne erkek dedikaçıncı haftasın canım
Bundada aynıyızYaş 32 ilk çocuk
Kızlar ben gebe kaldığımdan beri ne kasık ne bel ağrım oldu belirtisiz geçiriyorum sadece halsizlik ve uyku var ama bugün kasık ağrım var bu beni korkuttu sizce normal mi??? Yani çok deil ama hissedilir bir gerilme ve ağrı var ? Şuan 8.haftdayım
Peki benim gebelikte hiçbir şey den uzaklaşamamamMaşallah canom bende çikolata tatlı severken gebelikte uzaklaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?